|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, odanın Şubat ayı Meclis toplantısında hedef tahtasına Kızılay Sivas şubesine yapılan darbe atamasını oturttu.Yıldırım, "Kızılay şubesine 7 milyon Sivaslı dururken bir Adanalının atanmasını kabul edemeyiz. Bir yönetim gelecekse bu üyelerin oyları ile belirlenmeli"dedi. Kızılay Sivas Şube yönetimine yapılan atamaların yankısı bitmek bilmiyor. Ticaret ve Sanayi Odasının Şubat ayı meclis toplantısında kürsüye çıkan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, darbe atamasını sert sözlerle eleştirdi. Yıldırım, “Bana sen niye her konuda konuşuyorsun diyorlar. Ben konuşmayayım da kim konuşsun, ben konuşmazsam kimse konuşmuyor. Biz bu şehirle ilgili her konuda konuşuruz. Şimdi Kızılay da olanlara bakıp da konuşmamak mümkün mü?” diye sordu. Yıldırım, “İki müfettiş gelecek burada yıllarını Kızılay’a vermiş 200 üyeyi hiçe sayacak. Birilerini görevden alıp tepeden inme birilerini önce üye yapıp sonra yönetime atayacak biz de susacağız öyle mi? Buna karşı susamayız. Bu durumu kabul edemeyiz. Biz dünyanın her yerinde 7 milyon 135 bin Sivaslı var diye göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Gurur duyuyoruz. Ama Kızılay’ın başına Adanalı birini getiriyoruz. Bu olur mu? Yedi milyonu aşkın Sivaslıya ne oldu ki biz Adanalı birini başkan seçiyoruz. Bunu kabullenemeyiz. İki yüz üyeyi sahipsiz bırakamayız. Birileri istedi diye kanuna, tüzüğe aykırı olarak atanan yönetimi tanıyamayız. Eğer Kızılay yönetimine birileri seçilecekse bunun kuralı bellidir. Demokratik kuralar çerçevesinde üyelerin tercihi ile seçilir. Üyelerin tercihi ile seçilen isimlere herkes saygı duyar. Kararlarını onaylar. Onların yaptığı hizmete teşekkür eder. Üyeleri hiçe sayarak seçilme hakkına sahip olmayan isimlerin atama yöntemi ile gelmesini doğru bulmuyorum. Milyonlarca Sivaslının olduğu bir ortamda Adanalı bir başkanın seçilmesi birinci hata. Adanalı bir başkanın altında yönetime Sivaslıların girmesi ise daha büyük bir hata” diye konuştu. Gazete İzci |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() neu_erhan Şuan
Son Aktivite: 29.09.2012 13:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
insan adanalı olunca sivasa düşmanmı oluyo acaba ? ayrıca atananlar acaba eski kadronun basına silah dayayıpmı indirmişler onları yoksa kızılay kendimi atamış. herkes kendi işine geldiği gibi anlatıyo herşeyi.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar neu_erhan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 714
![]() |
ben burda Osman Yıldırıma katılıyorum,
El elin eşeğini türkü söylerek ararmış
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sivasspor olayında olduğu gibi,
Madem bizler 7.5 milyon sivaslıyız, Neden bu sivassporun durumu ayaklar altında? Neden mi? Birbirimize sahip çıkmadığımızdan
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok olmak birşey ifade etmiyor, bazen bir kişi bile yüz kişinin yapabileceği şeyi yapabilir.İstersek 20 milyon olalım,bir çaba bir birlik bir dayanışma olmuyorsa, bizdeki bu çekememezlik, bu kopukluk, bu ayrımcılık var olduğu sürece zor başarılı oluruz.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Arif bey bizlerde tutkunluk yok, hep bundan kaybediyoruz zaten
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1373
![]() |
Bir sivaslı başkan olarak siz Sivasa ne verdiniz Osman YILDIRIM. Kendimi bildim bileli tso nun başkanısınız.
Hizmet aşkını taşıdıktan sonra nereli olduğu önemli değil. Recep YAZIOĞLU gibi..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1228
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yiltaş Grup 1'i hariç tüm yatırımlarını Sivas'a yapıyor... ZaraCcom TV 58 Anadolu Tıp Teknolojileri Eğri Köprü Konakları Zara Balı Çiçek Su Yıltaş Çimento Eser Beton Sivas Kireç Zara'ya Diyaliz Ünitesi Açtılar Eser Prefabrik Tüvturk Muayene İstasyonu Kaldı ki STSO Osman Yıldırım döneminde adam odlu önceden hiçbir etkinliği olmayan bir meslek odasıydı şimdi bir etkinliği var... TOBB'un yönetimine girdi adam Sivas'ı oralarda temsil ediyor daha ne yapsın? Şimdi STSO'yu isteyenler hazıra konmaya çalışıyor önceden elini taşın altına sokmayanlar STSO büyüyünce nemalanmaya çalışıyorlar.... Ben Osman Yıldırım'ın arkasındayım geçmişe bakıyorum da sen de benle aynı yaşlardasın Sivas'a bu kadar yatırım yapan, Sivas için bu kadar uğraşan bir ikinci Ticaret adamı görmedim.... Çok büyük Sanayiicilerle akraba, eş dost yakınlığım var bu adamı hiç tanımam ama bizimkilerden çok iş yaptığı kesin...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1373
![]() |
Bunların kazancı kime ? Sivasa mı Osman Yıldırıma mı? Tabiki Sivasa faydaları vardır ama TSO uzun vadede Sivas'a ne kazandırdı?
|
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1228
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yatırım yapmayan Sivaslıları davet ediniz yatırım yapanları eleştirmek yerine...
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|