|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1371 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1278
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1372 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4543
![]() |
![]() KAPILARA İNAT
sen açtıkça ben sana açılıyorum perdeler çekiyorsun güzelliğine yetmiyor kanatlarını kapatıp kucaklıyorsun beni düşlerimi, evimi ısınıyorum hangi eve girsem önce seni arıyorum en çok denizi yanık topraktan işlenmiş pürüzsüz tenine yasla yüzümü buğulanmış yanaklarına adımı yaz kapat kanatlarını terim sana aksın.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1373 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1374 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ÖYLESINE
Şehrin karanlık sokaklarında Kasım yağmurları altında Hayatin ağır yükü sırtımda Yürüyorum üzgün ve mahzun öylesine Gençliğim kahreden acı içinde Yanan kor var yüreğimin ta içinde Mutsuzluğun okunuyor yüzünden seninde Mutluluğa hasret yasıyoruz öylesine Sararan yapraklar savruluyor her yere Sürükleniyorum kaderin istediği yere Sebepsiz akmaz gözlerden yaslar Göz pınarlarım sele döndü öylesine Başıma taç olmuş kederim Silinmez yazıyla yazılmış kaderim Sonsuza dek sürüpte gitmez ya dertlerim Bende çaresizce bekliyorum öylesine........ YAZAN KARDELENCICEGI
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1375 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Dert yolunda yolcuyum
Bilmiyorum ben kacinciyim Ne ilk nede sonuncuyum Hayat bana mi ben hayatami borcluyum Gül dalinda goncaya Bülbüllerin narina Bir ümit varmiki yarina Yarinlar bana mi ben yarinlarami borcluyum Gülmeden aglayanim ben Heran caresiz kalanim ben Sonbaharda solanim ben Mevsimler banami ben mevsimleremi borcluyum Huzursuz, umutsuz bir ömre Inancim kalmadi kimseye Kader sürüklüyor bilmem nereye Kader banami ben kaderemi borcluyum Sevincim, Mutlulugum kaybolmus Yillarim kirgin, hüsrana dönmüs Birgün derlerseki o derbeder ölmüs Mezartasim banami ben mezartasina mi borcluyum Hasret bitmez ölmeden Mutlulugu bekledim ecel gelmeden Dostlarimi SON kez görmeden Ömür bana mi ben ömremi borcluyum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1376 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kardelençiçegim Hayırlı ve Uğurlu olsun şiir köşen emeğine. yüreğine sağlık canım o kadar güzel o kadar içten ve bir o kadarda duygusal şiirler yazmaşsın ki inan okurken kendimi tutumadım yazan ellerin dert görmesin canım ;
bende bir dörtlük eklemek istedim şiir köşene HASRET Sen hasret , ben hasret , bizler hasretiz, İşimiz hasret, hasretle yaşar hasretle biteriz. Hasretle günler geçmez sanki boşa yaşarız, Gurbet ellerinde hasretle çürüyor bütün bedenimiz. Dünya yalan olmuş insanlar fani biliriz, Bunca yıllar yaşamaşız ama nedir bu halmiz. Hasretlik yoğurlmuş bütün bedenimizi. Rabbimize şükretmekten başka yok çaremiz. Kardelenciğim şiirlerinle yaktın içimizi , Hayallerle yaşamışız avutmuşuz kendimizi. Hasretliği çeken ve yaşayanlar anlar sıkıntımızı, Bunca yıllar sebır veren birgün verir dermanımızı.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1377 |
Moderator
![]() Bu Bahar
Çocukça bir boyun eğiş sende Gözlerinden süzülen yaşlar Masadaki kağıtlarda resimler Ve yarın yine gel Unutulmuş köylere gidelim seninle Kanatma içimi Bu bahar bir başka özlem girsin sevincime Çimenler arasında yol alan bir su olsun Suyu özlediğimi bir sen bilirsin gülüşünde Ve renk renk olsun ülke Aşk düşsün dizlerime Ellerimde kayan bir yıldız Üzgün değilim artık Kovdum her birini kendi köşesine
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1378 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() DOSTUM...
Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacın olursa, olacaksa eğer... Yüzünde parıldayan gözyaşlarını silecek, kurutacak birini, yakınında istiyorsan eğer... Herkesten sakladığın sırların varsa ve onları paylaşacak birini istiyorsan eğer... Sıkıntılarından kurtulmak için. bir dost elini, desteğini arıyorsan eğer... Zor gününü sana geçirtecek cıvıl cıvıl bir ses istiyorsan eğer... Sana çok önem veren ve seni çok düşünen birini istiyorsan eğer... Umutlarını paylaşan, tasalarını yumuşatmaya çalışan birini özlüyorsan eğer... Sana saygı duyan biriyle beraber olup, kendini bulacaksan; ben, benim diyeceksen eğer... Ve etrafında olup bitenlerden nasıl etkilendiğini anlayacak birine ihtiyacın varsa... Buradayım. Burada olacağım......... O kendini Biliyor...
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1379 |
Moderator
![]() On yedi ağustosta gecenin bir yarısı
Halkı gafil avladı Deprem denen kahrolası Kiydi onbinlerce cana, Yıktı cennet yuvaları Allah’ım yazdığın tecelli bu mağlup etti kullarını Günlerce enkazın karanlığında Aç, susuz karanlığında koptu can ciğerlerinden Gözyaşı yıkıyor kabuk bağlamış yaraları Deprem yıktı cennet vatanimi, yurdumu İçim sızlıyor, dayanmıyorki kalbim İzledikçe taşıyor inanın sabrım Nereyi sayayım Kocaeli, gölcük, Avcılar Bilebilseniz burada yasayanların ne dertleri var Boğazımı hıçkırıklar dağlıyor, kalbim düğümleniyor Yıkıntının altında kalan bir genç kızın hayalleri Bir çocuğun yarim kalan oyunu, rüyaları Annelerin, Babaların gelecekle ilgili umutları Deprem mahvetti söndürdü tüten ocakları Gecenin karanlığını çığlıklar yırttı ansızın Kırk beş saniye oldu onbinlerin hazin sonu Türkiye’m başın sağ olsun, ALLAH yardımcın olsun Depremin neden olduğu yaraları saralım hep el ele Çadırda geçermi aylarca hayat Yuvasından, yavrusundan ayrı olur mu insan rahat Haydi kardeşim sende vermelisin bir aileye hayat Depremin neden olduğu yaraları saralım ele ele __________________
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1380 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
![]() hepinizin emeklerine yüreğine sağlık...hepsi birbirinden güzel olmuş
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar suzii'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |