![]() |
#2481 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() ![]() Bir Ceylanın Peşindeyim ![]() Beyhude yollarda arama yarim, Dumanlı dağların başındayım ben. Villalar, saraylar değildir yerim, Yaylanın yosunlu taşındayım ben. ![]() Gururlanma canım gel Hakka eğil. Senden başkasına vermedim meyil. Buse’nin Tuğçe’nin kalbinde değil, Ayşe’nin, Fatma’nın düşündeyim ben. ![]() Dert ehliyim, dert yükünü taşırım. Hal ehliyim, azığım bir pişirim. Antalya’nın sıcağında üşürüm, Sivas’ın zemheri kışındayım ben. ![]() Hayat gemisini vurdum karaya. Ne mala meylim var, ne de paraya. Varam dedim gurbet girdi araya, Anamın gözünün yaşındayım ben. ![]() Gülünce yüzünde güller açıyor, Turna gibi gök yüzünde uçuyor, Çağırsam gelmiyor, varsam kaçıyor, Bir ceylan gözlünün peşindeyim ben. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2482 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Dargınım Ben ![]() Elim kalkmaz, beyin durdu, Hiç dokunma yorgunum ben. Bülbül idim bir gül vurdu, Çiçeklere dargınım ben. ![]() Gölde yoğurt tutmuyormuş, Lafla gemi gitmiyormuş, Sevgi bile yetmiyormuş, Onun için durgunum ben. ![]() Yalan mıydı Şirin, Aslı? Tükenmiş onların nesli, Özü çürük, dışı süslü, Ağaçlarda sürgünüm ben. ![]() Bu devirde sevmek haram, Verem olur, insan verem, Aldattı Mecnun’la Kerem, Onlara da kırgınım ben. ![]() Tövbe, daha aşık olmam, Başıma belayı almam, Şiir yazıp saz da çalmam Ama, sana vurgunum ben. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2483 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 987
![]() ![]() |
![]() Devlet
Devlet, Kucaklayanımız, Devlet, Anamız, babamız, Devlet, Ayırımsız sığınağımız, Devlet, Uğruna öldüğümüz haritamız, Devlet, Bayrakta bütünlüğümüz, Devlet, Vatan sevgisinde özümüz, Devlet, Kardeşliğe bakan gözümüz. Devlet, Sahip olduğumuz herşeyimiz. Süheyl Türkoğlu |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2484 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2485 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Çıldırırsın ![]() Bak hemşerim, kızma sakın Dayanılmaz oldu kokun Sonun yarından da yakın Her an desem çıldırırsın. ![]() Başını sokmuşsun kuma Düşmansın Bakü’ye, Şam’a İncili öpersin ama Kur’an desem çıldırırsın. ![]() Papadan ilham alırsın Suçu imama bulursun AB’ye köle olursun Turan desem çıldırırsın. ![]() İncik, boncuk takınırsın Mala, mülke tapınırsın Pop müzikle tepinirsin Horon desem çıldırırsın. ![]() Seni gidinin uşağı Her gün yapmalı kaşağı Düşüncen baştan aşağı Viran desem çıldırırsın. ![]() Hangi güç karnın doyuran? Kimdir emredip buyuran? Seni hayvandan ayıran Paran desem çıldırırsın. ![]() Edep delik, namus yırtık Haysiyete kapın örtük Kökünüze girdi artık Kıran desem çıldırırsın. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() Bir Mektup Getir ![]() Telefonlar beni tatmin etmiyor, Postada takılmış bir mektup getir. Kısa mesaj hiç hoşuma gitmiyor, Sevgiyle bükülmüş bir mektup getir. ![]() Sevgiliye kavuşmayı düşleyen, Hasretliği satır satır işleyen, Ta yürekten selam ile başlayan, Ucundan yakılmış bir mektup getir. ![]() Alo demek dindirmiyor derdimi, Okuyum, duvara verip sırtımı, Anlatmalı karış karış yurdumu, Yaylaya çıkılmış bir mektup getir. ![]() Emmimden, dayımdan haber eylesin, Teyzemden, bibimden selam söylesin, Babam yazar iken anam ağlasın, Göz yaşı dökülmüş bir mektup getir. ![]() Konuşmadan feryadımı duysunlar, Eşi, dostu teker teker saysınlar, Zarfına küçük bir resim koysunlar, Türküler ekilmiş bir mektup getir. ![]() alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Seni Sevdim Ben
