|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen başkan-halk görüşmeleri basına kapatıldı. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp halktan gelen talepler doğrultusunda halk görüşmesinin bir kısmını basına kapattıklarını belirterek, basın mensuplarının sadece görüşmeler öncesi görüntü alınmasına izin verileceğini kaydetti. Dün düzenlenen halk görüşmesi Belediye Meclis Salonu’nda kan bağışı standı açılması yüzünden Belediye Eğitim ve Kültür Salonu’nda yapıldı. Her çarşamba halk günü düzenleyen Belediye Başkanı Ürgüp, belediye eğitim kültür salonunda vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Halk Günü'nde Ürgüp'ün yanına gelen çok sayıda vatandaş yine iş ve yardım talebinde bulundu. Başkan Ürgüp yardım edebilecek durumda olan vatandaşlara yardım sözü verirken, iş isteyenler yine eli boş döndü. Sivas Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Operator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AyhanBayrak Şuan
Son Aktivite: 27.10.2013 06:29
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki vatandasa görüsme günleri sunacak sevgili baskanimiz, ama neden acaba basina kapali olarak yapiyor onu anlamis degilim gizli sakli birseylermi yapiliyorda basindan saklaniyor halkla olan diyaloglari
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dileğim bu toplantıların kesintisiz devam etmesi ve yapılabilecek yardımlarında yapılması.
basına kapalı olması ayrıca mantıklı bir karar.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halkla görüşülmesi güzel bir karar. Ancak basına kapalı olması kafalarda hep soru işareti oluşturur. Bence basında takip etmelidir. Bunun doğru olmadığını düşünüyorum.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkan'ın seçim öncesindeki şeffaflık ilkesiyle birebir örtüşen bir uygulama.Tebrikler!
![]()
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
Son Aktivite: 10.02.2012 19:23
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Sivas Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen başkan-halk görüşmeleri çok taktir ettiğim bir olaydır basına kapalı olmasının tek nedeni yardıma muhtac vatandaşın topluma lanse edilmemesinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|