Cevap: Dindar gençlik yetiştirmek.....
Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
O şiirin her kıtası sizler inkar etsenizde bu ülkenin gerçekleridir ve milyonlarca kişininde ne kadar güzel doğruları yansıtan bir şiir olmuş diyeceğinden eminim, Bunu sizin anlamanız görebilmeniz için çok zor. Emek harcanmış sonuçta bir şiir yazılmış beğenip beğenmemek ayrı bir konu, ama buna şiir deme demek herşeyden önce o kişiye ve emeğe saygısızlık. Okuyup beğendiğim bir şiir ve konuyla alakalı olunca da paylaştım,sizin düşüncelerinizi yansıtmayabilir bu hakaret yapmanız için bir neden değil. Sanata tükürmek alışkanlık yaptı öyle anlaşılıyor. Size göre şiir sanıyorum uyarıcı sosyal şiirler değilde uyutan, uyuşturan tarzda olanlar şiir kapsamına giriyor. Bu da sizin değişime karşı standart kalıplaşmış bir zihniyet yapısına sahip olduğunuzun göstergesi olsa gerek.
|
Senin yazdığın şiir benim değer verdiğim şeylere hakaret edemez.Ona sanat denemez,sonra tükürürler ona..Küfür etmek için,hakret etmek için verilmiş emek de pis terden başka hiçbir şey değildir..