|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Tecrübe Puanı: 1305
![]() |
![]() KIZIM
Dinle canım dinle, zamanın varsa Sözlerim sanadır, aklın alırsa Ömrüm yeter ise, gücüm kalırsa Ben senin yerine, kurbanım kızım Nasihat ederim, yeter ki anla Hayat acımasız, düşüpte yanma Çiçekler misali, sakın sen solma Ben senin yerine, solarım kızım Akıllı ol derken, yalvarıyorum Sana bir şey olsa, kahroluyorum Yeterki sen yanma, söz veriyorum Ben senin yerine, yanarım kızım Göz yaşın sevinçten, neşeden aksın Çalış başarıda, el sana baksın Ağlanacak ise, düşman ağlasın Ben senin yerine, ağlarım kızım Yarının insanı, olmaya çalış Hayat bir sınavdır, önlerde yarış Su gibi duru ol, çoşma bulanmış Ben senin yerine, coşarım kızım Hamarat ol çalış, hiç sitem etme Sevene sadık ol, terk edip gitme Sen benim parçamsın, eziyet çekme Ben senin yerine, çekerim kızım Güneş gibi parla, sakın matlaşma Dengeni kaybedip, haddini aşma Akıllı uslu ol, taşkınlık yapma Ben senin yerine, taşarım kızım Kara haber varsa, bana ulaşsın Kem göz sana değil, bana bulaşsın İsterse Azrail, kapını çalsın Ben senin yerine, açarım kızım Murat der sözlerim, ata duygusu Olacak tabiki, sual sorgusu Yürekten söylerim, sözün doğrusu Ben senin yerine, ölürüm kızım
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2230
![]() |
![]() güzel bir şiir paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 704
![]() |
![]() kutluyorum hemşerim şiir çok güzeldi kızınızda hak etmiş bu güzelliği demekki...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() paylaşım için sonsuz teşekkürler
.............................. ........ KızımaKına yaktım eline Gelin ettim birine Al bağladım beline O gitti el evine
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 12:09
Tecrübe Puanı: 1305
![]() |
![]() OGÜNLERDE GELECEK İNŞAALAH SALİM KARDEŞİM ALLAH HEPİMİZİN ÇOCUKLARINA HAYIRLI YAZI KADER VERSİN.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() allah razı olsun inşallah diyelim
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Annelik ve babalık o kadar kutsal bir görev ki ; evladı için ölüme bile gözünü kırmadan gider, evlatları için aşamayacakları engel yoktur . Emeğine sağlık seten65 güzel paylaşım için teşekkürler .
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
![]() Alıntı:
güzel bi paylaşım teşekkürler
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4555
![]() |
![]() Kızıma Miras
Sana;Bir isim bıraktım Kazanılmak için savaş verilen... Sana; Bir şeref bıraktım Uğruna kanlar dökülen... Sana; Bir sevgi bıraktım Ulaşılırken gözyaşı dökülen... Sana; Bir gurur bıraktım Altında binlerce insan ezilen... Sana; Bir Aşk bırakamadım Onunla bir yerde karsılaşacaksın zaten.
![]() |
#10 |
Moderator
![]() Güneş gibi parla, sakın matlaşma
Dengeni kaybedip, haddini aşma Akıllı uslu ol, taşkınlık yapma Ben senin yerine, taşarım kızım Kara haber varsa, bana ulaşsın Kem göz sana değil, bana bulaşsın İsterse Azrail, kapını çalsın Ben senin yerine, açarım kızım
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
KAPA ÇENENİ ARTIK BE KIZIM! | *AHISKALI* | Komik Resimler | 8 | 04.06.2009 15:46 |
Fikra(lar) | RaZZcE | Köşe Yazıları | 273 | 23.03.2009 15:44 |
Genç kizlara nasihat.. | seva | Serbest Dini Konular | 7 | 17.12.2008 15:55 |