|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() YaReN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.12.2010 18:38
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Eline emeğine sağlık sigaranın zararlarını anlatan ceşitli videolar izledim ne kadar korkunc ve ne kadar tehlikeli bir madde olduğunu bir kez daha izledim zaten sigarayı bırakalı 3 sene oldu ama arasıra böyle videoları izlemekte yarar var insan bu iğrenclikleri göre göre yinede sigara meretini içerse aklından bir eksiği var demeden gecemeyeceğim ben yıllarca sağlığa zararlıdır yazısını göre göre üstede para vererek bu sigarayı içtim şimdi sigaralı gecen günlerime yanıyorum para vererek sağlığımı bozarak üstelikte sigaraya başladığım günden bu güne kadar yani bıraktığım güne kadar gecen süre içinde hatırı sayılır bir para harcamışım benki günde 2 paket sigaradan az olmamak üzere bazen 3 paket içen bir adamdım 35 sene bu sigarayı içtim bunun bana bu seneler içinde maliyetini hesapladım 40 bin ytl gibi müthiş bir para verdiğim ortaya cıkıyor şimdi verdiğim parayamı yanayım bozulan sağlığımamı yanayım benim burdan genc arkadaşlarıma bir ağbeyiniz olarak tavsiyembu videoları hem izleyin hemde cevrenize izletin vede bu sigara naletini bir an evvel bırakın
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() EmirCaNN Şuan
![]() Son Aktivite: 28.11.2007 18:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sigara içmiyorum İçenleride kınamıyorum Cünkü hayatdaHerşey olabilir Ask Kader Sevgi Dert tasa
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|