|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
Amazon, yorma kendini, bizler ağzımızdan ne çıksa yalan söyleyen riyakar, din düşmanı, bölücü insanlar olduğundan hemen tepki alıyor.
Sanki ben bu ülkenin dibini kazıyorum, sanki ben bu ülke insanına hiç birini ayırt etmeden hizmet etmiyorum, sanki ben vergi vermiyorum, sanki ben insanların özgürlüklerini benim özgürlüğüm gibi görmüyorum... Tek söz var, gerisi bomboş: Açık, açık 12 eylülde darbe yapan, Kenan Evren ve ekibi öylece dolaşırken, teşebbüs suçundan muebbet ceza veren, İlker Başbuğ'u o göreve getiren beraber çalışan Başbakanı orada öylece bırakan adalet adalet midir? Bırakın lafı sözü: Utanmadan biri diyor:ki "Merve Kavakçı meclisten atılmış.." Utanmaz insan meclisten atılmanın karşılığı ömür boyu zindan mı? Bre vicdansız, çoluğunu çocuğunu düşün. Siz nasıl müslümansınız? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|