Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
YENİ SİGARA YASASI - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce yeni çıkan yasa doğru mu?ve işe yarar mı?
Doğru karar ve işe yarar 468 48,75%
Karar doğru ama işe yaramaz 281 29,27%
Yanlış karar,işede yaramaz 152 15,83%
Fikrim yok! 59 6,15%
Katılımcı sayısı: 960. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2008, 20:27   #21
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: YENİ SİGARA YASASI

Günümüzde sigara icenler artık rahat rahat öyle her istediği yerde icemeyecekler yeni cıkan kanun inşallah caydırıcı olur hayırlı olsun
Alt 12.01.2008, 23:01   #22
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 885 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok
Standart --->: YENİ SİGARA YASASI

adam delimi ne yapiyor zigaraylan vay be
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2008, 21:19   #23
HeDeF_58
Yeni Yiğido

HeDeF_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HeDeF_58 Şuan HeDeF_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2010 19:04

Tecrübe Puanı: 0 HeDeF_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşAllah bu uygulama vesilesiyle bizler de şu mereti bırakırız .ne diyelim hayırlısı..
Alt 20.01.2008, 16:04   #24
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

Alıntı:
HeDeF_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
inşAllah bu uygulama vesilesiyle bizler de şu mereti bırakırız .ne diyelim hayırlısı..

İnşallah kardeşim bu kanun vesile olurda bırakırsınız şu sigara denen mereti allah sizlere ikrahını versin
Alt 20.01.2008, 16:41   #25
HeDeF_58
Yeni Yiğido

HeDeF_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HeDeF_58 Şuan HeDeF_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2010 19:04

Tecrübe Puanı: 0 HeDeF_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

amin..sağolasın hemşom.içmeyenler içenlere dua etsinler.
Alt 25.02.2008, 11:47   #26
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın-sedat Şuan çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2015 00:49

Tecrübe Puanı: 738 çılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOKçılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: YENİ SİGARA YASASI

ben haytım o boyunca sigarıyı bile elime almadım çok şükür başlamadım inşallah başlamamda
ama bu yasanın işe yarayacağını sanmıyorum

88/2 güneydoğunun zalim komandosu
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008, 13:12   #27
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 947 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

inşallah herkes uyar da kimse içmez artık şu lanet illeti bıktırdı artık ya bıktırdı...

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008, 16:14   #28
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 706 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

walla mıletımızın yararına olsaada bazı yerlerde saçma olmuş kahvede mesela insan kahveye muhabbete,okeye,çaya bide sigaraya gıder o gibi yerlerde sıgaranın yasaklanması bence yanlış ama geri butun maddeler doğru..
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:45   #29
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 733 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bence çok güzel karar hem herkesi ölümün kaynaklarından biri olan olan sigaradan uzaklaştırmaiaya yarar bu yasa ben işte bu yüzden doğru karar ve işe yarayacağını düşünüyorum inşallah işe yararda hiç kimseye sigaradan zarar gelmez genede önlemimizi alalım öyle değil mi?Asıl konuya gelince ben 1.yi işaretledim yani doğru karar işe yarar şıkkını bencede o şık çünkü zaten milletin ölene kadar bu yasadan kaçacak değil ya mutlaka bir gün yakalanacak bu yüzde 1. şık.
serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 22:46   #30
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 776 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

STADYUMDAN ATILACAK: Hastane, özel sağlık kuruluşu, eğitim-öğretim kurumları, kültür, spor hizmeti veren açık kapalı yerlerde sigara içilemeyecek. Yani statlarda ve Aspendos gibi açık tiyatrolarda da sigara içilemeyecek.
ŞOFÖRLER DE İÇEMEYECEK: Kamu hizmeti veren ulaşım araçları, taksiler, toplu taşım araçları ile bunların bekleme salonlarında da sigara yasak.
KAHVEDE SİGARA YASAĞI: Fuar, alışveriş merkezi, düğün, kongre, toplantı, konferans salonu, kafeler, internet cafeler, atari, bilardo salonları ile resmi ve özel kurumların her türlü kapalı ve açık alanlarında sigara içilemeyecek.
CAMİ AVLUSU: İbadethane ve çocuklara yönelik eğitim tesislerinin açık ve kapalı alanları da yasak kapsamına alındı.
SİGARA ODALARI: Kapalı yerlerde sigara alışkanlığı olanlar için iyi havalandırılan yerler hazırlanacak.
REKLAM YOK: Sıkı reklam yasağı uygulanacak. Sigara dağıtım araçlarının üstünde firmanın amblemi bile kullanılamayacak.
ROL GEREĞİ DE YASAK: Diziler dahil tüm televizyon programlarında rol gereği de olsa sigara kullanılamayacak.
VİTRİNDE SERGİLENEMEYECEK: 18 yaşından küçüklere sigara satılmayacak. Marketler, sigaraları dışarıdan görünmeyecek şekilde düzenlenecek dolaplarda satışa sunacak.
ÜNİFORMA İLE İÇİLMEYECEK: Özel ve resmi kolluk kuvvetleri, belediye zabıtaları veya TSK personeli, üniformalarıyla halka açık yerlerde sigara içemeyecek.

Benim bildiğim hastane ve cami bahçesi dışında hiç bir yerde içilmeyecek. Tarihte 4. Murat vardı. Onun yasaklarına benziyor. Eeee vatandaş nerde içecek sigarayı. (Ben içmiyorum) Stadda içme, kahvede içme yolda içme... Sana ne be kardeşim vatandaşı rahatsız etmeyen her yerde içilmeli. Hangi amaçla bunu yapıyor düşünmek lazım. İçkili lokantalar gittikçe azalıyor. İçki satışları gittikçe kısıtlanıyor. Yakıda kokusu çıkar.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil