|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| İslami Konular İslami konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() halukgta Şuan
Son Aktivite: 09.08.2016 12:35
Tecrübe Puanı: 569
![]() |
Kimse inkar edelim demiyor. Peygamberimizin uyarısını dikkate alalım ve ben söylemediğim halde, kim bu peygamber sözüdür derse, cehennemdeki yerini hazırlasınlar sözünü hatırlayalım.
Zaten Rabbimiz ne diyordu, emin olmadığın bilginin ardına düşme cezalandırırım. Bizde onu yapmaya özen gösteriyoruz ve diyoruz ki; Peygamberimiz yürüyen Kur'an dı. Onun için onun her söyledikleri Kur'an ın emrettikleri olduğuna göre, Kur'an ın onay vermediği hiç sözü söylemeyeceğinden yola çıkarak, bizlere peygamberimizin sözleridir diye nakledilen her bilgiyi, sözü Kur'an ile karşılaştıralım ve öyle kabul edelim. Bu yol ve yöntem en garantili olanı değil mi? Bir sarraf, altın bozdurmaya gelen müşterisinin boz duracağı altını nasıl önce altın mı, değil mi diye kontrolden geçiriyorsa, kaybedenlerden olmamak istiyorsak, bizlerde aynı hassasiyeti imanımız adına gösterelim. Saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|