|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güclü Soydemir. Bir çift turna gördüm Bir çift turna gördüm kabe yolunda seversen mevlayi kalma yolarda bizi bekleyen var kabe yolunda MUHAMMED´e dogru uçun turnalar Akar asiklarin gözünün yasi Ah etikçe eritir daglari tasi dag ile tasi Kudusu Serifte mualla tasi Orayi ziyaret edin turnalar Peygambere selam sunun turnalar....... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sema _ Gözlerin hala benim mi . . .?
|
|
|
#3 |
|
Navigator
Murat SOYDEMR Ben O Eski Ben Deilim Sana cesaret vermesin çaresiz kalışım Şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın Birgün pişman olup beni ararsın Unutma ben o artık eski ben değilim x2 Ben değilim sana şarkılar yazan Ben değilim hasretinle yanan Ben değilim yokluğunda ağlayan Unutma ben o artık eski ben değilim x2 Sana cesaret vermesin çaresiz kalışım Şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın Birgün pişman olup beni ararsın Unutma ben o artık eski ben değilim Ben değilim sana şarkılar yazan Ben değilim hasretinle yanan Ben değilim yokluğunda ağlayan Unutma ben o artık eski ben değilim x2 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
ziynet sali--5 çayı
bende uzun bir yola gittin farz ederim kandırırım kendimi ne yapayım acı hatıralarıma da saygılar arz ederim ama unuturmuyum ki niye unutayım
|
|
|
|
#6 |
|
Navigator
Gülay
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Gelmez Oldun sözleri Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun......... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Navigator
Gülay [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Gelmez Oldun sözleri Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun.........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Navigator
Gülay [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen Gelmez Oldun sözleri Deyiptin baharda görüşelim Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Yaradan eşgine ne olur dön Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Yari gözleyirem men, isteyirem men Sen gelmez oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun.........
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevenler Anlar Çelik
Nasıl sevdim seni, sevenler anlar, Severken ayrılan, çekenler anlar, Halimi bir türlü anlatamadım, İçim ezildi içim, çare bulamadım, Aradım olmadı, sordum olmadı, Severken ayrılan, çekenler anlar, Yeminler olsun sana, ne olur bir dinle, Gönül kapını aç da bak, bekleyen kim diye, Kapında bekleyen beni göreceksin, Pişman olmuş her halinden anla diyeceksin, O da sevmiş beni ben de sevmişim, Severken anlayan , çekenler anlar, Yok işte yok, Her şey yalan, Gözler yalan, Sözler yalan, Halimi bir türlü anlatamadım, İçim ezildi içim, çare bulamadım, Aradım olmadı, sordum olmadı, Severken ayrılan, çekenler anlar |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Navigator
Kivircik Ali
Bir selam sal Gün aksama döndü gülüm Bir selam sal sabah olsun. gökte bulut yandi gülüm bir selam sal sabah olsun. ince ince egir beni sev yeniden dogur beni ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun. benim türküm baska türkü söylüyorum baska türkü yitirmisim evi barki le bir selam sal sabah olsun bir selam sal günes dogsun. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|