|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YARABBİ BU ACİZ KULLARINA YARDIM ET
EY ALLAHIM BU KULLARINA EN DOĞRU YOLU GÖSTER Dualarımızı kabul eyle...
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahım Senden Yardım İSteyen Kullarına Yardım Et...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() baran_07 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2009 00:01
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
Allahım Senden Yardım İSteyen Kullarına Yardım Et(amin)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() Sana bir DUA eden olsun Sen birine DUA et! DUA'sız üşür yürekler... Biliyor musun?.. Başkasina dua ettiğinde, aslinda sen kendine DUA ediyorsun! Ne kadar çok kimse için dua edersen, o kadar çok KAZANIYOR YA DA KAYBEDİYORSUN! Çünkü melekler, Duan, rahmet ve hayr ise: " Bir misli de sana olsun, ", Duan zulmet ve ser ise: " Bir misli de sana olsun, " derler... Dua: içimizle muhasebe olunacagimiz bir SIR dır.. Tıpkı ;Bir ayna gibidir , içimizi yansıtIr bize.. RABB'e sunulan bir arzuhaldir dua, geri döner bize o kapılardan yüreğimizce.. Hep hayra dua edenlerin, maddeten ve manen hayırlara ermesi, şerre dua edenlerinse, rahmetten mahrum kalması bundandir işte.. Duasız üşür yürekler bil!.. Sana bir dua eden olsun Sen birine dua et! Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.. Bilmezsin kimin için ettiğin duadir, seni böyle ayakta tutan... Hiç üşümesin yüreklerimiz için, Dualarda bulusalim.. Daim dualaşalim.. ALLAH'in o güzel selamı hepimizin üzerine olsun... "Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına icabet ederim . Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki doğru yolu bulmuş olurlar." (Bakara Suresi, 186) (Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!) (Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan amelden ve kabul olmayan duadan sana sığınırım.) (Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!) (Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!) (Ya Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle!) (Ya Rabbi, bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan eyle!) (Ya Rabbi, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan sana sığınırım!) (Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!) (Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik sana sığınırım.) (Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!) (Ya Rabbi, sıhhat, afiyet ve güzel ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!) (Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.) (Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!) (Ya Rabbi, zulmetmekten, zulme uğramaktan sana sığınırım) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alıntıdır |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Kangallı...'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
Son Aktivite: 21.04.2010 12:02
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() Öyle çaresizim ki Rabbim, Çarelere ermiyor aklım... Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım... Öğütleri masal gibi dinliyorum... Nasihatler ninni misali geliyor, Başımı sallıyorum.. sanki anlamış gibi... Beni takipte ızdırap.. Peşimden gelir kabuslar... Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!.. Merhametine uzatıyorum ellerimi... Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi.. Dizginle çılgınlıklarımı...affet günahlarımı.. Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı.. Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma... Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!.. Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar.. Hüzünlerde olgunlaştır beni.. Cahilim çok cahilim.. Sen yolum ol! Sen sonum ol! Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol! Dağlar kadar günahlarıma, Bir avuç tövbe kırıntısı getirdim... Sen derman ol şu volkanlarıma... Sensiz bir yürek ne kadar boş!.. Affeyle Ya Rabbel alemin... ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ...Kangallı...'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
öyle çaresizim ki Allah'ım kapından başka sığınağım yok..
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahim! Dünya ve ahirete ait islerimde senden af ve afiyet isterim Allahim! Dinim, dünyam, aile ve malim hakkinda senden af ve afiyet dilerimAllahim! kusurlarimi ört, beni korktuklarimdan emin kil Allahim! Önümden, arkamdan, sagimdan, solumdan ve üstümden gelecek kötülüklerden beni koru Altimdan gelecek kötülüklerden de senin azametine, büyüklügüne siginirim, lier yönden gelecek kötülüklerden beni koru Allahim
|
|
|
#9 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bismillahirrahmanirrahim..
“ Allah’ım; sana inananları; dara düştüklerinde seni hatırlayanlardan değil, geniş zamanlarında da sana iltica edenlerden eyle” “ Allah’ım; yaşamak için öylece yaşayıp, şuursuzca günü tüketenlerden değil, ancak senin ismini, senin dinini, ruhlara ulaştırıp, ilmini yayanlardan eyle bizleri” “ Allah’ım; her kusurunda hoşgörülüp affedilmeyi bekleyenlerden değil, nefsi söz konusu olduğunda, mümince bir tavır adına hoşgörü kapısını ardına kadar açık tutanlardan eyle bizleri” “ Allah’ım; tüm inananları içlerinde bizleri de; kırık bir gönül ve yaşlı gözlerle, Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail olmuş vaziyette huzuruna gelmeyi nasip eyle ” “ Allah’ım; her nefesimizde; her anımızda, son nefesimizi verip sana doğru yürürken, adını anmamıza izin ver bizleri bu nimetinden mahrum etme” AMİN… zaif-i mutlak.:...Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı... Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
Konu Kardelencicegi tarafından (16.04.2009 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido