Alıntı:
BekirBayrak Nickli Üyeden Al?nt?
Peki ALLAH aşkına siz ne istiyorsunuz.
Neyin hayalini yapıyorsunuz.
Ezanın türkçe okunmasınımı
Ekmek kuyruklarında,tüp kuyruklarında,hastane kuyruklarında insanların bekleyip duran adam olmamızımı ,sağ sol olayları olup insanımızın birbirini vurup kırıp birbirimize zarar vermemizimi,
Ne istıyorsunuz bu memleketten yahuuuuuu ne istiyorsunuz.
Atatürk'e bu memlekette verilen değer Peygamber efendimize verilmiyor bilirsiniz sanırım.
Sizler neyin peşinde olduğunuz söleyinde rahatlayın her seferinde Atatürk'ün arkasına sığınmayın olurmu _????
|
Sizin dini kullanarak yaptığınız gibi bişey mi?
Allah'a şükürler olsun Hz. Muhammed (s.a.v.) inde yerini biliyoruz mustafa kemalin de. onun için kendi kendinizi kandırmayın.
ne istiyoruz biliyormusun dinimizi kendimiz yaşamak istiyoruz bi boşbakanın bize din felsefesi yapmasını istemiyoruz. özgürlük istiyoruz. hak istiyoruz bu ülkede halkada bişeyler sorulsun istiyoruz. mitingde gördük kimlere sorulduğunu onun için onlardan bir halt olmaz artık diğer kesimede sorulsun.
senin gaz tüp kuyrukları nerde kaldı kafa geride çok geride kalmış kardeş senin kendini az bi güncelle.