|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#51 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1394
![]() |
Şöyle ki: Referandumdan bu yana neredeyse 6 ay geçti. Ve Kemal KILIÇDAROĞLU rüzgarı artık eskisi gibi esmiyor. Kemal KILIÇDAROĞLU bir vaadde bulunsa ilk itirazlar kendi partisinden geliyor ki bu da CHP nin kendi içinde bir birlik içinde olamadığının bir göstergesi.
Kemal KILIÇDAROĞLU hem alevi hem de kürt. CHP isteseydi kürt açılımını da alevi açılımını da kendi lehine çevirebilirdi. Bu konularda da CHP nin nerede durduğunu da bir seçmen olarak anlayabilmiş değilim. Ayrıca şu birgerçek ki AKP çok sıkı çalışıyor. Özellikle anketlerle oyları düşmüş mü yükselmiş mi bunu takip ediyorlar ve ona göre bir yol haritası belirliyorlar. En basitinden Habur'da yaşananlardan sonra kürt açılımını AKP rafa kaldırmış gibi gözüküyor.Çünkü bu olay AKP nin oylarını düşürdü.
|
|
|
|
#52 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1249
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Kılıçdaroğlu Türkmen Alevisi Tuncelili ama Kürt değil tabii bunun önemi yok sadece düzeltmek istedim... CHP'nin alevi açılımında AKP'nin yaptıklarını yetersiz Kürt açılımda da Türkiye'ye zarar verici ve göz boyayıcı bir açılım oluğunu düşündüğünü söyleyebilirim, yani gereklidir ama yanlış yapılmaktadır, uygulamalar Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısına zarar verir düşüncesinde fakat Kenan Evren uygulamaları ile de gitmez düşüncesinde... Son paragrafınıza son derece katılıyorum...
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#53 |
|
Yiğido
![]() ![]() asi-yürek58 Şuan
Son Aktivite: 26.08.2012 14:29
Tecrübe Puanı: 635
![]() |
biraz zor güçlenir ne verdilerki ne isteyecekler chp kacyildir var ataturkün mirasina sahip cikamadilar oyuzden ici boşalmiş bi chp varligiyla yoklugu ayni sarigul olsaydi belki biraz guclenirdi ama kılıctar ogluyla asla olmaz
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1249
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
İkincisi her sorana sayıyoruz CHP'nin Sivas'a yaptıklarını, o bakımdan ne verdiler diye merak ediyorsanız size de yaptıklarının bir kısmını liste olarak yollayabiliriz...
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#55 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 817
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#56 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31
Tecrübe Puanı: 1560
![]() |
sevgili turan akp ye oy vermedim hiçte sevmiyorum diyorsun akp' le ilgili hiç bir mesajıda yanıtsız bırakmıyorsun şu diline doladığın körü körüne olmayan parti nasıl tutuluyor bir anlatsanda bizde öğrensek nasıl olur
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
sevgili goramaz bilirsin seni çok severim çünkü sen çağdaş ve demorat bir eğitim emekçimizsin eğer kemal kılıçtar oğlu üç beş puan oy artıracağım diye aleviliğini ve( eğer öyleyse) kürtlüğünü istismar aracı olarak kullansaydı en büyük tepkiyi bizlerden görürdü başkalarının yaptığı gibi bazı şeylerin istismarı belki kısa vadede kazanç gibi görünsede uzun vadede hüsranla sonuçlanacağı aşıkardır keşke mesepsel ve etnik konuyu hiç gündeme getirmeseydin |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#58 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1394
![]() |
Haklısın abi ama mezhep ve etnik bakımdan ayrımcılıkiçin değil, şunun için yazdım AKPnin gündemindeki bu iki konuya çok iyi hakim bir isim. yani tecrübesini kullanabilir diye yazdım.
saygılar
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#59 |
|
Yiğido
![]() ![]() hiko58 Şuan
Son Aktivite: 10.07.2015 09:09
Tecrübe Puanı: 771
![]() |
bizim milletiimiz artık doğrudan yana olan kişileri istemiyor. bizim milletimiz artık bedavadan geçinebileceği birtakım avantajları nasıl yakalayabileceğinin hesabını yapıyor. doğrudan yana düşünen kimse yok. hani derlerdi eskiden hz. ömerin adaleti gibi adalet olsun. nerde o inanç. müslümanlığı islamiyeti öne çıkaranlar yada çıkarmaya çalışanlar hırsızlığa adam kayırmaya menfaaat ilişkilerine ne diyorlar acaba. özetle şudur. bir doğru adamı sevmeyiz. zamanın birinde bir belediye başkanı seçimleri varmış. iki aday var birisi sahtekar birisi dosdoğru birisi. sahtekar kazanmış. yaşlı birisine sormuşlar neden sahtekara oy verdiniz diye yaşlı adam demişki. oğul diğer adam çok dürüst yeemzde yedirmezde. ama bu adam böyle olursa bizim ilçeye hizmet gelemez dürüst adam bize zarar verir. diğeri çalar çırpar ama bizede faydası olur o yüzden oy verdik demiş.
ancak insan yinede dürüst insanları seçmeli. adam gibi adamlara oy vermeli. antalya serikte belediye başkanı mhp li. ben o fikirden değilim. ama adamlar öyle bir adam seçmişki üç dönemdir milletveki. adam seçildiğinde belediyeye şöyle bir pankart yazdırdı. BU MİİLETİN HAKKINI YİYENDE GÖZ YUMANDA ŞEREFSİZDİR. bu pankard aylarca belediyenin önünde durdu. yemiyor yedirmiyor elinden geldiğince sahip çıkıyor. eskişehir belediye başkanı eskişehiri rüya şehir yaptı. yani örnekleri çoğaltılabilir. milletvekillerini ise sütü vicdanı temiz olan gerçek sivas aşıklarından seçmelidir. chp istediği kadar dürüst adamlar çıkarsın sivasta kazanma şansı yok. çünkü sivaslı sadece kendi çıkarını bedavacılığını düşünüyor. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#60 |
|
Usta Yiğido
![]() |
sevgili kardeşim o sözünü ettiğiniz iki konunun köklü ve kalıcı bir biçimde çözüme kavuşturulması konusunda çalışmaların yapıldığını biliyorum inşallah başarılı olur
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|