Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
CHP HALKI KANDIRIYOR MU? - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 17:26   #11
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2234 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CHP HALKI KANDIRIYOR MU?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne oldiiiiiii rennginnn sollldiiiiiiiii ne zannettin beni baykalcımı zannettin daha kimle neyle neyi tartıştığından haberin yok arkadaşım barikat, doğru yere barikat kur şaşma şaşırma , boşver onun bunun borazanı olma sen sen ol kendine gel ve titre sivaslı uşağımmm )
borazan değiliz ne oldugumuz belli.ne oldugu belli olmayanlar her dalda oynayanlar yalnış yere kurmuslar çadırlarını sel gelir su alır.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 17:28   #12
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ŞU ORTAMDA CHP HALKIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDİYOR BUNU GÖRMEZDEN GELENLERİ GERÇEKTEN KINIYORUM. HALKI GÖRMEZDEN GELİP SONRADA SEÇİM ZAMANI BEN SİZİN DOSTUNUZUM DİYEN ZİHNİYET ANCAK HEZİMETE UĞRAR. AÇIKÇA CHP HALKI KANDIRIYOR BUNU GÖRMEZDEN GELMEK YALIŞ OLUR.
Erdal kerdeşim,
aslında karrşılıklı yazmak istemiyorum sevmiyorum da ancak yazılan yorumlar bunu gerektirdiği için ister istemez yazmak icab ediyor.
Arkadaşım o senin görüşün. Senin bakış açın.
Sen dini tekelinemi aldın ? Sadece sanamı ait bu din ? Sen din üzerinde yorum ve siyaset yaparak sende kullanıyorsun dini o zaman. Ya yeri geldimi bü ülkenin yüzde 98'i müslüman demiyormuyuz?
Sen Deniz Baykal'ın ramazan ayında yoksul ailelere yardım ettiğini ve bunu asla basına duyrulmasın o ailelerde rencide olamsın diye gizli gizli yardım ettiğini hiç duydunmu ? Duymazsın tabiki bunda reklam yok sadece insanı davranış var.
Ama felan kişinin halkı birbirine ezdirerek yaptığı yardımları çok görmüşündür."Dinle paranın kimde oldu belli olmaz" diye bir söz vardır. Bir kurumu kuruluşu karalarken lütfen biraz vijdanlı davranalım.
4 sene evvel hayırlı iş adamalrının burs parasıyla çocuklarını okutan bir başbakanımız vardı. Ve 4 sene sonra oğluna 2.7 milyon dolara gemicik aldı kuru yük taşıyor dış ülkelere. Allah aşkına sizin vijdan anlayşınız bumu ? Bunu hiç kafanda sorguladınmı ? İyi düşün 4 yıl önce burs parasıyla okuyan bir öğrenci 4 yıl sonra 2.7 milyon dolara nasıl gemicik alıyor? Ondan sonra kim kimi kandırıyor cevabını bana yaz lütfen.
Alt 10.02.2009, 17:38   #13
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1071 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ŞU ORTAMDA CHP HALKIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR EDİYOR BUNU GÖRMEZDEN GELENLERİ GERÇEKTEN KINIYORUM. HALKI GÖRMEZDEN GELİP SONRADA SEÇİM ZAMANI BEN SİZİN DOSTUNUZUM DİYEN ZİHNİYET ANCAK HEZİMETE UĞRAR. AÇIKÇA CHP HALKI KANDIRIYOR BUNU GÖRMEZDEN GELMEK YALIŞ OLUR.
boşver
sizinkiler 40 yıldır halkın dini duygularını kullanıyor, olmadı milli nizam olmadı msp, olamadı fazilet olmadı saaadet olmadı çağdaş yorumu akp, bırak birazda chp kullansın belki 40 yıla kadar halk onuda iktidar yapar, bırakın o da şansını deniyor hem bize ne size ne ki ona 70 milyon zamanla karar verir, 10 sene önce akp mi vardı, kimbilir belki ömrü hiziple muhalefetle geçmiş baykal belki 90 nında görürü koltuğu
Alt 10.02.2009, 17:40   #14
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Herkes bir şeyleri kullanmıyor mu oy için, bunu da çok görmüyorum...
Alt 10.02.2009, 17:41   #15
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 834 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Erdal kerdeşim,
aslında karrşılıklı yazmak istemiyorum sevmiyorum da ancak yazılan yorumlar bunu gerektirdiği için ister istemez yazmak icab ediyor.
Arkadaşım o senin görüşün. Senin bakış açın.
Sen dini tekelinemi aldın ? Sadece sanamı ait bu din ? Sen din üzerinde yorum ve siyaset yaparak sende kullanıyorsun dini o zaman. Ya yeri geldimi bü ülkenin yüzde 98'i müslüman demiyormuyuz?
Sen Deniz Baykal'ın ramazan ayında yoksul ailelere yardım ettiğini ve bunu asla basına duyrulmasın o ailelerde rencide olamsın diye gizli gizli yardım ettiğini hiç duydunmu ? Duymazsın tabiki bunda reklam yok sadece insanı davranış var.
Ama felan kişinin halkı birbirine ezdirerek yaptığı yardımları çok görmüşündür."Dinle paranın kimde oldu belli olmaz" diye bir söz vardır. Bir kurumu kuruluşu karalarken lütfen biraz vijdanlı davranalım.
4 sene evvel hayırlı iş adamalrının burs parasıyla çocuklarını okutan bir başbakanımız vardı. Ve 4 sene sonra oğluna 2.7 miyon dolara gemicik aldı kuru yük taşıyor dış ülkelere. Allah aşkına sizin vijdan anlayşınız bumu ? Bunu hiç kafanda sorguladınmı ? İyi düşün 4 yıl önce burs parasıyla okuyan bir öğrenci 4 yıl sonra 2.7 milyon dolara nasıl gemicik alıyor? Ondan sonra kim kimi kandırıyor cevabını bana yaz lütfen.

GİZLİ DEDİĞİN ŞEYLERİ SEN BİLİYORSAN DEMEKKİ GİZLİ DEĞİL DEMEKTİR. NEYSE...

BİR DİĞER MESLEDE KARALAMA MESELESİ ASILSIZ BİR MAİL YÜZÜNDEN AKPYE ATILAN İFTİRALARA SEN DESTEK VERİRKEN TEK TEK SORGULADIN MI? GERÇEKMİ DEĞİLMİ DİYE HAYIR... AMA DESTEK VERDİN...
BURADA ÇOK FARKLI BİR DURUM SÖZ KONUSU CHPNİN YAPTIĞI SİYASET ANLAYIŞI, KUSURA BAKMAYIN AMA İŞTE SİZ BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ. ÇÜNKÜ SİZİN ANLAYIŞINIZXA GÖRE CHP HEP TEMİZ SİYASET YAPAR. AMA YANLIŞ BU. BUDA BENİM GÖRÜŞÜM...
Alt 10.02.2009, 17:45   #16
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Her bir AK ı karadan seçtik memleket için
En zorlu güzergahtan geçtik memleket için
Hak olan doğrumuzu duyun bu çağrımızı
Herkese bağrımızı açtık memleket için
Herşey memleket için Herşey Türkiye için...
Alt 10.02.2009, 17:50   #17
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1071 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

BİR DİĞER MESLEDE KARALAMA MESELESİ ASILSIZ BİR MAİL YÜZÜNDEN AKPYE ATILAN İFTİRALARA SEN DESTEK VERİRKEN TEK TEK SORGULADIN MI? GERÇEKMİ DEĞİLMİ DİYE HAYIR... AMA DESTEK VERDİN...
BURADA ÇOK FARKLI BİR DURUM SÖZ KONUSU CHPNİN YAPTIĞI SİYASET ANLAYIŞI, KUSURA BAKMAYIN AMA İŞTE SİZ BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ. ÇÜNKÜ SİZİN ANLAYIŞINIZXA GÖRE CHP HEP TEMİZ SİYASET YAPAR. AMA YANLIŞ BU. BUDA BENİM GÖRÜŞÜM...
artık sorunumu zchp akp değilki sorun halkın sorunu, ben üye olamıyorum olsam bile delege olamıyorum delege olsam bile seçilemiyorum, seçilsem bile garantisi yok, genel merkez merkez atamasıyla 30 yıldır siyaset yapılıyor ülkemizde , artık bu durumdan sıkıldık be dostlar, halkın seçimi, halkın insiyatifi yukarılara yansımıyor , adını sanını bilmediklerimize oy veryor güya siyasetçilik oynuyoruz, bu kısır döngüden biz sıkıldık, bu ülkenin dürüst namuslu vatandaşları sıkıldı artık, bu soygun düzeni particiklerin kayıkçı kavgası artık ülkeyi uçurumun eşiğine getirdi hiç bu kadar onursuz siyaset, hiç bu kadar dışa bağımlı ekonomi yaşamamıştık, şuan hiç birşey daha beter günler bizi bekliyor malesef, allah dah abeterinden sakınsın bizleri , bun aartık herkesin yeter demesi lazım, gerçekten halkın iradesi sandığa yansımalı, temsilde eşitlik olmalı her bir oy eşit olmalı, iki yetkili organdaki kişi tüm ülkenin kaderini belirleyecek yöneticilerimiz akşamdan sabaha çıkar hesaplarını güderek belirliyor

