|
![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2010 01:37
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() İnsanlığa Hizmet Eyle
Bu dünyaya geldin ise İnsanlığa hizmet eyle. Bir nebzecik güldün ise İnsanlığa hizmet eyle. Seviyorsan vatanını Unutma önder atanı Üzme ananı, babanı İnsanlığa hizmet eyle. İnsanlarla iyi konuş Bilmediğin şeyi danış Tembelma, daim çalış İnsanlığa hizmet eyle. Doğrularla olam dersen Saadete erem dersen Hak didarın görem dersen İnsanlığa hizmet eyle. Lokmana hiç haram katma Namert yatağında yatma iyiliği bir pula satma İnsanlığa hizmet eyle. Bekiri yem bunu söyler Elden bir şey gelmez neyler Kalkınsın hep bütün köyler İnsanlığa hizmet eyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Adam Olmayanın Adamdan Sayıldığı Yerde
geçen günler ölmedi daha yeni yarınlar doğmadan. hangi zamandı,hangi düzendi kaygısız korkusuz yaşatan. çocukluğumun cenneti yüreğimin hasreti derin uykularımın süsü bulutların donattığı karşıki mor dağlar. senin koynunda uyumaya kucağında yaşamaya bu cehennem kapısından geri dönüp, cennetine girmeye ölümüne koşarım ben. yumuşak gece rüzgarlarıyla yolculuk etiğim. sakızlık dalında kuş yuvasında sabahladığım kızılırmağın azgın dalgalarıyla dans ettiğim oyy anam oyy yeniden o kucakta o günleri yaşamaya hasretim ben daha ilk akşamdan yatıp gecenin göğünde yıldızları izlemeye, ninemin,kaza bela olmasın şeytan bacağına dolanmasın dualarını dinleyerek uyumaya, sabahın kuşluk vakti sarıkızdan sağılan sütü içebilme mutluluğuna, ulu pelitin gölgesini paylaşabilmenin bir karesine, yayıkta yayılmış ayrana ekmek doğrayıp dedemle yiyebilme hevesine, oyy anam oyy geriye kalan ömrümü takas etmeye hazırım ben. bir yaz sıcağında buğday başaklarının altın rengine donandığında, ağustos çekirgelerinin kurdukları düzenli orkestrada dinlediğim hüzünlü şarkıları yeniden dinleyebilmenin aşkına gözümü budaktan sakınmadan ölümüne savaşmaya hazrım ben. arslanın çakala boğdurulduğu at izinin it izine karıştırldığı asaletin parayla alındığı adam olmayanın adamdamdan sayıldığı yerde yeni yarınları görebilmek için mücadele etmeden, ölüp gitmeye utanırım ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() ![]() |
![]() Sen ağlama
Ben ağlayan; sanssizim Bana gülmesini öğretmediler Eğil de bir bak mahzun yüzüme Anlatır sana çektiklerimi Birer bıçak yarası gibi Alnımdaki çizgiler Ben mutluluk nedir bilemedim senden önce Saçlarım okşanmaya alışık değil Hep böyle dalıp gider gözlerim Ve ne zaman düşünsem geçen günleri Bir karanlık basar içimi Aydınlık değil Seni nasıl severim bilirsin Nasıl yanarım özlemler içinde Bastığın yerler cennet olur Bilirim en serin rüzgarla gelirsin Yine de yanar tutuşurum ben Cehennemler içinde. En mutlu sandığın yerde kederliyim Ben seninle sensizliği düşünürüm Bir korku düşer içime apansız Burkulur yüreğim Seni şiirlerimde bin yıl yaşatır da Ben bin defa ölürüm Bir gün yokluğum bir gölge gibi Düşüverirse gözlerine Unutma ağlayan şairini Unutma o günde kapanıp dizlerine Kendi yokluğuma kendim ağlarım Sen ağlama Sen ağlama Bilal bu da benden sana.......................... ............................ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() |
![]() kutrlapalı hemşerilerim bu siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim çok ğüzel olmuş ayrıca beni bu siteye yönlendiren değerli can dostum---adıslı bekir---,,REİS,,,SE sonsuz teşekkürlerimi sunar bütün kurtlapalı hemşerilerimin işlerinde başarılar dilerim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() |
![]() ya koçum sen köy yemeklerini falan özlemişindir sonra benim yüreme dert olur onun için nerde oturuyon çoluk çocuk varmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() |
![]() ABİ SAĞOL ÇOLUK ÇOCUK VAR ALLAH'A ŞÜKÜR BEN ÜSKÜDAR ÖRNEKTE OTURUYORUM İŞİM KADIKÖY İÇERENKÖY'DE.HAL HATIR SORMAN BİLE BİZİ MUTLU ETTİ.TEŞEKKÜR EDERİM...
![]() |
#10 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() |
![]() herkeşe iyi geceler yarin görüşürüz sabah altıda işe ğidiyom
|
![]() |
![]() |
![]() |