|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 856
![]() |
![]() Bakan Şahin'in başvurusu üzerine çocuklarının sigortası iptal edildi Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in iki çocuğunun kendi bilgisi dışında sigorta kapsamında yer aldığı gerekçesiyle başvurması üzerine Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sigortalılık işlemlerini iptal etti. Şahin, kısa bir süre önce Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na başvurarak, çocuklarının kendi bilgisi dışında sigortalı yaptırıldığını bildirmişti. Bakanlığa verilen dilekçede "Oğlum Burak ile kızım Büşra'nın sisteminize sigortalı olarak kayıtlı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. 'Çocuk ve Genç İşçilerin Çalıştırılma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik'e göre velisi olduğum çocuklarımın sigortalı olmalarına ilişkin olarak ilgili işverenlerle herhangi bir yazılı sözleşme bulunmadığından sigorta işlemlerinin iptal edilmesi hususunda gereğini arz ederim." ifadesi yer almıştı. Başvuruyu değerlendiren SGK, dün sigortalılık işlemlerinin iptal edildiğini bildirdi. CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 aylıkken sigortalandığı ortaya çıkan torunuyla ilgili aynı girişimde bulunulup bulunulmayacağı merak konusu. Ankara, aa Kaynak:zaman Mehmet Ali Şahin, 2 yıl öncede adını kullanarak kredi için aracılık yapacağını belirten teyzesinin oğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Bu örnek davranıştan dolayı Bakanı kutluyorum. Adalet bakanı olarak bulunduğu kurumun niteliklerine uygun bir davranış sergilemiştir. Dürüst siyasetçi olarak ortalıkta dolaşan ama 10 aylık torunun sigortalı yapan Kılıçdaroğlunun ne yapacağını merak ediyorum doğrusu.
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4580
![]() |
Bakanımız yapması gerekeni yapmış daha önce neden yapmamış acaba??
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 727
![]() ![]() |
Benim vekillerim kendilerini ne zaman benimle aynı seviyede tutacak bu Ülkemizde acaba?
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
kılıçdarogluda 2 yaşındaki torununun sigortasını iptal ettirse.işe aldıgı 70 akrabasınıda çıkarsa
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 787
![]() |
Alıntı:
bu dediklerinin hepsini yapar![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|