|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | ||||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
![]() Duman, artık bende bir yargı oluştu. Sen Nuh diyen ama peygamber demiyen bir insansın. Seninle tartışmaya giren insan bunu kesin göze alacak bir defa. Paylaşım niyetini sende asla göremedim. Konunun içine ettik böylece. Neyse.. Tanım, tarif, açıklama, yorum, tefsir, tasvir, tafsilat, anlamlandırma kelimeleri kavramları(bilinmeyen) açıklamak, tanımlamak için birbirinin yerine kullanılan aynı anlamı taşıyan kelimelerdir. Konuya dönersek, Altını çizerek yaptığın şu tanım(açıklama, yorum); Alıntı:
Alıntı:
Bana göre ve genel geçer olarak ikinci tanımın doğru. Birincisi kesin yanlıştır. Zira doğruların ölçüsü kişiler olamaz. Altına da şöyle yazmışsın: Alıntı:
Gelelim buradaki seçmen cahilliği konusuna. Seçmenlerimiz cahil olabilir. Bundan doğal daha hiç bir şey olamaz. Kaldı ki sen de bir örnek vermişsin. Seçmenin birisine amblem tarif ediyor yakınları diye. Haklısın milyonlarcası böyle. Banim fikrimi sorarsan seçmenimizin %90'ı bilinçli oy vermiyor.
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|