|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3363
![]() |
Alıntı:
çok teşekkür ederim saygı değer ozanım ve adaşım beni duygulandırdınız güçlü kalemine yüreğine sağlık yürekten kutluyorum bu güzel duygu dolu şiiri |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ELLİSEKİZ Şuan
Son Aktivite: 18.02.2015 20:26
Tecrübe Puanı: 497
![]() |
Alıntı:
Allah kimseyi yurdundan yuvasından, vatanından uzak etmesin. Memleketten bol bol selamlar... Selam ve dua ile Allah'a emanetsin... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ELLİSEKİZ'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() Sedat Yıldırım Şuan
Son Aktivite: 29.05.2013 16:42
Tecrübe Puanı: 578
![]() |
GÖÇESİM GELİR Memleket özlemi yanar içimde. Yandıkça köyümü göresim gelir. Vatan özlemiyle kavrulur içim. Her geçen gün kahrımdan ölesim gelir... Şimdi yemyeşildir o bizim eller. Dalında şımarmış,diktiğim güller. Gözümde yaş ile yüreğim özler. Yakıp gurbet ili,göçesim gelir. Bizim güllü inek,bir yavru yapmış. Diktiğim meyveler,hep çiçek açmış. Baktım ki bayrama,bayağı varmış. Hasretten isyana düşesim gelir. Sabah namazında ötüşür kuşlar. Çiftçiler gününe böylece başlar. Ayşe bacı öğlene patates haşlar. Kokusunu buradan duyasım gelir. Gece gök yüzünde parlak yıldızlar. Altında saklambaç oynar çocuklar. Sabahtan tarlaya gider azıklar. Gurbetten köyüme uçasım gelir. Çok vefaat eden olmuş köyümde. Ben de öleceğim günün birinde. İstemem öleyim gurbet ilinde. Köyüme vasiyet edesim gelir. Sedat'ım yanarım köy hasretiyle. Yaşayıp dururum,hep hayaliyle. Anarım köyümü,her gün yar ile. Gurbetten sılaya,göçesim gelir. SEDAT YILDIRIM
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sedat Yıldırım'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bana ASIK SEFIL ablam yazmisti..
|
|