Yüreğimde olur olmaz duygular adını sen koy Büyüyor düşündükçe yalnızlığım içinde sen olunca Kime sitem etmeli şimdi, kime hesap sormalı? Yalnızlık zor geliyor... Bulamadım cevabını, kulağımda sesin İçimde garip bir his Seninle olmadan olamıyorum Görmüyor, bilmiyor, bilemiyorum Sen buysan başkası ol! Başkası olursan da kimi seveceğim orası da var Seni sevdim ben Sen ve Ben Yaşanmamış zamanlarda Sen ve Ben Sadece rüyalarda İçimde dururken bu kadar acı Hala yaşıyorum bak, ölemiyorum. Al kalp ağrımı git buradan Bu aşk en uzun eylülü ömrümüzün Kendi zamanına muhtaç Kendiyle dargın Seni sevdim ben Sen, hala bende esen eski kavak yeli Unut diyorsun, unutmak mı? İki heceli erkek adımı unutmazsın Sen, nefesime canciğer zemheri olan sen Aralık değmemiş kalbinin sokaklarına belli Yoksa ağrırdı ömrümün bütün harfleri Aynı sona nikah kesiyorken hayat Uzat bana uzat ellerini Seni sevdim ben. Adı aşk, sensiz anlamını bulamadığım Adı sen, bir türlü kavuşamadığım Delidir sevdam bırak konuşsun Biliyorum beni hiç özlemedin Aşkımın gözü kör değil artık Sadece yüzüne sürgün olduğum seni unutamadım Seviyorum seni ama galiba boşuna... Yaşamı bölüşemeyeceğiz ki... Vuslat imkânsız. Yalnızlık baki. Ayrılıksa mutlak. Dağ dağa kavuşur, yol yola. Bense sana yaklaştıkça uzaklaşırım. Neden? Kim bu çaresiz adam? Her mola, yeni bir yorgunluk sana Seni sevdim ben. Ah Tanrım, sadece birine mahkûm oldum, Hani şu eski cennette bana vermiş olduğun kadına... Her tabelanda yazı aynı; Bura sana geçici Burada mutluluğu unut Unut beni sevmeyi... Bekleyenim olsa da razıyım kavuşmasam Ama ellerim sevilmek istiyor, dudaklarımsa öpülmek İstemesende, dinlemesende sanadır bu şiirler, bu sözler Benim aşkım şiirlerimde yaşar, sense kalbimde Yaşar mıyız seni kaybetsek ah ben, kalbim Bu samimi bir itiraf işte; Sen olmasan yaşayamam... Seni sevdim ben. Fena değil sevişip ağlamak, fakat heyhat Kimler taşır bu ölüyü belirsizliğe Sana aguşunu açmış duruyorum işte... Çünkü tüm bülbüller sevdalıdır güllerine Sevgiye on ölüme beş kala sevmişim seni Yine gecikmişim bağışla ne olur Ben unutuldum saklandığım yerde... Sen aşk nedir bilemezsin Beni hiç sevmedin ki... Ama seni sevdim ben. Ve o gün anladım işte Senin bana erken Benimse sana geç kaldığımı Aşk bu yüzden bendedir... Seni sevdim ben. Ne sen kendine yetiyorsun, Ne bir başkası sana! Birini bitirmeden, Aklın öbür yolculuklarda! Unutuldum diye küsmem sana ben Öldüğüm gün geleceksin, bilirim Çare yok, ağlayacaksın Bir tek şeyi unutma o vakit! Seni sevdim ben Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Kimsesiz kaldım, en çokta sensiz Tek sen gitme diye Kalbimi dar kafeslere kapatarak hiç susmadan ağladım Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Anlattıkça Aralık vuruyor satırlarıma, anlattırma bana Seni sevdim ben Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak... Seni sevmediğimi söyledim. Hastaydım Kırık kötümser bir öksürük gibi yapışmıştın boğazıma Seni unutmak gerekiyordu, öyle istiyordun Ama ben hala seni seviyordum ne yalan söyleyeyim... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Namlu sonrası mermi ahenkleri gibi... Seni sevdim ben... Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Yüreğim kaydıysa günah mı? Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Öyle yoğun ki bu sevda, uyuduğumda kapanan gözlerindir. Ve böyle olmalı aşk dediğin, Onca nedeni var, ve onca nedeni yok Yaşarım, izlerim, severim seni Sevdanın kendine özgü diliyle... Ne mümkün vazgeçmek bu sevdadan? Başıma tatlı belalar açan seni elimle koymuş gibi biliyorum... Çünkü seni seviyorum ben. [/center]
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2488 |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Devlet sevmek suçmü sizde
Sevgi, saygı hani nerde Bayraklar çekilir gönderde Siyaset bunun neresinde Beyefendi şiir'le normal yazıyı ayırt edemeyecek kadar bir yapıda olan birinin böyle bir şey hazırlaması düşündürücü, internet sitelerindeki şiirleri var gücünüzle buraya toplamanız size ne kazandırır bielmem ama, kendinizi biraz daha bilgilendirseniz fena olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2489 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
konuları tektek gezip kalp kıracağıma internetteki şiirleri okuyup buraya toplamayı tercih ederim |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2490 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sizde benim kalbimi kırdınız açtığınız şiir konusuna devletimizi bayrağımızı seven yücelten bir şiir ekledim teşekkür edeceğinize tam incelemeden okumadan beni siyaset yapmakla suçladınız. Peki siz devam edin istemiyorsan benim yazdığım şiiri sildirebilirsin ekleyecek başka yer bulurum kolay gelsin size. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |