|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() abdullah58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2010 13:53
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
Sivasspora faydan yoksa
Sivasa fabrika kurmadiysan Sivasli olmussun neye yarar Kayserili ve Trabzonlu is adamlarina baksana her platformlarda memleketlerine yardim ediyorlar Hastahane yaptirmissin sanki millet bedevami muana olacak. yoooooooo Fabrikalarini sivasa tasisaydin veya sivasta üretim yapsaydinda millet is sahibi olurdu en azindan evine ekmek götürürdü Sivassporada yardim yapmiyorsun Sen sivasli olsan ne olur olmasan ne olur Celalettin cerrah senden daha iyi SIVASLI(sivasli olmadigi halde) SELAMLAR |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2256
![]() |
Sivas'tan bir iş adamı çıkıyor ve daha sonra bu adam memleketine hastane yaptırıyor (!)böylesi şeylere alışık değiliz gerçekten tebrik ederim Allah hayrını kabul etsin.....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalışarak başarıya ulaşılır..
Değerli iş adamı Sadık Özgürü kutlar iş hayatında başarılar dilerim Sivas,a yapılan en güzel şey Sivas.ın gelişmesi için yatırımda bulunmasıdır....
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() izmirliyigido Şuan
Son Aktivite: 18.12.2014 07:59
Tecrübe Puanı: 806
![]() |
Hastane açmak hizmettir. İş imkanı sağlamak için fabrika açmak, iş yeri açmak vs gerekir. Sivas'ımızın binlerce genci işsizken hastane de çalışması mümkün değilken ben bunu sadece hizmet olarak görürüm. Tamam, o da bir ihtiyaç Allah razı olsun ama esas olan iş imkanı sağlamaktır.
Sadık beyden bu konuda ve Sivasspor'a forma reklamı konusunda yardım bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadık bey gerçekten ne günlerden gelmiş geçmişini unutmamış birazda sivasa yatırım yapsa yeni iş sahaları açsa fenamı olur.ayrıca sivasspora gerekli desteği verse fenamı olur güzel olur tabiki inşallah bunlarıda yapar başarılar sadık bey..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|