|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1291 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir Sen Bir Ben...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir sen olurum hazan gecelerin de Bir ben olurum yalnız geçen günlerim de Bir senin için ağlarım Bir de hasretim için Yarın sabah gözlerini açtığın da Bir ben olurum doğan güneş de Bir ben ısıtırm senin yüreğini Alıp götüren hasretine Bir ben yoldaş olurum Kaç sensiz geçen uykusuz gece Kaç sensiz doğan güneş Sensizliğimi anlatmaya yeter Dışar da gürül gürül akan bir ırmak Yüreğim de esen bir ayrılık rüzgarı Bir ben olurum senin yerine Bir sen olursun benim hasretime Uzat elini ver yüreğini Korkma Yüreğin ben de can emanetidir Candan öte yaren emanetidir...
![]() |
#1292 |
Navigator
![]() HASRETIM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hasretim sevdalım biliyormusun hasret? Bir güler yüze, bir doğru söze. Yalansız gözlere... Hasretim sevdalım.... Hasret! Pırıl pırıl günlere, batmayan güneşe Sevmeye, sevilmeye Hasretim Sevdalım.... Hasret! ! Mutluluğa, doğaya... Yeni açan goncaya, Doğan şafağa,Tan’a Hasretim Sevdalım... Hasret! ! Hasretim Sevgilim biliyormusun? Hasret! Sana sevgine, Gülen Gözlerine, Bir buruk tebessümüne, Seninle olan herşeye ama herşeye, Hasretim sevgilim Hasret! ! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1293 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4543
![]() |
![]() Aslında biliyordun değil mi
aşk adına çekilen acıları aşk yoluna dökülen yaşları ne yapayım o bilmiyorsa ya bilmezliğe geliyorsa... aşk bu, merhameti yok dişleri tırnakları yüreğimde didikliyor, parçalıyor, yorulmuyor o görmüyor, ya görmezliğe geliyor.... acıyor, zerrelerime kadar acıtıyor ben O´nun o kimin peşine koşuyor yorulacak mı bir gün, vazgeçecek mi ben yorulmadım, hiç durmadım aslında biliyordun değil mi bilmezliğe, görmezliğe geldi kolundan tutup, götürmek gerekti uzaklara... tanınmadık biryerlere yanlızlığa kader demek sonra, ayrılığa kısmet.. aşkı yaşarken kendi içinde coşa coşa gözün onu görmediği yerlere sürgüne benim yüreğim hem ona yeterdi hem ikimize dişleriyle, tırnaklarıyla yaralayıp parçalamadan önce böyle olacağını biliyordun aslında biliyordun değil mi anlamazlığa geldi, gitti gitti kendi, adı kaldı kimlerin ağzında konuştular olur olmaz kimi yanlış, azı doğru doğru muydu onun da ağladığı darma dağın olmuş, ölmüş aşkından ölmekten beter olmuş derin izler bırakıyor yaralar iyileşmesi zor ama acımıyor artık alışıyor insan zamanla yeni şeylere bakmaya hayata öylece dalmaya... bunun da geçeceğini biliyordun aslında biliyordun değil mi?
![]() |
#1294 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Dili Tutulmuş Gecelere Hapsettim Yüreğimi Yüreğine kustuğum metropol bir kentin merkezindeyim, anlıyamadığım ömrümün gelip geçen dökümüne yaslıyarak yüreğimi, bir hesap çıkarmaya çalışıyorum... Biliyorum ihanet bir zaman diliminin ince çizgisinden gelip yuvalanır insanın yüreğine, yıkık duvarların sokağında tortu bırakarak ve kirleterek beyaz bulutları birer birer... Buralarda sılaya da uzağım gurbete de, kendime de uzağım yalnızlığa da... Ağrılar dolanıp duruyor boynuma... Soluk resimler gibi duruyor aynalarda yüzüm, gitgide yabancılaşıyorum kendime, yaşama, dünyaya... İnsanların bu kadar onursuz davranışları, sahtekarlıkları, yalanları burkuyor içimi. Üşümüş çocuk gözlerindeki ürperti gibi kalıyor bakışlarım... Düşündükçe anlamsızlaşıyor gözümde dünya, hayat, sevgi, aşk ne varsa... Bazen aklıma düştükçe geldiğim yerler, kanadı kırık sevgilere hapsoluyor özlemim. Oysa bilirim ki kanadı kırık hiç bir kuş uçamaz. Kırgınlıklar kolay iyileşmeyen yaralardır biliyorum ve ben en çok kendime kırgınım... Epeydir hiç resim yapmıyorum, şiir de yazmıyorum. Kendime kızgınlığımı resimden ve şiirden alıyorum... Acıyıp duruyor yüreğim, ömrümün susuz kalmış, solmuş ve rüzgarda savrulmuş gönül çiçeklerine... Yaşamayı da bıraktım aslında, yaşıyor muyum ölü müyüm? Yoksa yaşayan ölü müyüm pek belli değil, kapandım içime git gide... İçimde çağlayan suların sesi duyulmuyor ne yapsam dışardan... Yanında geçtiğim bütün çiçekler kuruyor... Yerlere dökülen yapraklar savrulup gidiyor rüzgarla içimi acıtarak... Kırgın gülücüklerin kıyısında kar rengi bir susuş oluyor günler dudaklarımda... Nuri CAN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1295 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 20:54
