|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() ottomanmurat Şuan
Son Aktivite: 10.06.2015 15:37
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
Sivasi Sivas Yapmayan Belediye Başkanları Adam Ak Partiden Aday Oluyor Başkanlık Yapıyor Bir iş Yapmıyor Bakıyor Hangi Parti Kazanacak Hemen Ona Gidiyor Büyük Birlik Adam Suşehrinde Sedat Sel Dyp de idi Halk Sonra akp Ye Verecekti o akp Ye Geçti Yine Başkan Oldu Sonra Akparti Gördü Birşey olmadıgını Kovdu Bu Sefer Büyük Birlige Gitti O Sene de Muhsin Başkanın Hatirina Başkan Oldu Yani Yani Sivas Gibi Yerlerde Partiler Önemi Yoktur Adam Hep Aynı Adaya Vermeye Alışmiştir Hangi partide Olursa Olsun Ona Verir.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() kuzu_58 Şuan
Son Aktivite: 30.12.2013 19:07
Tecrübe Puanı: 550
![]() |
dün metin beyi dinledim tv58 de çok kaliteli çok kültürlü biri milletvekili gösterilecekse böyle adamlar gösterilsin
akp,nin adaylarına bakıyorum dinliyorum hiçbirşey anlatamıyorlar hele ali turan dikkat edin 30 satırlık bir metin hazırlamış ezberlemiş her yerde aynı konuşma bütün partilerin adaylarına baktım chp den malik ejder,metin keskin,apdullatif şener,mhpden 2.sıra adayı ,akpdende ismet bey gerisi milletvekili olacak kapasitede değiller |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kuzu_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|