|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EYY TÜRK KADINI
-------------------------------------------------------------------------------- Ey Türk kadını.. BİRİNCİ VAZİFEN BULAŞIK, ÇAMAŞIR ve KOCANA SAHİP ÇIKMAKTIR.MEVCUDIYETININ YEGANE TEMELI BUDUR.KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. SENI BU HAZINEDEN MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN,KAYNATAN VE GORUMCELERIN OLABILIR. BIRGUN EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE DUSERSEN,VAZIFEYEATILMAK ICIN BULASIK VE CAMASIRI DUSUNMEYECEKSIN. BU DURUM ELEKTRIGIN VE Suyun KESILDIGI ANDA ORTAYA CIKABILIR.EVLILIGINE TECAVUZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GORUMCELERIN HAYATTA EMSALI GORULMEMIS, BIR GALIBIYETIN MUMESSILIOLABILIRLER. HAYATTA KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMALDE OLSA BASKAKARILARA GOZ DIKMIS, OLABILIR. AILENIZ FAKRU ZARURET ICINDE HARAP VE BITAP DUSMUS, OLABILIR. EY ASIL TURK KADINI ISTE BU AHVAL VE SERAIT ICINDE DAHIVAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR. IHTIYAC DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL UST KOSESINDE SAKLIDIR.HADI KOLAY GELSIN.
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
Tuvalet Muhabbetleri
-------------------------------------------------------------------------------- Ev iş ya da umumi tuvaletlerde hep başımıza gelir, bu tür konuşmalar. Tuvaletin dolu olduğunu görerek sorulur hep? Ev Hali - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai Saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca Saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. - Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı.. _________________
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
Komik Msn Nickleri Okumayan Kalmasın... ->Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefon da...Kalbim çevrim dışı... ->Birisi acıyı çekti,öteki acıyı servis etti. ->Düşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatının taşıyanlardan öğrendim. ->Çok ******** gördüm ama hİçbiri senİn kadaR profesyoneL değiLdi. ->Yan Cehennem Yan , Doğal Gazda Vaar Nasıl Olsa )->Benim gibisini google’da arasan bulamazsın. -> Msn’ de 20 kişi çevrimiçi; 8 tanesi dışarda, 7 tanesi meşgul, 4 tanesi hemen dönecek 1 tane salak’ta bu nicki okuyor ! ->Sevmek çay, sevilmek şeker, bizim gibi gariban çayı şekersiz içer ! ->Bir yerini mi kestin ? Mis gibi hıyar koktu da ! ->Kıyamet gelsede; hepberaber kopsak ! ->Dünya yansa kaşarı erimez. -> Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gökkuşağına dönersin.
|
|
|
#24 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 688
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() hahahahahaha![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
Ninenin Mektubu
Amanın yavrım,Ben öyle duyuyom, o gocuman memleketlerde cicili bicili, boyalı moyalı, şıngırdak fıngırdak, kirpikleri takma, saçları sokma, onlan bunlan düşüp kalkma, gözleri elde, etekleri belde, artanı da yerde, sıska mıska, şıbıldak gibi bazı, çirkin mirkin hanımlar, gızlar oluveriyormuş… Amanın onlara tutuluveren de, yanıveren de deme yavrım. Alceen gızın soyu sopu belli, saçı sırma telli, eline el değmemiş, kötü süt emmemiş, sevisi derinde, eti butu yerinde olmalı. Dizine otutturuverdin mi kucağın dolmalı, domuz hem evlenince pazara kadar değil, mezara kadar varmalı. Ee hanım dediğini de alaya kattın mı, koluna taktın mı yakışmalı, duvara attın mı yapışmalı. Bu sözlerimi eyi dinle bakem, bi kulağından sok da öte kulağını tıka, çıkıvermesin len. Senin nazlı Eminen ne Güne duruyo? Geçenlerde Ekmek ediyodum. Açcık hamurum kaldıydı. Emine gelivedi. "Koley gelsin ninem" deye artanını da o edivedi sağolsun. MaşAllah bi olmuş hopur hopur. Dilim dağı taşı gırkbin kere maşallah… Amanın, artanını da o ediverdikten sonra iki süpürgü çalıvedi avluya, malların altlarını kürüyüvedi. Ben de ah benim ak topanım, gövercinim, Kalem kaşlım, nazlı gülüm, mor zümbülüm, al bürgülüm, bol görgülüm, naha Alah seni allı başlı gelinler edivesin, muradına er, gonca güller der, naha evlerine sarı sarı buğdeyler yağıvesin deye dualar edivedim. Giderken de senin hesabiyetine şööle "e gelinim olmecen mi len?"… Sarmeştim de iki yaneceğinden şappudu şuppudu öpüvediydim. Amanin misler gibi kokuyo len. Ee öpmek filan deyince o gül yüzün gülüyo de mi? Seni gavurun p... seni! Emi gel yavrım, yokluğun köz oluyo yüreğimde. Dün akşamüstü kırmızı fistanımı geydim de şööle cami duvarına doğru yukarı çıkıyodum. Elimi ardıma kodum. Bizim Zartlak Osman pencereyi açmış, bende şööle oturdum. Bi de iradyoyu sonuna kadar açtıttırmış da havaları dinliyon deyyodum. Beni görüvedi, "ninee!" dedi. "Eeey!" dedim. "Gel de bi açcık oynayıvee" dedi. "Beni mi deyyon ay oğlum" dedim. "Heee" dedi. "Uleen" dedim, "benden geçti gari a yavrim. Sen o karını, Gıygıdı İbram'ın gızını bi cıscıbıldak soy, köyün delikanlılarını ünle, onların garşısında böyle şakkıdı şukkudu bi oynatıve!". İyi dememiş miyim len? Sen olmayınca yokluğun köz oluyo yüreciğimde. Gel gari yavrım. Yollara bakıttırma, gözümüzden yaş akıttırma. Gel gari yavrım, gel gari! He hey…
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
Türk Usulü Başarının Formülü
-------------------------------------------------------------------------------- İşe Başlamadan Önce................İNŞALLAH İşe Başlarken..................... .. .BİSMİLLAH Şaşırırsak.................... ......ALLAH ALLAH Kendimize Güvenirsek............EVE LALLAH Azmedersek.................... ......ALİMALLAH İşten Vazgeçersek................... EYVALLAH Sonuna Kadar Gitmek İstersek......YA ALLAH Taahhüt Edersek.................VALLAH BİLLAH Canımızı Sıkarlarsa..............FESUPH ANALLAH Daha da sıkarlarsa................HASB İNALLAH Pes Edersek....................... ......İLLALLAH İşe Cosku ve Heyecanla Sarılınca...ALLAH, ALLAH, ALLAH İşi Başarıyla Bitirince................MAŞAL LAH Eğer İşi Başaramazsak.............HAY ALLAH
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|