|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1236
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
O kadar olay oldu da bir tek tepki vermedi ne zaman ki One minute ve mavi marmara çıktı ancak ayrıldı görevinden...
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() amet_58 Şuan
Son Aktivite: 14.04.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1236
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Gangster arkadaşım, kusura bakma işlerim dolayısı ile uzun zamandır siteye giremiyordum önceki yazılarını özellikle okumadım, hakkında bir fikrim yoktu ki yine yok zira ben insanları düşünceleri ile pek itham etmem... Yandaşlık yada AKP savunuculuğu yaptığını düşünmedim sadece yazdıklarına cevap verdim... Sağlıcakla... Saygılar...
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yiğido
![]() ![]() gangster Şuan
Son Aktivite: 04.05.2013 19:32
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
Alıntı:
Emin olun sizin kadar bende aday listelerine tepkiliyim ama ilk yazımda da belirtiğim gibi sadece habere konu olan içeriğe açıklama getirmek istedim.Ben size sorayım aktassa: Haberde yazılanlar kabul edilebilecek,yutulacak,sindiri lebilecek şeyler mi?(İşgalci,faşist Türk ordusu,kürdistan vs)Yazılarınızdan cevabın hayır olduğu sonucuna varıyorum.Ben bunları söyleyen babam olsun bir dakika olsun yüzüne bakacak insan değilim.O yüzdendir ki doğru mudur değil midir diye bir araştırma yapmak istedim ve asparagas olduğu sonucuna ulaştım.Sizlerle de paylaşmak istedim. Alıntı:
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve illaki yorum yapanları gıyaben analiz etme şansı buluyorum.Eğer sizde benim yazdıklarımı böyle anlıyor ve yorumluyorsanız,inanın başka hiçbir şey demiyorum Kıbrıslı abicim.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|