|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin Derdinden
Tatli bir asilik rüzgari esince yüzünden Hüzüne bürünen boncuk gözlerinden Bir Hazani yasayan ipek teninden Senin derdin vurdu yüregimi derinden Hayata gözlerini cileyle acan Ilk andan bu yana türlü zorluklarla savasan Sevince küsüp, dertle barisan Senin derdin vurdu Sinemi ta derinden "Ah" yavrum mümkün olsa dönsek ta basa Dört, dörtlük degilim, ama cabalarim gitti bosa Hayatin gercekleri bu gitmesede hosa Senin derdin yakti benligimi, kalbim döndü tasa Baris´im Gül bagima yagdi kar ile boran Hep gülüslerim aci dolu, hayallerim hüsran Kader bu gönlümdeki saraylari etti viran Senin derdin suyu cekilmis nehirlere benzetti beni. ****************************** ************** Oglum cok hastalanmisti o zaman. 09.12. 2000 Danmark. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (05.07.2009 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1142
![]() |
Öyle bir kor düşürdünki yüreğime
Ne tutuşup yanıyor Ne küllenip sönüyor, Ama alev alev yanıyor... Ne sular dindirebilir, Ne ırmaklar döndürebilir... Sivaslı FD...........
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Acı Bahar
şurada burada sıkılmış limon kesikleri paslanmaya bırakılmış demir çubuklar tertemiz kaynaklara atıksu tarifesi taze sürgünlerin ince boyunlarında ağır kementler henüz sıcaklığı soğumamış körpe cesetler karanlıklar ortasında bir ışık adası gibi talancıların gözünden nasılsa kaçmış çimenler birkaç tomurcuk üç-beş yeşil yaprak ıslak bir kağıt gibi yırtıp atmış kentin dokusunu acımasız kasırgalar arıtmıyor sabun çıkartmıyor sular giysilerden yalnızlığın kokusunu aşk mevsimi değil miydi bahar elele tutuşmaktan korkan ürkek ceylanlar hani nerede eşlerine kur yapan kumrular kuş cıvıltılarına hasret kulaklar denizler denli derin içezikliği geleceksen sekizinci günde gel sevgilim burada haftanın yedi gününde de aşka geçit vermiyor yağmurlar yalnızca bir ad yaraşabilir bu mevsime: “acı bahar”
|
|
|
#4 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
.·:* SeN BeNiM HeRŞeYiMSiN *:·. Gecemsin... Gecede Yıldızım, Yıldızlardan ''Zühre'' misin? şavkı gözümü alan, ruhumu kamaştıran, hiç solmayan, sönmeyen her daim parlayan seninim seninim diye göz kırpan yıldızımsın Sen benim ''Zühre'' yıldızımsın!. Gülümsün... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kokusu burcak rengi ak halûku hak olan Gülümsün! kanım karışınca kanına bir damlam akarken ak tenine bu sefer de kırmızı Gülümsün! şah-ı çiçeksin Gülsün Gonca Gülsün Sen benim şah-ı çiçeğim benim Gülümsün... Sen benim Gonca Gülümsün! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Saçının her bir teline kurbanlar adadığımsın. Bir ufacık gülüşüne, bir tatlı bakışına, Bir ''Seni Seviyorum'' deyişine Dünyalar verdiğimsin Sen benim Tek sevdiğimsin..!! Sen benim Herşeyimsin.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Duamsın... Elim açık, boynum bükük Allah'tan dilediğimsin. Sen benim diz çöküp dinlediğimsin ''Allah'ım bana benden akıllı bir eş ver'' derken kastettiğimsin. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen benim Tanrıya duyurduğum, arzettiğim, haykırdığım, bağırdığım Yar yar yalvardığım duamsın. Sen benim kabul olan duamsın... Herşeyimsin yar! eşim, dostum, arkadaşım, yolda yoldaşım halde haldaşımsın... Mazhar-ı sırdaşımsın. Sen benim can yoldaşımsın..!!
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1314
![]() |
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Senden Uzakta
Saçların var,ellerin var tenden uzakta. Gözlerinde bir yalnız hayat var benden uzakta. Bir aşk var duaları senin üstünde Her an seni düşünüyor senden uzakta.
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Dağ köylüsü aşkın olduğu yerde ben varım Sen olmasan da ben varım Yağmur yağar, saçlarım filizlenir Bir yıldız düşer omuzlarıma Islık çalar, ıslanır, şarkılarımı söyler geçerim kapımdan Camların buğusundan ve yağmurun kokusundan Tanırlar beni En iyi yalanlarını alırım onların Adresler sorarım kimseler oturmaz orada Ve kimseler olamaz ben sordukça
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|