Tecrübe Puanı: 724
![]() |
![]() Bir nehir kenarında imlalarımı düşürdüm cebimden,
Baktı yüzüme mavi gecenin yıldızları, Sırtımda taşıdığım, Yüreğimde yaşadığım bir sendin sevdiğim, Bir çocuk neşesi kopardı beni dalımdan, Ben bahar oldum sana, Ürkek,çekingen ve bir o kadar utangaç, Vurgun yedim sevdanın kollarında, Öyle hızlı okuma sana yazdıklarımı, Yüreğimden başla hayata direnişe, Ve bak gökyüzüme, Aşk beni anlatıyor uykularına, Anlattıkça unutturuyor yalnızlıklarımı, Durmak bana göre değil sevdiğim, Ben sen olurum, Gözlerin,ellerin, Yüreğin kalırım yaşadığın zamana, İmlalar beni aşar cümlelerde, Kör bir cellada bırakılırım şiirlerde, Uzat ellerini özlediğim,gitmeden sen, Ağlarsam ben, Yalnız sensizliğe ağlarım…
![]() |
#1296 |
Navigator
![]() GÖZLERİNDE SEYAHAT
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Çıktım bügün güzellerin gözlerinde seyahate: Bu yolculuk bilmem nasıl erecekti nihayete ? Mavi gözle...Pek asabi,dalgalı bir deniz gibi; Yeşil gözler en ziyade mütemayil hıyanete. Sarışınlar...Yorgun bir yaz semasını andırıyor, İlk busede başlayacak talihinden şikayete. Ela gözler...Akşam gibi gölge dolu,hicran dolu, Bu gözlerde hiç tesadüf etmedim ben saadete. Gece oldu...En sonunda siyah gözler geldi,durdum; Bu karanlık yolda artık imkan yoktu seyahate !.. Orhan Seyfi Orhon [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1297 |
Navigator
![]() De Hele [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] De hele ey deli gönül de hele Seyis atsız kuş kanatsız olur mu Asilenme sen sadete gel hele Kul umutsuz tanrı kulsuz olur mu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bak hele ey deli gönül bak hele Gök bulutsuz tarla susuz olur mu Göreceksin şu abayı yak hele Sevgi aşksız gözler yaşsız olur mu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Der hele ey deli gönül der hele Bağ bülbülsüz bülbül gülsüz olur mu Bilinmeyen yere doğru gir hele Beden cansız can ecelsiz olur mu.............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1298 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hangi Güneşle doğdun sen sabaha
Hangi Rüzgarla estin sen geceye Hangi Galgayla vurdun sen sahile Hangi Yıldızla baktın sen gökyüzüne Söyle hangi sabah yaktın beni.Hangi Rüzgarla vurdun sen yüzüme... Herzaman varmış ilkler ve sonlar sen hangisiydin.ilkimmisonummu söyle... Yada dur ben söyleyeyim...Ben çok ilkler gördümama hiçbiri bu kadar acıtmamıştı...Hiç bu kadar yakmamıştı ve hiç bu kadar sızlatmamıştı yüreğimi... Sen hangi seferin Fırtınasısınki; aşamıyorumyenemiyorum seni... Tıkanıyor yollarım Fırtınandan şiddetinde parçalanıyorum... Hangi yağmurla yağdın sen üzerime Hangi karla düştün sen saçlarıma Hangi ateşle yaktın sen yüreğimi Hangi nemle kaldın sen gözlerimde Söyle nasıl ıslattınki beni kuruyamıyorum...Nasıl düştünki üstüme bu beyazlardan kurtulamıyorum...Nasıl bir gidiştiki bu sendeki gidiş ben hala titriyorum... Nasıl baktınki bana o gözlerinleben hala ağlıyorum..hayalin düşmeyi versin aklıma ben heran tükeniyorum.Nasıl bir ateşsinki sen bir kartanesi gibi eriyorum... Sahi söylesene Sen hangi Fırtınanın Seferisin
![]() |
#1299 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Yürümek;
yürümeyenleri arkanda boş sokaklar gibi bırakarak, havaları boydan boya yarıp ikiye bir mavzer gözü gibi karanlığın gözüne bakarak yürümek!.. Yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek!.. Yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4543
![]() |
![]() Yıkık
Yıkık duvarımda Gençliğim oturur Yosun Yosun kokumda Irmaklarım ıslanır Sallanır Sallanır salıncağım Sandal uykusunda Gözlerim,ellerim,ayaklarım... alıntı
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |