Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.09.2009, 01:49   #301
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Ayşegül1967 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Müslümanlar ülkeler tarihten bugüne kadar bizim yanımızda olduda bizmi kovduk? ayrıca kimliğinde Türk yazan değil Yüreğinde Türk yazan insanlardan bahsettim...zira Türkiye'de kimliğinde Türk vatandaşı yazan aksine soyu ermeni rum olan insan az değil (; bende Türk vatandaşı değilim mesela ?
Evet biz kovduk, biz gücendirdik, biz küstürdük...

Sadece kimliğinde Türk yazan demedim dikkat edersen kimliğinde yazan ve geçmişinde de türk olan dedim. Yani etnik olarak.

Yani Türklük Müslümanlıktan önce mi gelmeli?

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 01:50   #302
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

En yakın örnek, Davos Zirvesi'nde Arab liderin, bizim başnakanın arkasından gider gibi yapıp, sonra yanındakinin uyarısı ile oturması...

Her firsatta bizi satmaktan geri kalmıyorlar...

Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur..!

Konu Klimasuyu tarafından (12.09.2009 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 01:53   #303
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 21:41

Tecrübe Puanı: 653 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet biz kovduk, biz gücendirdik, biz küstürdük...

Sadece kimliğinde Türk yazan demedim dikkat edersen kimliğinde yazan ve geçmişinde de türk olan dedim. Yani etnik olarak.

Yani Türklük Müslümanlıktan önce mi gelmeli?
Müslüman Türklük herşeyden önce gelmeli...sanırım bu söz kafidir...gerisi fasa fiso benim gözümde
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 01:55   #304
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
En yakın örnek, Davos Zirvesi'nde Arab liderin, bizim başnakanın arkasından gider gibi yapıp, sonra yanındakinin uyarısı ile oturması...

Her firsatta bizi satmaktan geri kalmıyorlar...

Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur..!
işte en yakın tarihden bir örnek...

ha bu arada biz kimseyi değilde davosta one minute deyip Filistin'in hakkını savunurken çinde yaşanan katliama karşı susarak kendi soydaşlarımızı küstürmekten öte hiç birşey yapmadık...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 01:59   #305
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Müslüman Türklük herşeyden önce gelmeli...sanırım bu söz kafidir...gerisi fasa fiso benim gözümde
Muhsin Başkan'ında her zaman dile getirdiği, TÜRK İSLAM BİRLİĞİ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:00   #306
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Müslüman Türklük herşeyden önce gelmeli...sanırım bu söz kafidir...
Hmmm, ilginç...

Kafi kafi

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2009, 02:01   #307
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
metin 0758 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muhsin Başkan'ında her zaman dile getirdiği, TÜRK İSLAM BİRLİĞİ...
evet benimde tek dileğim buydu...ancak bunu gerçekleştirebilecek bir kişi vardı onuda kaybettik...
Alt 12.09.2009, 11:22   #308
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konu hakkında düşüncelerim hep gelip gidiyor,birinde sebat edemiyorum..

85 yıldır yasakladık,ne oldu?
Bir de öbür türlüsüne bakmalı...

Ülkemşzde Kürt nüfusu hızla çoğalıyor..Bu taraflarda bir bayan 25 yaşında hala evlenmemişken,oralarda 17 yaşındaki bir bayan 3 çocuklu oluyor.Yani hızla artıyorlar..Demem o ki,2-3 nesil sonra azınlık durumuna düşmemiz düşük olan bir ihtimal değil..Meclis,Başbakanlık,Cumh urbaşkanlığı hepsi ellerine geçince ve "Türkçe yasak" denildiğinde bittik demektir.
Alt 12.09.2009, 15:11   #309
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1142 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Konu disi belki lakin Militan asena´nin mesajlari okuyunca gercekten merak ediyorum...Türklügün ALLAH katında bir gram degeri varsa bunu söylede biz de bilelim ve övünülecek bir seyi varsa bizde övünelim.
Neyse...
Allah memleketimize İngilizlerin ve Yahudilerin attigi milliyetcilik fitnesinden bir an önce kurtulmayı ve İslâm kardesligini nasip etsin.
Bende senin nasil okudugunu merak ediyorum .
kürt Türk kardes midir konusundada yazdigimi okuduysan bu gereksiz yorumu yapmazdin yanii vesselam ben kürt'e dinden ötürü kardesim derim sadece Muminler kardestir diye bosuna demiyoruz dimii ama bundan da ötesi yoktur .
Önce Müslümanim sonra Türküm Yaradan sükürler olsun . Türklügü ele alip Müslümanligi inkar edenlerden degilim .

Alt 12.09.2009, 15:40   #310
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1386 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Hangi islam kardeşliğinden söz ediyorsunuz...bizi 1. Dünya savaşında ingilizlere satan araplara karşımı yoksa hergün askerlerimize kurşun sıkan pkklılara karşımı olacak bu din kardeşliği...bize bizden öte ne din nede başka türlü kardeşlik yok...
siz nasıl arapların ingilizlere bizi sattığını düşünüyorsanız araplar da türklerin yıllarca onları sömürdüğünü düşünüyor..
bunların hepsi dış güdümlü eğitim anlayışının sonucu.. müslümanı müslümana düşman etmek.
pkk nın müslüman bir örgüt olduğunu da ilk defa okudum..pkk nın dinle ne alaksı var... pkk nın namaz kılanlarla ezanla nasıl dalga geçtiklerini bilmiyorsunuz sanırım...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil