|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#2251 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayrilik Hasreti anlamaz yollar Önüme gece gibi dizilir Garip ANAM elin baglar Arkamdan baka kaldi bir zaman Icimde vedalarin sizisi Gizli akti yüregimden acisi Bir sel oldu gözlerimin yaslari Kendiliginden cagladi bir zaman Koptu icimde ayrilik rüzgari Yillarca etmisiz ah ile zari Ömrümüzün zarari kari Elimizde sifir kaldi bir zaman Bir daha görebilirmiyim canim Anami Yikildi bendim söküldü bagrim Hasretinden kalmadi anam takatim Halimden anlayan olmaz bir zaman Kadifeden, ipekten Anamin teni Diyor yavrum hasretiniz delirtti beni Bende, bende özledim Cok Anam seni Bagrima tas basarim bir zaman Sarkisla. 13.08.2010 Yazan kardelencicegi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2252 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() YETER Kİ GEL
Üzülme her hafta gelemem diye Haftada olmazsa ayda gel canım. Üçyüzaltmışbeşi böl onikiye Sırala otuzu say da gel canım. Bekletme geciken müddet ziyandır Güzel kin,öfke,hiddet ziyandır Varsa gurur,kibir,şiddet ziyandır Onları orada koy da gel canım. Kitap aşk,masal der,yıkar bırakmaz Akıl "tedbir al" der çöker bırakmaz Korku "gitme kal"der çeker bırakmaz Sen gönül sözüne uy da gel canım. Yazı,güzü,kışı bahar zamanı Yaşadın bilirsin ki her zamanı Dinle rüzgarları seher zamanı Uzaktan sesimi duy da gel canım. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2253 |
Navigator
![]() [b][i][color="DarkRed"]
Bir bilsem,bulabilsem,anlayabilsem [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir bilsem,bulabilsem,anlayabilsem , Bu ıssız kalbimde ne fırtınalar esiyor Unutsam kederleri,kaderime hükmedebilsem, zamana yavaş yavaş hazan yağmurları düşüyor.. Neden, niçin, nasıl diye sormak boşuna, Ağır ağır yaklaşırken yıllar o musalla taşına, Şimdi gittte on yıl önce çık desemde karşıma Zaman geçti,yazlar bitti,aylar kışa dönüyor... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2254 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Maral Bakışlım Hasretine gönül dayanmaz oldu, Görmesem ölürüm maral bakışlım. Canım gül kokunda tutuklu kaldı, Sarmasam ölürüm maral bakışlım. Keşfedip gizemli sevda yolunu, Birlikte koşalım uzat elini, Her gün, her dakika, her an halini, Sormasam ölürüm maral bakışlım. Gam değil, uğrunda çeksem de cefa, Sözün ilaç olur, gözlerin şifa. Haftada olmazsa ayda bir defa, Varmasam ölürüm maral bakışlım. Sen orda, ben burda oldum muzdarip, “Gel” de, hediyeni sunayım varıp, Kalbimi sevgimle buket yaptırıp, Vermesem ölürüm maral bakışlım. alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2255 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2256 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bitmeyen Umudumsun
Arayıp sormasanda yüzünü görmesemde, Gözlerinde kaybolup huzura ermesemde, Bu biçare kadına hiç ümit vermesende, Sabırla ben beklerim,bitmeyen umudumsun.... Sesini gül yüzünü bilsen nasıl özlerim, Görmeye hasret seni bu simsiyah gözlerim, Bitmeyen büyük sevdam incitmesin sözlerim, Günü güne eklerim,bitmeyen umudumsun.... Çiçeğin boynun büker ahh! bir selamın gelmez, Sen bir adım gelmezsen hasret vuslata ermez, Sevmiş bir kere gönlüm başka kimseyi görmez, Beni sana saklarım,bitmeyen umudumsun.... İsmin bile titretir nerde duysam bakarım, Öyle sevdim ki seni yalnız sana akarım, Senden gelen her derdi taç der başa takarım, Ömür boyu beklerim,bitmeyen umudumsun, Sabırla hep beklerim,bitmeyen umudumsun.... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2257 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2258 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Hasreti Bitir Artık
Ey! sevdiğim bitanem aldığım nefesim sen, Dön sılaya gurbetten,hasreti bitir artık.... Eriyip tükendim bak buralarda sensiz ben, Dön sılaya gurbetten,hasreti bitir artık..... Gözlerim hep yollarda bemliğimse yanında, Seslere duyarlıyım tetikteyim anında, Bulursun iste beni nefesinde canında, Dön sılaya gurbetten,hasreti bitir artık...... Telefondaki sesin dahi kafi gelmiyor, Özlemin artıyor bak bana aman vermiyor, Ağlayan bu gözlerim muradına ermiyor, Dön sılaya gurbetten,hasreti bitir artık.... Beklemekten yolunu canda takat kalmadı, İçime attım derdi inan yürek almadı, Halimi benden gayrı hiç kimseler bilmedi, Dön sılaya gurbetten,hasreti bitir artık.... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2259 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() ne şiirler , şarkılar yazdım sana şimdi göz görmez , gönül bilmezdesin nasıl kıydın aşkımıza adı yok yok ki sensizliğin
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2260 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Canözüm
Ah nasıl özledim gözlerinin ferini Kokunu tenime bulaştıran terini Şimdi neredesin söylesene yerini Deli gönlüm ister dilberini canözüm. Sen gideli bir gün olsun gülmedi yüzüm Senden başkasını asla görmedi gözüm Tabudur unutma sana verdiğim sözüm Gel engellere bulalım çözüm canözüm. Yüreğimde kopan fırtınayı bir bilsen Ne olurdu şuracıktan çıkıpta gelsen Sana dair akan gözyaşlarımı silsen Katmer güller açardı bir gülsen canözüm. Ellerinin sıcaklığı hala elimde Öpmeye doyamadığım tadın dilimde Sanki sarılmışsın iki kolun belimde Tutuklu kalmışım sen gülümde canözüm. Ayrılıklar yakınlaşmasın ALLAH ım bize Ayrılmayalım oturalım hep biz diz dize Sevelim sevilelim ikimiz aşk ile göz göze Tutuklu kalmışım yüreğinde ben canözüm Ezelden yorgunum derdime yoktur çâre Hasretin yangını eyledi binbir pare Sensiz yapayalnız boynu bükük bîçare Ben şimdi neyleyim bu dünyada canözüm? alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |