Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2008, 19:18   #61
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 907 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu arada yazılarım neden editleniyor ve kim tarafından?
Benim yorumlarımda siliniyor neden ben yazdıklarımda pek agır laf veya kışkırtıcılık göremiyordum ama...
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:21   #62
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Bu konudaki düşünceleriniz gitgide keskinleşiyor... Ve bu sitemize ve bizlere büyük zarar verecek sizlerden ricam biraz daha aklı selim davranın... Tartışma boyutunu çoktan geçen bu konu artık hakarete dönmüştür... Buradaki yazılarınızı biraz dikkatli okursanız karşınızdaki insana nasıl hakaret ettiğinizi göreceksiniz... Burada amaç aynı herkes Sivaslı inançlarınız farklı olabilir ama unutmayın hepimiz Müslümanız...

Ve "ero" özellikle sen yazılarına dikkat et... Yazılarında hakaretten başka bir şey yoktur... Karşıdaki düşüncelere anlayış göstermesini öğrenmen gerek... Gün geçtikçe sana tepki gösterenler çoğalmakta... Alevi olabilirsin bu gayet doğaldır ama bu sana Sünnilere hakaret etme hakkı vermez... Sabrın son demindeyiz sana karşı... Özelden de uyardım ama anlamamakta ısrar ettin... Herkes okuyor bunu sana son uyarıdır....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:22   #63
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 838 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Benim yorumlarımda siliniyor neden ben yazdıklarımda pek agır laf veya kışkırtıcılık göremiyordum ama...
Ben anladım kardeş, söze gerek yok daha.

İyi niyetmiş...
İyi niyet, kardeşlik, birbirini kırmamak düşünülseydi, önce bu konu kilitlenir sonra da tamamen kaldırılırdı!

Gaipten yöneticilere diye msj yazmıştım, tespitlerimde yanılmamışım.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:23   #64
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Esengül Şuan Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.09.2010 23:31

Tecrübe Puanı: 0 Esengül BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Ne olursa ol gel . . .

( MEVLANA )
Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2008, 19:25   #65
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben anladım kardeş, söze gerek yok daha.

İyi niyetmiş...
İyi niyet, kardeşlik, birbirini kırmamak düşünülseydi, önce bu konu kilitlenir sonra da tamamen kaldırılırdı!

Gaipten yöneticilere diye msj yazmıştım, tespitlerimde yanılmamışım.
Arkadaşım bu konular silinince tartışma ortamı bırakılmıyor deniyor... Silinmeyince neden silinmiyor oluyor... Herkese birbirini anlayarak, anlatarak görüşlerini savunacağı imkanlar veriliyor... Sende bu konuda yazıyorsun bir başkasıda.... Tespitlerinde büyük yanılgı içindesin... Şurada hepinizi birbirinizden iyi biliyorum ve biliyoruz...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:26   #66
Nihat71
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Nihat71 Şuan Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2009 15:27

Tecrübe Puanı: 0 Nihat71 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türk milleti olarak bütün sorunlarımız bitti de, bunu tartışmak mı kaldı çok merak ediyorum.
Nihat71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:27   #67
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 907 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
FURKAN sen uyarıyosunda bnde sizi uyarıyorum...herşey karşılıklı gelişiyor UNUTMA!!!!bana burda küfür yazıldı..hakaret edildi onları uyardınmı ..uyarmak sana mı kaldı..?
Bak kardeşim Furkan abimiz seni uyardı bu kötü bir şey değil sen buna bile tepki gösteriyorsun, ben sana öyle ağır hakaret edildiğinide hiç hatırlamıyorum.Geçenlerde laişklik -eşitlik konusundada aynı palavrayı attın ortaya küfür küfür dedin küfür dediğin seni mahkemeye veririm yazan bir kelime çıktı neyse ya uzatmaya gerek yok bu konu burada kapansın...
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:32   #68
Esengül
Yasaklı
NO AVATAR

Esengül Şuan Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.09.2010 23:31

Tecrübe Puanı: 0 Esengül BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yöneticilerden ricam konuyu kilitleyebilirmisiniz mümkünse ??
Esengül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2008, 19:34   #69
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 838 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: --->: ALEVİLERİN GÜNÜMÜZ PRATİĞİNDEKİ TEMEL ÇELİŞKİSİ

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Arkadaşım bu konular silinince tartışma ortamı bırakılmıyor deniyor... Silinmeyince neden silinmiyor oluyor... Herkese birbirini anlayarak, anlatarak görüşlerini savunacağı imkanlar veriliyor... Sende bu konuda yazıyorsun bir başkasıda.... Tespitlerinde büyük yanılgı içindesin... Şurada hepinizi birbirinizden iyi biliyorum ve biliyoruz...
1. si, bu konu yazıldığında en başta kaldırın diye uyarmıştım. Ama nedense hala kaldırmamakta direniyorsunuz. Gördünüz, yazıları editleyerek tartışmaları önleyemiyorsunuz.

2. si, beni ne kadar biliyorsunuz?

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 22.02.2008, 19:39   #70
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Arkadaşlar her türlü tartışma oluşturan konuyu yöneticiler silerse burada bulunmamızın bir anlamı olmaz,tartışma kültürü öğrenmemiz gerekiyor.Taraf olduğunuz her konuda bilsenizde,bilmesenizde yorum yazmak zorunda değilsiniz.Bilgi paylaşım forumu diyoruz ancak bazı üyelerden hiç bir bilgi gelmiyor sadece ön yargılar,aşşalamalar ve ne yazık ki hakarelerden öteye gitmiyorsunuz.Varsa bilginiz buyrun paylaşın ama edebe mugayil mesajlara burada izin verilmez. Sivaslilar.Net önce toplumun yararını gözetecektir,milletimize,memle ketimize zarar verecek mesajların burada işi yok,kişisel haklara saldırmadan,konular kişiselleştirmeden ve bir kişi yada bir toplumu hedef göstermeden bilgi paylaşımında bulununuz.Konuyu kitleyin,kaldırın diyen arkadaşımız akıllarda soru işareti bırakır böyle her tartışmalı konu kitlenirse,cevap vermek isteyenler bu haklarını kullanamazlarsa içlerinde yer eder.Bu türden sorunlara yaklaşımız tarzımız bence özgürlükçü olmalı ve tartışmalı konular kalmalı,tartışmasını bilenler fikirlerini aktarmalı ve ilgisiz,hakaretvari mesajlar editlenerek forumumuzu korumalıyız.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil