|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gönül bir sevdaya kapıldı kaldı, Yıllar yılı boşa döndü neyleyim, Kader beni gurbet ellere saldı, Beden göçmen kuşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Kaşları yay idi kirpikler süngü, Koskaca alemde yok idi dengi, Tükenmedi kalpte bu kısır döngü, Her terkinde başa döndü neyleyim. ![]() ![]() Yârin saçlarını hoyrat taradı, Bana değil ama ele yaradı, Gözlerim her yerde O´nu aradı, Baka baka şaşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Bırakmadı sevda bir gün yakamı, Yere çaldi gurur ile cakamı, Bilemem gerçek mi yoksa şaka mı? Dokunduğum taşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Sevda hacerini döşe sapladı, Nerde çile varsa başa topladı, Yemyeşil bağları boran kapladı, Yaz baharım kışa döndü neyleyim. ![]() ![]() Tüm çileme rağmen yârden geçmedim, Yerine başka bir güzel secmedim, Hiç esrar çekmedim, içki içmedim, Yüreğim sarhoşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Gönlüm acı çekti aklım dolandı, İçte coşan sevda seli bulandı, Dilim ah çektikçe gözüm sulandı, Kurumayan yaşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Kalbim bu sevdayı içten atmadı, Bir gece huzurlu sakin yatmadı, Siyahi dünyada neşe tatmadı, Bu ömür nahoşa döndü neyleyim. ![]() ![]() Hasan Ilter ![]() ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|