|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FERDI TAYFUR
ÖLÜ ASK Nasıl geldim aklına ben arayıp sordun halimi yıllar sonrami hatırladın unuttuğun maziyi kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki sana nasıl inanmıştım her derdine katlanmıştım hayatımı adamıştım gençliğimi yaşatmadın kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 864
![]() |
yok ferdii tayfuru ssevmem sahsii bi sorunum var kendisiylee sesinide begenemioyrumm acikcasii
saygii duyarimm yinede |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
Betüscügüm Ferdi Tayfur benim icin 1. nr.
Dinlemekten asla Bikmadigim bir sanatcidir. Bende senin fikrine saygi duyarim. Ben Abi degil Ablayim FERDI TAYFUR ÖLÜ ASK Nasıl geldim aklına ben arayıp sordun halimi yıllar sonrami hatırladın unuttuğun maziyi kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki sana nasıl inanmıştım her derdine katlanmıştım hayatımı adamıştım gençliğimi yaşatmadın kimbilir kaç kişi kırdı kalbini senin kırdığın gibi benim kalbimi ateşim kül olmuş tekrar nasıl yanarki koşup gelsen bana artık neye yararki sende ne eser kalmış nede bende ben varım öldürdün aşkımı sen ölü aşk yaşarmıki...........
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 864
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
kafamı dinliyorum ama hiç ses çıkmıyor acaba bozukmu ,yoksa düğmeye basmayımı
unuttum. zeki müren. akşam olur gizli gizli ağlarım kaderin dilinden iyi anlarım keder öğütmekle geçti yıllarım beni değirmende taşa döndürdün çok şükür gurbeti bitirdim derken yolumu yeniden başa dödürdün lanet olsun sana ey zalım felek ömrümü çarkında boşa döndürdün |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1314
![]() |
GÜLBEN ERGEN OGUZHAN KOÇ DÜETİ
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dize gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmanda yeter di son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeter di geri gelmem için hayata
|
|
|
|
#7 |
|
Navigator
Aslı Güngör & Ferhat Göçer
Dön gel yel yeter dön gel yeter Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel............
|
|
|
#8 |
|
Navigator
Aslı Güngör & Ferhat Göçer [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dön gel yel yeter dön gel yeter Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Uploaded with [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1314
![]() |
Ben küskünüm feleğe
düştüm bitmez çileye nerelere gideyim kara bahtım gülmeye Ben küskünüm feleğe düştüm bitmez çileye ben ne ettim feleğe verdi bana bu derdi yıllardır hep hasretim şu gönlü güldürmeye Ben küskünüm feleğe düştüm bitmez çileye funda arar
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
Gökhan Türkmen----Büyük İnsan ..!!