artık bu ilkel çağdışı siyaset anlayışları bir son bulmalı,
halkım iradesi hem siyasi partilede hemde temsil edildikleri organlarda temsil edilip ses getirmeli, artık eski düzen bu iflsa süren siyasi yapılanmalar son bulmalı, herşey halkın denetimine ve yönetimine açılmalı arkadaşlar, yoksa bu kayıkçı kavgaları arasında milyonlarca insanın , gencin geleceği kararıp gidiyor
Alt 10.02.2009, 17:55   #18
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Hayırr işte yanılıyorsun, Erdal kardeşim,
"Doğru tektir" ikitane doğru olmayacağına göre.
Bu ortamı bu durmu AKP değil CHP veye başka bir parti yaşatsa aynı eleştirim olur. Bundan hiç endişen olmasın.
En basit örnek: Sen hiç, Deniz Baykal'ın ve eski Cumhurbaşkanı Sezer'in çocuklarının ne iş yaptığını nerede yaşadığını yada özel bir şeyini duydunmu?
Ama şimdi bakıyoruz başbakan ve cumhurbaşkanın çocukları maşallah hepsi birer işadamı oldular ve gündemden düşmüyorlar?
Ayrı bir örmek daha:
Eski cumhurbaşakanı Sezer döneminde köşke ayrılan para (eski paraya göre yazayım) 30 Trilyon TL idi. Ve Sezer ekonomik davranıp paranın 10 Trilyon TL sini devlete geri iade etmişti. Ve geçenlerde köşke ödenek için karar alındı ve tam 60 Trilyon ödenek aktarıldı. Ve paranın çok kısmınıda tepeden tırnağa köşk tadilattan geçirildiği için harcandığını okuduk duyduk.
Şimdi sorarım sana; yeri geldğinde dinsizlikle suçlarsın bu ismi geçen kişileri. Hangisi daha müslüman hangisi daha çok dini kullanıyormuş Erdal kardeşim.

Konu Arif Coşkun tarafından (10.02.2009 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: .
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 18:05   #19
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 834 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayırr işte yanılıyorsun, Erdal kardeşim,
"Doğru tektir" ikitane doğru olmayacağına göre.
Bu ortamı bu durmu AKP değil CHP veye başka bir parti yaşatsa aynı eleştirim olur. Bundan hiç endişen olmasın.
En basit örnek: Sen hiç, Deniz Baykal'ın ve eski Cumhurbaşkanı Sezer'in çocuklarının ne iş yaptığını nerede yaşadığını yada özel bir şeyini duydunmu?
Ama şimdi bakıyoruz başbakan ve cumhurbaşkanın çocukları maşallah hepsi birer işadamı oldular ve gündemden düşmüyorlar?
Ayrı bir örmek daha:
Eski cumhurbaşakanı Sezer döneminde köşke ayrılan para (eski paraya göre yazayım) 30 Trilyon TL idi. Ve Sezer ekonomik davranıp paranın 10 Trilyon TL sini devlete geri iade etmişti. Ve geçenlerde köşke ödenek için karar alındı ve tam 60 Trilyon ödenek aktarıldı. Ve paranın çok kısmınıda tepeden tırnağa köşk tadilattan geçirildiği için harcandığını okuduk duyduk.
Şimdi sorarım sana; yeri geldğinde dinsizlikle suçlarsın bu ismi geçen kişileri. Hangisi daha müslüman hangisi daha çok dini kullanıyormuş Erdal kardeşim.
BEN KİMSEYE DİNSİZ DEMEDİM. AYRICA KONUMUZLA KÖŞK VEYA CUMHURBAŞKANIYLA ALAKASI YOK. KONUYU SAPTIRMAYIN BENCE...

AMA MADEM AÇTIN KONUYU YERİ GELMİŞKEN BİŞEY BELİRTEYİM... İŞTE CUMHURBAŞKANI SEZERİN AFFETTİĞİ KİŞİLER...

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in, yetkisini kullanarak affettiği mahkumların büyük bölümünün terör örgütü militanları olduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sebati Buyuran, valiliklere ve Jandarma Genel Komutanlığı’na gönderdiği yazıda, Sezer’in affettiği mahkumların “yakalanmamasını” istedi. Affedilen 76 militanın adlarının da yer aldığı yazıya göre, Mayıs 2001 ile Aralık 2002 tarihleri arasında affedilen mahkumlar ise daha çok DHKP/C terör örgütü üyesi. Ancak, İçişleri Bakanlığı yazısında Sezer’in Cumhurbaşkanı seçildiği Mayıs 2000 tarihi ile Mayıs 2001 tarihleri arasındaki affettiği mahkumların ismi yok. Yazıda ayrıca affedilen PKK militanlarının ismi de yer almıyor. Üyeleri affedilen terör örgütleri arasında MLKP, TKP/ML, TİKB, TİKP ve TDP isimli terör örgütleri de var. Sezer’in affettiği sol terör örgütü mensubu mahkumların sayısının 150′yi aştığı belirtiliyor. Öte yandan Sezer sürekli sağlık sorunu olan iki hükümlüyü daha affetti
Alt 10.02.2009, 18:11   #20
Arif Coşkun
Moderator

Konu saptırma değil de, genişleme dersek daha yerinde olurdu sanırım
Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar, herkese iyi yorumlar dilerim.
Bak bana demişsin sen hepten farklı yöne gidiverdin
Konu daha uazasın istemiyorum.
Eğer öyle bilinçli birşey varsa, hatalıysa yargı yapışır Sezer'inde yakasına. Tabiki yargıya da güveniyorsak

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil