Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.09.2009, 07:50   #51
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

sevenler çoğunlukta bendemi sevsem artık bundan sonra
Alt 29.09.2009, 09:06   #52
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 09:55

Tecrübe Puanı: 945 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

Anlamakta zorluk çeker oldum artık insanları( belki de hiç anlamıyordum) bu nedir kardeşim neden herşeyden her konudan başka yere sapma ve orayı irdeleyip didikleme ihtiyacı duyuyoruz elbetteki bilmeyini bilgilendirmek yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım fakat bu olayı yada bunun gibi diğer olaylarıda neden bu kadar irdeliyor ve kuyu kazarmış gibi kazıp kazıp duruyoruz kuyuda patates yok sadece toprak üstüde toprak altıda toprak ne arıyoruz anlamadım gitti kardeşim.... Adam güzel bir davranışta bulunmuş ister taktir edersin ister etmezsin niye başka yerlere sapmak başka konulara sapmak ihtiyacı!!! adamın yaptığına, destek olduğuna, inandığına, partisine, artık neyine dil uzatıyorsanız niye?? taktir et yada etme ama konudan sapma.... düşünki araba kullanıyorsun yol çok virajlı sen direksiyonu sağ yerine sola kırarsan şarampole yuvarlanırsın olan olayı görmek basit olanı basit yorumlamak varken içinde başka şeyler aramayın derim ne patates bulursunuz nede doğru yolunuzda gidersiniz......
Alt 29.09.2009, 12:59   #53
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mdem sen daha duyarlısın , daha dürüstsün 8500 tlyi sen ver kardeşim
Daha duyarlı ve dürüst olduğuma şüphen olmasın ama zengin değilim.
Alt 02.10.2009, 14:57   #54
serhat3358
Yiğido

serhat3358 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat3358 Şuan serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2013 09:30

Tecrübe Puanı: 743 serhat3358 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
qio Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Düşüncelere saygı duymalıyız burda hemfikiriz , yalnız iddalarda bulunarak saygı göstermemizi bekliyorsan çok lüks olur. Uğur DÜNDAR süper bir insandır diyemem çünkü onun hakkında böyle bir fikir belirtmem için yakınen tanımam gerekir , benim dünya görüşüme göre yaptığı eylemler onun hakkında en azından diğerlerinden iyi bir haberci sıfatı çok olmaz. Sen merhumun eşini mağdur edene eleştiri getirmiyorsun , ama mağdur olana yardım edene rahatça iddalarda bulunabiliyorsun , bizim dinimizde bunada fesatlık denir.
Senin dininin ne olduğunu bilemiyorum ama benim dinimden olmadığını düşünüyorum, başta "İHA" yı kınıyorum (aşağılıyorum) dedim, haa kınıyorum kelimesinin ihtiva ettiği içeriğin derinliği "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" misali gibidir, anlaşılan o ki SAZ bölümünü anlamışsın.

Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi pervasız savunmanın resmidir.

Saygı; Doğru veya yanlışa değil "fikre" gösterilir, bu bir fikirdir, kabul eder veya etmezsin o seni bağlar, toplumu ve bireyleri bağlayan yegane şey saygıdır, ben Sayın Dündar' a saygısızlık yapmadım, kaldı ki yapsamda o topluma mal olmuş isimdir, tolerans payı olmalıdır vede vardır ancak sana yaptığım bir saygısızlık yok yalnız Sayın Dündar' ın senin dünya görüşünle örtüşmesi hasebiyle sende gördüğüm bir avukatlık var.

serhat3358 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 20:05   #55
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 676 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Helal olsun da...
Bence Cuma namazı kılan öğrencileri suçlu gibi gösterip,çocukların üstüne yürüyen,korkutan ve
bunu gerilim müziğiyle flaş flaş diyerek haber yapanların da (Ve buna benzer bir dolu haber.) "vicdanı donmuş"

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 20:13   #56
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Nikbin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Helal olsun da...
Bence Cuma namazı kılan öğrencileri suçlu gibi gösterip,çocukların üstüne yürüyen,korkutan ve
bunu gerilim müziğiyle flaş flaş diyerek haber yapanların da (Ve buna benzer bir dolu haber.) "vicdanı donmuş"
Bu olayla ne alakası var......O konu başka bir topiçte açılmıstı elestrını orda yaparsın...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 20:19   #57
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55

Tecrübe Puanı: 676 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konuyla ilgili yorumumu yaptım mı ? yaptım... (bknz:Helal olsun. )
Konuda "vicdanı donmuş" luktan bahsedilmiş.Ben de aynı şeyin o insanda da olduğunu söyledim.
Konudan koptuğumu sanmıyorum
Eyvallah.

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 20:24   #58
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 684 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Uğur Dündar' da dürüst ilan ettiler vay halimize. Adam 8500 lira verip kamerayı aldı diye. Gizli kameralarla haberler yapıp birçok kişiye iftira atan bu adam değil miydi.
gizli kameralarla haber yapınca iftira olmuyor adam iftira olmasın diye gizli kameralarla haber yapıyor, o yüzden bu biraz saçma olmuş Cley... Ha onun dışında iftira haberleri var mıdır, pek bilmem... Seyretmem bu adamı çünkü neden seyretmem yanlı yayın yapar bir nebze..

Haa şimdi bu adama yönelik yanlı yayınları görüpte, bir de diğer yanlı medyayı görmemek olmaz.

Bakıyorum bu adama yanlı diyenlerin hiçbiri çıkıpta Samanyolu'na, Kanal 7'ye, ATV'ye, KanalTürk'e, Ülke TV'ye, Kanal 24'e vs yanlı demiyor Oysa onlarda yanlı medya. Medyada yandaşlık yapmak adi bir kişilik ürünüdür buna inanırım. Kim yaparsa yapsın...
Alt 19.11.2009, 20:25   #59
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2228 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konular farklı olsada söz konusu aynı kişi ! Bu konu eşeğe vurulan altın semer gibi bi şey,diğer konu normal semer
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2009, 21:36   #60
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gizli kameralarla haber yapınca iftira olmuyor adam iftira olmasın diye gizli kameralarla haber yapıyor, o yüzden bu biraz saçma olmuş Cley... Ha onun dışında iftira haberleri var mıdır, pek bilmem... Seyretmem bu adamı çünkü neden seyretmem yanlı yayın yapar bir nebze..

Haa şimdi bu adama yönelik yanlı yayınları görüpte, bir de diğer yanlı medyayı görmemek olmaz.

Bakıyorum bu adama yanlı diyenlerin hiçbiri çıkıpta Samanyolu'na, Kanal 7'ye, ATV'ye, KanalTürk'e, Ülke TV'ye, Kanal 24'e vs yanlı demiyor Oysa onlarda yanlı medya. Medyada yandaşlık yapmak adi bir kişilik ürünüdür buna inanırım. Kim yaparsa yapsın...
Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiyede tarafsız gazete ve tv yoktur.Tarafını çok belli eden az belli eden vardır.
Sayın Urumçi mayıs ayında yazdığım bir yorum.Üye bile değilmişsin sen o zaman...Burda konu Uğur Dündar. Biz sizin yaptığınız gibi konuyu alakasız yerlere çekmiyoruz...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil