|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç, yıllardır yapımı gündemde olan fakat bir türlü yapımına başlanamayan Yeni Adalet Sarayı’nın 2009 yılı sonuna kadar temelinin atılacağını söyledi. AK Parti Sivas il teşkilatınca düzenlenen ‘Vekil-Halk Buluşması’ programına katılan Milletvekili Kılıç, Yeni Adalet Sarayı yapımı hakkında Ankara’da gerekli görüşmeleri yaptığını ve 2009 yılı sonuna kadar binanın temelini kesinlikle atılacağını söyledi. Sivas’ın ihtiyacı olan yeni bir adalet sarayının yapılması konusu yaklaşık 5 yıldır Sivas kamuoyunun gündeminde yerini koruyor. Yılan hikâyesine dönen yeni adliye sarayı 2004 yılında Sivas Borusu tarafından gündeme getirilmiş ve Sivas merkeze, emniyete, jandarmaya yakın bir yerde yapımı düşünülmüştü. Bu alanlara yakın uygun bir yer bulunamadığı için yeni adalet sarayına Fuar Kongre Merkezi alanında yer tahsisi yapılmıştı. Bu araziye göre Sivas Barosu yeni adalet sarayının projesini hazırlatmış ve 2006 yılında yeni adalet sarayının proje ihalesi yapılmıştı. Fakat daha sonra Kongre Fuar Merkezi’nde adalet sarayı yapımının uygun olmadığı düşünülerek bu kez Gültepe’de bulunan Endüstri Meslek Lisesi yanında ki 30 dönümlük daha küçük bir alan Yeni Adalet Sarayı yapılması için tahsis edildi. Adalet Sarayının yeri değişince mecburen projesi de değiştirilmek zorunda kaldı. Bu uzun maratonun ardından eğer yine bir aksilik yaşanmazsa 2009 yılı sonuna kadar Yeni Adalet Sarayı’nın temeli atılacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben inanmıyorum 3 senedir proje çizilmiş hala başlanmamış, yeri başka yere alınmış ta......
madem öyle yeri kesinleşmeden ne proje ihalesi yapılmış. hem yukarıda adı geçen tipin öyle birşeyleri halledipte sivas için birşeyler yapacak görüntüsü yok. tv den de izledim tam böyle devlet malını çevresine eşe dosta peşkeş çekecek tipi var. makamı mevkiiyi hep menfatına kullanacak bir görüntü var............. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2009 bitiyor kış geldi 2010 deseydiniz biraz inandırıcı olurdu beklemeye devam
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
salim bey kendileri inanmadıkları için, vatandaşada bişeyler söylemiş olalım diye 2009 diyorlar.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Yılan hikâyesine dönen yeni adliye sarayı 2004 yılından bu yana yapılamadı yapılacağınada hiç inanmıyorum sivas halkına yalan söylemekten vaz gecin bizler kimin ne iş yapacağını anladık sizin işiniz cukkayı doldurmak hele devam edin keser döner sap döner elbet bir gün hesap geri döner
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bina dikilecek,açılışı yapılacak ilk resmi iş yapılacak.İşte o gün inanırım bu habere!
|
|
|
#7 |
|
Moderator
aynen öyle bizde inandık kitti
|
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() engineer58 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2014 10:18
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
Evet gerçekten geç kalan bir iş ama proje artık tamamlanmak üzere ve en geç 1 ay içerisinde ihale olacak ve yaklaşık 1 yıl içerisinde de tamamlanacak.Yeri konusunda anlaşmazlıklar olduğundan sürekli proje değişimi oldu ama bu sefer artık süreç çok hızlı işliyor,projenin kontrolunu yapan 1. kişi olarak işin içerisindeyim.Gerçekten Sivasa yakışan bir bina olacak...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
Söylenenlere göre öğretim hayatını girişinde müdür yazan bir plakanın asılı olduğu odada geçiren Osman Kılıç,vekil hayatını geçirdiği Meclisten bir ihtiyacı gereği çıkmış olmalı ve bu konuşmayıda "gelmişken konuşayım beni seçenlere" düşüncesiyle yapmış olmalı!7 yıldır vekalet ettiği milleti ve şehri görmezden gelen başka millet vekili varmı acaba?Bu projeyi Osman Kılıç'ın başaracağına inanmıyorum belki de başkası yapar Osman bey çöreklenir ama olurda başarırsa şimdiden tebrik ederim....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|