![]() |
#61 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 907
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu konudaki düşünceleriniz gitgide keskinleşiyor... Ve bu sitemize ve bizlere büyük zarar verecek sizlerden ricam biraz daha aklı selim davranın... Tartışma boyutunu çoktan geçen bu konu artık hakarete dönmüştür... Buradaki yazılarınızı biraz dikkatli okursanız karşınızdaki insana nasıl hakaret ettiğinizi göreceksiniz... Burada amaç aynı herkes Sivaslı inançlarınız farklı olabilir ama unutmayın hepimiz Müslümanız...
Ve "ero" özellikle sen yazılarına dikkat et... Yazılarında hakaretten başka bir şey yoktur... Karşıdaki düşüncelere anlayış göstermesini öğrenmen gerek... Gün geçtikçe sana tepki gösterenler çoğalmakta... Alevi olabilirsin bu gayet doğaldır ama bu sana Sünnilere hakaret etme hakkı vermez... Sabrın son demindeyiz sana karşı... Özelden de uyardım ama anlamamakta ısrar ettin... Herkes okuyor bunu sana son uyarıdır....
![]() |
![]() |
#63 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 838
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İyi niyetmiş... İyi niyet, kardeşlik, birbirini kırmamak düşünülseydi, önce bu konu kilitlenir sonra da tamamen kaldırılırdı! Gaipten yöneticilere diye msj yazmıştım, tespitlerimde yanılmamışım.
![]() |
![]() |
#64 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ne olursa ol gel . . .
( MEVLANA ) |
![]() |
![]() |
#65 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşım bu konular silinince tartışma ortamı bırakılmıyor deniyor... Silinmeyince neden silinmiyor oluyor... Herkese birbirini anlayarak, anlatarak görüşlerini savunacağı imkanlar veriliyor... Sende bu konuda yazıyorsun bir başkasıda.... Tespitlerinde büyük yanılgı içindesin... Şurada hepinizi birbirinizden iyi biliyorum ve biliyoruz...
![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Nihat71 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2009 15:27
![]() |
![]() Türk milleti olarak bütün sorunlarımız bitti de, bunu tartışmak mı kaldı çok merak ediyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 907
![]() ![]() ![]() |
![]() Bak kardeşim Furkan abimiz seni uyardı bu kötü bir şey değil sen buna bile tepki gösteriyorsun, ben sana öyle ağır hakaret edildiğinide hiç hatırlamıyorum.Geçenlerde laişklik -eşitlik konusundada aynı palavrayı attın ortaya küfür küfür dedin küfür dediğin seni mahkemeye veririm yazan bir kelime çıktı neyse ya uzatmaya gerek yok bu konu burada kapansın...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
![]() |
![]() Yöneticilerden ricam konuyu kilitleyebilirmisiniz mümkünse ??
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 838
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
2. si, beni ne kadar biliyorsunuz?
![]() |
![]() |
#70 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Arkadaşlar her türlü tartışma oluşturan konuyu yöneticiler silerse burada bulunmamızın bir anlamı olmaz,tartışma kültürü öğrenmemiz gerekiyor.Taraf olduğunuz her konuda bilsenizde,bilmesenizde yorum yazmak zorunda değilsiniz.Bilgi paylaşım forumu diyoruz ancak bazı üyelerden hiç bir bilgi gelmiyor sadece ön yargılar,aşşalamalar ve ne yazık ki hakarelerden öteye gitmiyorsunuz.Varsa bilginiz buyrun paylaşın ama edebe mugayil mesajlara burada izin verilmez. Sivaslilar.Net önce toplumun yararını gözetecektir,milletimize,memle ketimize zarar verecek mesajların burada işi yok,kişisel haklara saldırmadan,konular kişiselleştirmeden ve bir kişi yada bir toplumu hedef göstermeden bilgi paylaşımında bulununuz.Konuyu kitleyin,kaldırın diyen arkadaşımız akıllarda soru işareti bırakır böyle her tartışmalı konu kitlenirse,cevap vermek isteyenler bu haklarını kullanamazlarsa içlerinde yer eder.Bu türden sorunlara yaklaşımız tarzımız bence özgürlükçü olmalı ve tartışmalı konular kalmalı,tartışmasını bilenler fikirlerini aktarmalı ve ilgisiz,hakaretvari mesajlar editlenerek forumumuzu korumalıyız.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|