|
|
|
|
#1 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AŞK ÜTOPYASI
yıldızları dondurdum şafağa kadar, ay yörüngede donduğunda; güneşte bombalar infilak ederken kırağılar baş döndürüyor ülkemde sular akmaz oldu,perişan eller gözpınarlarıyla temizlenir tenler sevdalara inat ağaçlar gölge vermez,meyveler saklı şairlere inat yol kesildi virajlar,virajlar yol oldu karakışta seyahat bulutlar gökyüzüyle sevişirken, derbederdi hayat renkler solaryumda buldu hayat işte; hicivli hayat dört odalı bir daire kiralandı aşka gidilecek yer aramayın başka demirleri atılmış geminin unutmayın verin aşkın yemini kıtlık varsa aşkta baharlar ırak, sevda karakışta dalgalar haşin, sığmaz denizlere okyanusta çıkmış bir tusunami içinde benliği kaybolan sen köprüler çöktü,atımı verin geri aşk çok büyük ütopyadır sevdadır yeri fırsat bulduğunda gir içeri başka bulunmaz yeri aşka neler dedik biz meğer ütopyadır aşk ütopyaysa aşktadır, aşk ey şair; her ikisiylede kucaklaş çünkü:ikiside senin eserin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Salıyorum sonsuza umutlarımı,
Bir çift güvercinin kanatlarında. Salkım saçak düşünceler, Terkeyledi bugün beni. Umutlar coştu, nehir gibi Durmaz oldu yerinde. Salıyorum sonsuza umutlarımı, Bir çift beyaz güvercinle.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KİM BİLİR NERDESİN?
Kim bilir, Hangi hayal ikliminin esirisin şimdi? Hangi dolmayan saatlerin kucağındasın? Yanlız yapayanlız tek başına kimsesiz. Hangi olmaz imgelerle uğraştasın?
|
|
|
#4 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir yürek esintisi benimki
bir yürek rüzgarı beni savuran diyardan diyara sallayan ama içindeki senden koparamayan bir yürek esintisi dokundukça ürperten diken diken yapan bir kalp ağrısı bu yokluğunda acısını yaşatan bir hasretin derin çığlığı bir özlemin diğer adıı bir yürek esintisi ya bu acısı tatlısı herşeyi benliğinde varlığınla susuşunla diyarları dolandıran bir yürek yanması varlığından bile vazgeçerine kendini bile unutturan yar yar diye inildeyen bir yürek esintisi bu canından can giderken peşinden sürükleyen
|
|
|
#5 |
|
Navigator
bIR yÜREK eSINTISI
bir yürek esintisi benimki bir yürek rüzgarı beni savuran diyardan diyara sallayan ama içindeki senden koparamayan bir yürek esintisi dokundukça ürperten diken diken yapan bir kalp ağrısı bu yokluğunda acısını yaşatan bir hasretin derin çığlığı bir özlemin diğer adıı bir yürek esintisi ya bu acısı tatlısı herşeyi benliğinde varlığınla susuşunla diyarları dolandıran bir yürek yanması varlığından bile vazgeçerine kendini bile unutturan yar yar diye inildeyen bir yürek esintisi bu canından can giderken peşinden sürükleyen
|
|
|
#6 |
|
Navigator
BIR YÜREK ESINTISI
Bir yürek esintisi benimki Bir yürek rüzgarı beni savuran Diyardan diyara sallayan ama içindeki senden koparamayan bir yürek esintisi dokundukça ürperten diken diken yapan bir kalp ağrısı bu yokluğunda acısını yaşatan bir hasretin derin çığlığı bir özlemin diğer adıı bir yürek esintisi ya bu acısı tatlısı herşeyi benliğinde varlığınla susuşunla diyarları dolandıran bir yürek yanması varlığından bile vazgeçerine kendini bile unutturan yar yar diye inildeyen bir yürek esintisi bu canından can giderken peşinden sürükleyen |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Demek Gidiyorsun
zaman .... olmuş sevdalar ..... satılır köşe başlarında satılır kaldırım taşlarında satılır eylemlerde... ve aslında sadece ben değil herkes becerebilirdi sevmeyi layık olsaydı sevmeye değer bulduklarımız... ve yol boyu yürüdüğüm duvar yazılarında polisten kaçarak yazılmıştı belki adını yazmıştım... ve olmayacak hiç yazılmayacak bir şiirin yasak mısralarına dökülecektim duvar yazılarındaki gibi... demek gidiyorsun git öyleyse şimdi siyah beyaz bir çizgi üzerindeyim yağmur yağıyor eylül gelmiş dayanmış kapıya ıslak ve yorgun olmamış sevdalar üzerine yazılır şiirler ve ihanetin nisanını kim bilir varsın böyle bilsinler adına dost dediklerimiz varsın böyle bilsinler adına arkadaş dediklerimiz. biz seninle hiç yaşamadık ki... demek gidiyorsun git öyleyse sonra ben yiğitken yani sevdalıyken namımla anılırdım yalnız diyarların kalabalık adamı şimdi ise sadece bir adam... demek gidiyorsun git öyleyse... 1998 Orhan Karahan | |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
...Dışarıda yağmur Yüreğimde Sen varsın...
