|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Sivas Valiliği Sivas Valiliği Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 815
![]() |
![]() Merhaba Sevgili Yiğidolar,
Bu forumda Sivas Valiliğinin büyük desteğiyle çıkan ve eski valimiz, kıymetli insan Sayın Hasan Canpolat zamanında yayın hayatına merhaba diyen ''Hayat Ağacı'' dergisini tanıtmak istiyorum. Muhtemelen eski sayılarını görmüşsünüzdür veya almış okumuşsunuzdur ama ben bilmeyenler için kısaca bilgi vereyim. Bu dergi şehir dergiciliği kulvarında Türkiye'de rakipsiz. İlk üç sayısı hariç bütün sayılarını aldım ve kütüphanemde muhafaza ediyorum. Mükemmel bir kaynak eser diyebiliriz. Eğer ben Sivas sevdalısıyım, dününü, bugünü ve yarını için yapılan çalışmaları sosyal, ekonomik ve kültürel yönlerden takip etmeyi gerçekten çok seviyorum diyorsanız ama bugüne kadar bu dergiyi almamışsanız, bu sizin birazcık attığınız anlamına gelir. Çünkü bu dergi olmadan bütün bu saydığım konularda öyle eksiz ve yetersiz kalmışsınız ki, anlatamam! Eski sayıları da ne yapıp edip bulun, aşağıda vereceğim ve hazırlık aşamasında bulunan internet sitesine de girerek abone olun, bir an evvel kütüphaneleriniz ve zihniniz bu eksiklikten kurtulsun. İşte internet sitesi, bir çok kısım yapım aşamasında ancak abonelik kısmı işler vaziyette: ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Haydi bakalım, ben beklediğinizin on katını, hatta yüz katını, hatta beş yüz katını bu dergide bulacağınıza garanti veriyorum. Sivaslı olmakla gurur duymak arasındaki bağlantıyı bu dergi kuracak. Vay be Sivasıma bak be diyeceksiniz! Tiz abone olun! İlerleyen zamanlarda bu forum altında bu dergi hakkında detaylı bilgi vermeye devam edeceğim. Şimdilik bu kadar....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
Ve durdu yağmur... | Kardelencicegi | Dini şiirler | 58 | 10.11.2011 00:07 |
şarkı sözleri | kronik | Şiirler | 321 | 26.08.2010 06:48 |
İçimde Kayboldun | sevdagülü | Aşk şiirleri | 13 | 13.03.2010 01:23 |
Ahirette hesabını verebileceğiniz bir hayat yaşadığınızdan emin misiniz? | seva | Dini sohbet | 8 | 16.08.2009 02:54 |