|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Halkın elbetteki haberdar olmayacağı konularda vardır. Bunda böyle bir tutum sergilemesi bana biraz show'menlik gibi geldi,sağlık üzerinden show yapılırmı Allah korusun kötü şeylerde olabilirdi veya uzun vadede olmayacağınıda bilmiyoruz. Fakat bunu gizlemenin saklamanın "devlet sıırı" gibi saklayıpta hapı yutturduktan sonra oley hapı yuttunuz der gibi. açıklaması abes değilmi sence. Yani bunda gizlilik politakası yapılacak birşey yok,onu demek istedim.
|
|
|
|
#12 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi Adam oley hapı yuttunuz demiyor ki
o konu da biraaz abartılmış. Neyse olan olmuş. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Yiğido
![]() ![]() mertveilkeli Şuan
Son Aktivite: 11.07.2016 17:31
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
Alıntı:
selam saygı değer duman kardeşim size hak veriyorum yiğidi ölüdüreceksin ama hakkını yemeyeceksin doğru söz bu melih gökçek beyde okadar halkına zaralı biri olsaydı defalarca seçmezdi ankaralılar onu demekki halka faydalı şeyler yapıyor kim nederse desin ben şu kanaattteyim bu olaya aksi yönde yaklaşanların çoğunluğunun idolojik gerçeklerden uzak bir saplatı içinde olmalarını anlıyorum doğrusu hizmet hizmettir kim yaparsa ellerinden öperim şahsen ben |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|