Dışarıda yağmur var... Bu kez mutluluktan aglıyor gökyüzü… Hoş geldin, yüregime can veren… Sen oldugun icin, yıldızlar yüregime yakın.. Sadece senin oldugun düşünceler, bende saklı.. Hic olmadıgı kadar güzel hayat şimdi.. Varlıgın beni, bana getiren… Sensin bana huzur veren… Yüregimdeki korkulara… Aklımdaki sorulara… İçimdeki yalnızlıga inat, Seviyorum Seni… Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım.. Bir korkum var, görmek istemedigim.. Bir de sen varsın, yokluğuna isyan ettiğim… Görmüyorum, bilmiyorum, duymuyorum.. Sadece sana acık, yüregim.. Belki de huzurumu alıp gideceksin benden… Ama şimdi değil, biliyorum.. Varken, seni yasamalıyım bir rüya gibi… Sen, Bugünümsün.. Yarınıma dahil olur musun ki? Seni yanımda, Yüreğini, yüreğimde istiyorum… Seni bende istiyorum…! Sensiz beni istemiyorum, anlasana… |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Navigator
biliyorum olmayacaksın
gündüzlerime sığdıramadım bir türlü seni önceleri ne çok hoşlanırdım senle konuşmaktan ne zaman ki adın ,sevda oldu yüreğimde ne zaman ki gözlerin kazındı yüreğime yanında olmak istedim hep dostlar halimi sorduklarında hep adınla başladım sözlerime sonra yüzün geldi,gözlerimin önüne gözyaşı olup aktın yanaklarımdan sonra ellerime dokunmayacağın geldi aklıma ellere yar olacağını anladığımda parçalara bölündü yüreğim öyle zor ki dedim sonra dostlara yar dediğinin,yüreğinden bihaber yaşaması yada görmemesi yangınlarını hiç acımadan yüreğime davul bile denk çalarmış dedi dostlar neylersin ki dost acı söyler yüreğim gecenin güne döndüğü o kahreden saatlerde yinede bitmedi adın dillerimde ne zormuş meğer sevdalanmak olmadı hiç yüreğim böyle çaresiz sevdiğim diye haykıramamak ne zormuş meğer bir tanecik sevdiğinin ellere gitmesini izlemek ne zormuş yüreğim hem kalemim değilmiş yar yanağına dokunmak sarmak bellerini işte ne zormuş meğer olmayacağını bilmek…… efekaya |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
SEVDALANMAK
Yürek işidir sevdalanmak Önce yürek. Kimi mangal sanacak kimi aslanlarla kıyaslayacak Tutkuların önemsiz, arzuların sana başkaldıracak Aklına pişman anılara gölge olmayacak arzular Baygın bakan menekşe gözler ateş saçacaklar Adını fısıldayan dudakladan yıldırımlar yağacak Ne solgun şehvetler hesabında ne taze bakirelikler hatırında Ölümcül kara geceleri olmayan kızıl şafakların hazlarıyla dualanacak Sevdan olacak en başta |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|