![]() |
#9901 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Ismail YK
ALLAH BELANI VERSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#9902 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayşe TUNALI
Saatler mi Durmuş Yoksa Zaman mı? Seni çok özledim bak koştum sana umudumdun benim sevdadan yana kaybettim mi seni bulamıyorum bilsen ki sen yoksan ne kaldı bana saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı o sözler sevgiler yalanmış meğer sevenler hüsranla başını eğer insan bin ağlarsa bir kere güler bir sevgi uğruna dünyalar değer saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı.........????????? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9903 |
Navigator
![]() ÖMER KARDES INSAN SEVDIGINE BELA OKUR MU???
![]() ![]() INSAN SEVDIGINE KIYAMAZ BENCE. ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9904 | |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9905 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Akşam haberlerini....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9906 |
Navigator
![]() Ayşe TUNALI
Saatler mi Durmuş Yoksa Zaman mı? Seni çok özledim bak koştum sana umudumdun benim sevdadan yana kaybettim mi seni bulamıyorum bilsen ki sen yoksan ne kaldı bana saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı o sözler sevgiler yalanmış meğer sevenler hüsranla başını eğer insan bin ağlarsa bir kere güler bir sevgi uğruna dünyalar değer saatler mi durmuş yoksa zaman mı umudum tükenmiş halim yaman mı herşey bitmiş ne var neler oluyor mektuplar yırtılmış artık tamam mı.........????????? Bende kulaga hos gelen herkesi dinlerim. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9907 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Esref Ziya _ Canim ol...
Aynalar suskun rüyalar sessiz Yaşamak ölüm sensiz habersiz Canım al canım ol canana götür ey Canım al canım ol sevdama götür ey Derdime derman ol cana götür Gel cana götür cananım Güllerim solgun İcimde bir ateş Sensiz sabahlar olmuyor
![]() |
#9908 |
Navigator
![]() Nükhet Duru
Düskünüm Sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Unutmak unutmak vazgeçmek elimde değil Kaderimden kaderimden kaderimden vurgun Düşkünüm sana düşkünüm sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Unutmak vazgeçmek elimde değil Aderimden vurgun düşkünüm sana düşkünüm sana Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim İzin ver ömrümü sana vereyim Öylesine sevdim tutkunum sana düşkünüm sana Tuttuğum yollardan döndürme beni Aşkınla yansam da söndürme beni Tuttuğum yollardan döndürme beni Aşkınla yansam da söndürme beni İstersen hep ağlat güldürme beni Vazgeçemem senden düşkünüm sana düşkünüm sana Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim İzin ver ömrümü sana vereyim Öylesine sevdim düşkünüm sana düşkünüm sana Düşkünüm sana düşkünüm sana düşkünüm sana. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#9909 |
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
![]() |
![]() Fatih KISAPARMAK.
Mor Salkımlı o Sokak... |
![]() |
![]() |
![]() |