Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
İlginç, diğer insanların değerlerine karşı doğru yada yanlış diye bir cümle görmüyorum ben yukarda. Hatta içeriklerine karşı da bir yanlış/doğru cümlesi görmüyorum. Cümle İslam dininin içerikleriyle alakalı. Bu şekilde, ihtimallerle, tümdengelimlerle devam edeceksen hiç etme.
|
Sevgili kardeşim Duman,
Ne benim söylediklerimi anlıyorsun. Ne kendi değerlerinin nasıl, ne zaman kimler tarafından öğretileceğinin, siyasete rant yapılmayacağının tartışıldığını anlıyorsun. Ne de bilimsel ilkelere(tümdengelim) önem veriyorsun. Yalnızca ezberlerinle... Ben seninle nasıl tartışayım. Kahvehane sohpeti mi yapalım? Bu benim için vakit kayıbı olur.
Kendi değerlerinden(din, ahlak, kültür vs.) başkasınınkine de doğrudur diyorsan o halde neyi tartışıyoruz? Bu başlığın tartışma konusu bu değil miydi?

Tarafsız ve genel din eğitimi..
Balık avına ben de geleyim de orada tartışalım. Orada çok vaktimiz olur. Hem yüz yüze daha somut daha inandırıcı olur. Kabul ederseniz tabiki..
