|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Avrupa΄nın çeşitli ülkelerini süslediği karavanı ile gezerek, Türkiye΄nin tanıtımını yapan ve kendini ΄΄Sivaslı Evliya Çelebi΄΄ olarak tanımlayan Mehmet Şeker, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah΄ı ziyaret etti. Karavanını, Türkiye, Sivas fotoğrafları ve süs eşyaları ile donatan ve 3 yıl boyunca Avrupa΄nın çeşitli ülkelerini gezerek gönüllü kültür elçiliği yapan Mehmet Şeker, Vatan Caddesi΄ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü΄ne geldi. Burada, Emniyet Müdürü Cerrah΄ı ziyaret eden Şeker, ardından karavanını gezdirdiği Cerrah ile basın mensuplarına poz verdi. Şeker΄in, Türkiye΄nin tanıtımı için çok iyi bir çalışma yaptığını dile getiren Cerrah da, ΄΄Kendisini böyle bir işe adamış olması çok güzel. Yaptığının Türkiye΄nin tanıtımına büyük katkıları olduğunu düşünüyorum. Hem dünyayı geziyor, hem Türkiye΄yi tanıtıyor΄΄ dedi. Mehmet Şeker ise uzun yıllar Almanya΄da çalıştıktan sonra eşi Şaziye Şeker ile dünyayı gezmeye karar verdiklerini ifade ederek, şunları anlattı: ΄΄Gezerken, Türkiye ve Sivas kültürünü dünyaya tanıtmak istedik. Onun için karavanımızı bu hale getirdik. Gittiğimiz ülkelerde özellikle vatan hasreti çeken Türk vatandaşlarınca büyük ilgiyle karşılandık. Avrupa΄da birçok ülke gezdim. Bundan sonra, Kıbrıs΄ı ve Afrika ülkelerini gezmek istiyorum. Orada da Türkiye ve Sivas΄ın tanıtımı için çalışmalar yapacağım.΄΄ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4580
![]() |
Bunun gibi sivas sevdalılarını başımızın tacı yapmalıyız gecelerini gündüzlerine katan doğup büyüdüğü topraklar için her türlü fedakarlığı yapan bu insanlara saygı duymalıyız onlar başımızın tacı olmalıdır
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ersoy_34 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
kendisini çok iyi tanırım mehmet abi istanbul hisar üstünde oturur sivas hafik horohon köyündendir gerçektende karavanının arkası önü çeşitli ülkelerin hediyeleri ile süslenmiştir
kendisine selamlar saygılar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4580