|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya |

| Anketimiz: Sitemizde Cübbeli Ahmet Hoca'nın Ramazan Sohbetleri Olsun mu? | |||
| Evet. Olsun. |
|
8 | 38,10% |
| Hayır. Olmasın. |
|
13 | 61,90% |
| Katılımcı sayısı: 21. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2011/226 numaralı dosyası ile başlatılan soruşturmada Ahmet Mahmut Ünlü hakkında soruşturmanın tutuklu olarak devam etmesine karar verilmiştir. Söz konusu dosya ile ilgili 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş gizlilik kararı gereği ayrıntılı bilgi verilememektedir.
Bu medya bu telefon görüşmelerine nereden nasıl ulaşıyor acaba.? Yoksa biryerlerde dayılarımı var.. Hoca hakkındaki kararı tabiki mahkeme verecek fakat medyada geçen haberlere pek inanmıyorum ben... Ahmet Mahmut Ünlü hocanın çok güzel anlatımları vardı,Vaktim müsait oldukça dinlerdim bundanda mahrum olduk....
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|