|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1060
![]() ![]() ![]() ![]() |
TÜRK'LÜĞÜ ONUR,
MÜSLÜMAN'LIĞI GURUR SAYARIM. BOL YILDIZLI DEĞİL, AY-YILDIZLI BAYRAĞIN ALTINDA SAF TUTARIM... ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 790
![]() |
Çanakkale Türküsü Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğim eyvah Çanakkale köprüsü dardır geçilmez Al kan olmuş suları bir tas içilmez Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Anne ben gidiyorum düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir dolu testi Anneler babalar ümidi kesti Of gençliğim eyvah Çanakkale'den çıktım yan basa basa Ciğerlerim çürüdü kan kusa kusa Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde sıra söğütler Altında yatıyor aslan yiğitler Of gençliğim eyvah Çanakkale'den çıktım başım selamet Anafarta'ya varmadan koptu kıyamet Of gençliğim eyvah
|
|
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
Mehmed’im korkusuz yattı pusuya Düşman gemileri gark oldu suya Telaşa kapıldı koskoca dünya /////////Nice seyitlere minnettir vatan /////////Çanakkale geçilmez şehit’tir yatan Şu koca tepede heybetle duran Bir top mermisiyle düşmanı vuran İman dolu yürek elinde kur’an ///////////Nice seyitlere minnettir vatan ///////////Çanakkale geçilmez şehit’tir yatan Düşersen bir dara tarihine bak Saplansa göğsüne o hain mızrak Düşmana yok burdan bir karış toprak ///////////Nice seyitlere minnettir vatan ///////////Çanakkale geçilmez şehit’tir yatan 18.03.2008.Orhan kızlarkayası bu duyarlılıgınızdan dolayı tebrik ediyorum hemşerim resimler vahim evet yazılanlarda malesef gerçek ben yinede çanakale geçilmez diyor ve öyle olmasını temenni ediyorum. atalarımızın ve şehitlerimizin kemikleri sızlıyor. saygılarımla |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4568
![]() |
Bu kutsal vatan Çanakkale boğazı şavaşın sonucunda binlerce askerrimizin şehit olması sonucunda kazanılmış bir şavaştır vatanımızın her karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|