|
|
#181 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslınet Şuan
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
Alıntı:
Aynı üslubu forumda da göstermeni, Aynı örnekliği sorgulamacı bir insan olarak ta göstermeni isterdim.. -son-
|
|
|
|
#182 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yiğit BULUT her zamanki gibi yerinde yorumlar yapmış..
|
|
|
#183 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ancak karşımda ikide bir mesleğimi sorgulayan,oy hakkımdan dolayı bana koyun diyenler varsa,benim de bir taşma sınırım var yani.
|
|
|
|
#184 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nene-hatun Şuan
Son Aktivite: 10.06.2013 11:16
Tecrübe Puanı: 523
![]() |
Bak laedri sana son defa yazacağım.
1- Duvar ses verir'i sen kalın kafalılık olarak anlarsın ben bakış açısını değiştirememek olarak 2- Sen bir de öğretmensin dememi mesleğini sorgulamak olarak anlarsın ben bu ülkenin okumuş yazmış insanlarından biri olarak nasıl bu kadar sorgulamadan kabullenişine vurgu yapmak için kullanırım. Senin neyi nasıl öğrettiğin beni ilgilendirmez nasıl bir öğretmen olduğunda Dedim ya bir şeyleri doğru anlamak için vicdan, sağduyu ve iyiniyet gerekir verdiğin cevaplarla bunun böyle olmadığını bana iyice ispatladın . Ayrıca ben doğru bulduğumu söylerim kimseye yalakalık yapmam. Biliyorsun sanayi deki olayda da sana destek yazılar yazdım. Ben bu forumda teşekkür butonlarını bile kullanmak istemiyorum. Görüyorum ki farklı görüşten aynı şeyi söyledikleri halde herkes kendi görüşündekine bu hakkı kullanıyor.Yandaşlık ayrıcalık, grupçuluk olmasın diye bu butonu kullanmamayı tercih ediyorum
|
|
|
#185 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Ben de eğer makarna, bulgur, kömür, buz dolabı, çamaşır makinasına oy verirsem bana da koyun desinler hak etmiş olmaz mıyım? Bunlar defaatlerce ispatlandı. Koyun bir tutam ot için, veya sürü başı için kendini uçurumdan atmıyor mu? Kaldı ki insanların vicdanları var. Koyun da değiller. Toplumun sorumluluğunu taşıyorlar. Bu gereçler için oy vermeyenler bile, bu zihniyetteki bir siyasete oy verirlerse, ne düşünülmeli?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslınet'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#186 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
Alıntı:
bu tanımları başbakanından mı öğreniyorsun leadri ![]()
|
|
|
|
#187 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BekirBayrak Şuan
Son Aktivite: 25.02.2016 19:01
Tecrübe Puanı: 831
![]() |
Alıntı:
Kendiniz hakaret edince düşünce özgürlüğü oluyor. Size biri düşüncelerini söledin mi hakaret oluyor. Sizin anlayışınız bu doğanız bu artık size sölenecek sözde kalmadı..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar BekirBayrak'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#188 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#189 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Şimdi konumuza geri dönelim, siz bana İstanbulda sağı solu yıkan, yakan, taş atan, parçalayan kişilerin polisler olduğunu söylediniz. Bende nene-hatun sizin şöyle bir iddaanız var; sağı solu yıkan,yakan kişilerin polisler olduğunu yada polisler tarafından tutulmuş şahıslar olduğunu iddaa ediyorsunuz öyle mi? dedim evet dediniz. Bende size bu iddaanızı ispatlamanızı rica ettim. Ve sizde bana İzmirde ki "eli sopalı" kişileri gösterdiniz. Konumuz istanbul olmasına rağmen ben yinede size cevaben İzmir Valisinin açıklamasını dile getirdim. Siz yinede bu açıklamaya inanmadınız. Gelgelelim İstanbulu yıkıp yakan kişiler hakkındaki idaanızı ispatlamak üzere bir veri paylaşmadınız. Şimdi tekrar bu konu hakkında cevabınızı rica ediyorum. Herhalde "akpciler videoları sildi, resimleri kaldırdı o yüzden ispatlayamam" demeyeceksinizdir. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#190 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Zaten yaptığın da bu.. Laf "söz" yetiştirmek. Verdiğin cevaplardan belli. Hiç alakası olmayan şeyler..
Okuyup düşünme, fikir paylaşımı mı? Hak getire.. Sen, söz yetiştirme yerine şunları söyle bakayım. Konuyla ilgili olarak; Toplumu yönetmeye soyunan bir siyasi partinin nitelikleri ne olmalı? Demokrasi nedir? Gereklimidir? Neden? (alıntı yapmadan) Bakalım söz yetiştirme yerine fikir yürütebilecek misin?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|