![]() |
#6951 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 893
![]() |
![]() Ajda Pekkan - Sana ne kime ne
hiç rahat yok mu bana şu yalancı dünyada kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma hesap soramaz bana kim çıkarsa karşıma kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma hür doğdum hür yaşarım kime ne, kime ne kölemiyim sana ben sana ne sana ne zararım kendime kime ne kime ne sen bak kendi derdine sana ne sana ne bu kalp benim değil mi severim severim canım nasıl isterse gezer eğlenirim her günüm mutlu benim kim ne derse desin canım nasıl isterse gezer eğlenirim hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne kölemiyim sana ben ay sana ne, sana ne zararım kendime kime ne kime ne sen bak kendi derdine sana ne sana ne Halil Koçak & Ajda Pekkan - Nikah Yenilir yutulur mu bu devirde Kim kime neye göre layık olmuyor Reşit kişi hangi yaşta Kendi başına karar verebiliyor Ben istedim ki Hısım akrabaın gönlü olsun Panayır yeri gibi Işıl ışıl düğün kurulsun Nikahın imaını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım sükunetine de Çalsın davulu zurası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından İmamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlarım süknetine de Çalsın daulu zurnası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından Aşk benim aşkım kalp beim kalbim Ayıplaya kapı gibi gerekçe Kusurumu var ki beğenmediğiniz Kanunsa bu anayasada nerde İmamını da kıyarım hükümetini de Sabrına başlrım sükunetine de Çalsın davulu zurnası bizim havadan Oynar elbet birileri kız tarafından Bir sigara yak ver bakalım İki kalp birse hiç durur mu Kimse özel ürtim değil yavrum Tüm cemat fani torunu
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... Konu tatli-dilli tarafından (11.05.2009 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6952 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 717
![]() |
![]() Bu gün günlerden pazartesi
Dünkü sessizlik bu günün habercisi Önce hafif bir rüzgar ardından fırtına Böyle başladı bu ayrılık hikayesi Sevmemişmiydik yoksa sevilmemismiydik? Ne kadarı yalan ne kadarı gerçekti? Özenle seçilmiş yalın cümleler kurduk.. Vedalaştık dışarıda fırtına dinmişti... Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yanlız mı yürüyeceğim?? Seçtiğimiz filimleri birer birer yanlız mı izleyeceğim?? Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yanlız mı yürüyeceğim?? Seçtiğimiz filimleri birer birer yanlız mı izleyeceğim?? YANLIZ MI İZLEYECEĞİM???... Bu gün günlerden pazartesi Dünkü sessizlik bu gününün habercisi Önce hafif rüzgar ardından fırtına Böyle başladı bu ayrılık hikayesi... SeVmemişmiydik yoksa sevilmemişmiydik? Ne kadarı yalan ne kadarı gerçek? Özenle seçilmiş yalın cümleler kurduk.. Vedalaştık dışarıda fırtına dinmişti Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yanlız mı yürüyeceğim?? Seçtiğimiz filimleri birer birer yanlız mı izleyeceğim.. Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu yanlız mı yürüyeceğim?? Seçtiğimiz filimleri birer birer yanlız mı izleyeceğim.. YANLIZ MI İZLEYECEĞİM.... izel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6953 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() veysel uluağaç
senin için üç beş kişi vurmam mı lazım yar... bitti izmirli taylan çatır çatır çatlasın gacular oynasin romanlar...
![]() |
#6954 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Özarslan _ Yoruldum
![]() |
#6955 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1455
![]() |
![]() yusuf Güney-heder oldum...............
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6956 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeki Müren
Annem Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde dua gözümde rüyasın Seni çok istedim hasretim anne Anne, anne, anneciğim Uyandım uykudan aradım seni Sağıma soluma bakındım anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim...
![]() |
#6957 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 778
![]() |
![]() Öykü&Berk-----Ben seni unutmak istemedim ki !!
![]() ![]() |
![]() |
#6958 |
Navigator
![]() Zeki Müren
Gözlerin Doguyor Gecelerime Ne mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime.........
![]() |
#6959 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4550
![]() |
![]() Yavuz Bingöl - İki Dağın Arası
İki dağın arasında kalmışam Bülbül gibi daldan dala konmuşam oy Ne gün görmüş ne de murad almışam Ana beni bir kötüye verdiler oy Verdilerde günahıma girdiler oy Bir tasa olsa ezer içerim İçerimde lav canımdan geçerim oy Ben yarimi nerde olsa seçerim Ana beni bir zalıma verdiler oy Verdiler günahıma girdiler oy
![]() |
#6960 |
Navigator
![]() Zeki Müren
Ağlama Sevdam Göz yaşımın her damlası sevgidir Şu hasretlilik zor gelsede çekilir Bir gün olur bu acılar silinir Ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama x 4 Benden ayrı gezme gülüm amandır Sensiz benim gönül evim talandır Bu dünyada bir muhabbet kalandır Ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama x 4 Hasretinden ateş yutmuş gibiyim Ağlama sevdam ağlama sevdam ağlama x 3 ağlama ağlama.........
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|