|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
Öncelikle Açtığım Konu Hakkında Görüşlerinizi Paylaştığınız için Teşekkür ederim.
Bu Site Hepimizin Adıda Sivaslılar Sitesi Biz Sivaslı Olduğumuzdan Bu sitenin Sorunlarıda bizim sorunudur Bu yüzden Sitenin pasif oluşu beni üzdüğü için bu panoyu açtımki hepinizin görüşünü alayım. Ben başka bir setede adını vermek istemiyorum Ama üye potansiyeli olan bir site Genelde Fotoğraf sitesi ama haberler Sohbetler bölümü olan bir site oranın Kurucusuna Sordum Sitede Küsmeler hakkında oda dediki Küsenler olacaktır önemli olan Adeleti kuralları herkeze eşit uygulamak ayrıca Küsenler olur bu sayede yeni üyelerde olur bu yüzden küsen küser önemsemeyin dedi. Ben Kendi başıma Facebook da Sitenini reklamını yaptımki halada yapıyorum Siteye yeni üye gelsin diye. Sitenin canlı olması Sadece oyun ve Sohbet anlamında değil Sadece oyuna ve Sohbete mesaj varsa yine ölü sitedir burası oyun veya sohbet sitesinden Ziyade Sivasın sorunlarını Tartışıldığı mekan olmalıdır.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|