|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#2171 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() güldürmedin hep ağlattın
kader sana ben ne yaptım beni daldan dala attın en sonunda baştan savdın beni benden neden çaldın felek sana ben ne yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2172 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Değer mi Ne ağlarsın benim divane gönlüm? Ağlamak derdini boğar mı dersin? Yetmez mi kendine ettiğin zulüm? Bir vefasız için değer mi dersin? Bir sefere çıktın sen bu aşk için, Yıllar var inlersin hep için için, Kara sevda dertle doldurdu için, Bu acı dünyaya sığar mı dersin? Aşka düşen için nasihat boşa, Kurtulmak imkansız gelirse başa, Bu sevdadan sonra hasretsin hoşa, Sevmekten mutluluk doğar mı dersin? Farkına varmadan karardı yarın, Bir sevda uğruna harcandı varın, Canımdan kıymetli dediğin yârin, Aşka bir kez boyun eğer mi dersin? Canândan gayrısın söylemez sözün, Sevda ateşinde kavruldu özün, Bir umutla bakar gözüne gözün, Yâr gözünden sevda yağar mı dersin? Sanki aşkın için gurbet gezmedin, Hayat yarı oldu hala bezmedin, Say ki Siyahi´yi sen hiç üzmedin, Hayal aşktan ümit sağar mı dersin? Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2173 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() oh be sitenin neşesi geldi hoş geldin hasancım yahu sen yoksun millet hep uyuyor helede salim bey hem sıcakdan uyuyormuş hem soğuktan kele nasıl oluyorsa bizi oynadıyor biliyoomu.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2174 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hos bulduk, ama simdi cikmam lazim, daha sonra görüsürüz insaallah, siir yazmaya devam, duygu yüklü siirlerin önemli olan da hissetmek aten, gerisi teferruat.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2175 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() aa aaa sen ciddimisin be ben öylesine yazmıştım içimden ne geldiyse o an teşekkür ederim beğendinse ama pek beğenilecek bi yanı yokki seninkilerin yanında benim tek tük dörtlüklerimin lafımı olur kardeşim.iltifatın için ayrıca teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2176 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() En güzel deniz: Henüz gidilmemiş olanıdır. En güzel çocuk: Henüz büyümedi. En güzel günlerimiz: Henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz: Henüz söylememiş olduğum sözdür...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2177 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Ey hayat Kırgınım Ne zaman akşam olsa dağlı bir çiçek ve yaralı bir kelebek gelip hüznünü döker sancılı yüreğimin üstüne... ...bir yıldız kayar ömrümün hazan defterinden sonbahar rüzgarları eser yaralarımda buğulu gözlerimde dağ dağ duman boğazımda düğüm başımda gam yanık türkülerle hicranını dağlar sinem oy alıp götürür beni uzak diyarlara....
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2178 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() ![]() Yetmez mi! Hiç bahane arama sevmek suçsa suçluyum Can veririm aşk için işte aşkım ben buyum Böyle yürekten sevdim böyle aşkla doluyum Sen de duygularına bir isim tak yetmez mi? Ne geceme bir yıldız ne günüme güneşim Tek bir hayalim vardı olsaydın gönül eşim Yaktın içimi yaktın küllenmiyor ateşim Bir sevgi nehri olup kalbime ak yetmez mi? Bilir misin sevene bir ölümdür beklemek Kadehte ki zehire gözyaşını eklemek Hadi kır zincirleri yetti cana özlemek Zulmetme aşkımıza halime bak yetmez mi? Yetmez mi çektiklerim yetmez mi bu gözyaşı Farkında değilmisin çatladı sabır taşı Unuttu baharları gönlüm yaşıyor kışı. Bir bahar seli gibi bendini yık yetmez mi? Nedir bu yaptıkların, anlamadım bir naz mı? Avunmak ister gönül sence çektiğim az mı? Gönlüme kış getirdin sende mevsimler yaz mı? Bir güneş gibi doğup içimi yak yetmez mi? ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2179 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() güzel bi şiir doğancım eline yüreğine sağlık.
yalan dünyanın kahrı çekmekle bitmez gurbetelde günler saymakla bitmez anam babam özleminiz yürekten dinmez bu garip gülünüz sizi hiç unutmaz. Konu aysima58 tarafından (07.08.2010 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2180 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() Sordun mu dostum
Birlikte gülmeler dostluk değilmiş Acı paylaşmayı bildin mi dostum Aynaya baktım da belim eğilmiş Bakıp kamburuma güldün mü dostum Yeşilim de alev kırmızısı var Sanki ormanlarım yanar da yanar Yanağım üşüyor gözyasim pınar Bir gün göz yaşımı sildin mi dostum Yaprağım döküldü dallarım çıplak Kar yağdı baharda saçlarım da ak Bu genç yaşta ömür etti cana tak Hep uzaktan baktın geldin mi dostum Neler yaşamışım gönül dağında Içmişim dertleri yürek yağında Harcayıp ömrünü aşk tuzağında Hergün saçlarını yoldun mu dostum Baktığım aynayı kırasım geldi O eski yüzümü göresim geldi Emanet canımı veresim geldi Ecelinden önce öldün mü dostum. Işte bugün bayram herkeste neşe Bende mutluluklar gizlendi düşe Bu gurbet ellerde yuvasız kuşa Bayram nasıl geçer sordun mu dostum. ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |