Cevap: Madımak Önünde de Durdular
Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bu kişinin sanatçı olduğunu biliyorum. Alman konsolosluğunda durması durmaması nın ne gibi bir artısı eksisi olabilir? Gizli kapaklı birşey mi yapmış? Konsolosluğa gitmek yasaklanmış mı da gitmiş? Konsolosluk mu tembihlemiş 3 gün boyunca "duran adam" ol diye  Ya bırakın öküz altında buza aramayı..! Ben o kişinin bir dönem okullara baş örtülü giremiyor diye öğrencilere destek amaçlı başını kapatarak sistemi protesto ettiğini öğrendim, hatta bu basında da çıktı tabi bazı şeyler göründüğü gibi değil işin detayına derinine girince çok daha farklı olabiliyor.
|
Ayrıca bu kişinin sanatçı olduğunu söylemişsiniz. Doğru... Peki neden bu kişinin Sırbistan Devlet Tiyatrosu sanatçısı olduğunu söyleyemiyorsunuz ? Neden Sırbistan merkezli OTBOR'un eğitimcisi olduğunu söyleyemiyorsunuz ? Sonrada 3 gün Alman konsolosluğunda kalan biri için, öküz altında buzağı arama diyebilecek kadar safiyane olabiliyorsunuz Tıpkı Mehmet Ali Alabora'nın Mısır ayaklanmasını izlemek ve yerinde inceleme yapmak için Mısıra gittiği gibi tesadüftür değil mi ?