Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.05.2008, 22:28   #1
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Yazıcıoğlu'nu Kızdıran Dizi.

“BU DİZİYE BAKTIĞIM YERDE İSYAN EDİYORUM”

Bir televizyonda kanalında yayınlanan ve 12 Eylül dönemini anlatan 'Hatırla Sevgili' adlı diziye de tepki gösteren Yazıcıoğlu, şunları kaydetti: “Bu dizi taraflı ve gerçekleri gizliyor. Bazıları kendi bakış açılarına göre ideolojilerini açıklıyorsa sorun yok ama bunun başkalarına hakaret ederek, iftira atarak yapılmaması lazım. Hatırla Sevgili diye bir dizi var, baktığım yerde isyan ediyorum. Bu kadar taraflı, bu kadar gerçekleri gizleyen, birileri kendilerini daha idealist göstermek isteyebilir, buna saygı duyuyorum, elbette kendi bakış açılarından vermiş oldukları mücadeleyi idealize edebilirler, yaşatmak isteyebilirler, gelecek nesillere aktarmak isteyebilirler, ama bunu yaparken başkalarına hakaret ederek, başkalarını karalayarak, iftira atarak yapılmaması lazım.”

“BÖYLE GEÇMİŞ MUHASEBESİ OLMAZ”

Yazığcıoğlu, tepkisini şöyle sürdürdü: “Eğer bir geçmiş muhasebesi yapılacaksa, eğer 12 Eylül öncesi değerlendirilecekse Türkiye neden 12 Mart’ları, 12 Eylül’leri yaşadı bunlar değerlendirilecekse, neden Türkiye’de darbeler, ihtilaller yaşandı bunları değerlendirecek ve tartışacaksak, objektif olmalı hep beraber bu muhasebeyi yapmalıyız. Sağcısı-solcusu, devrimcisi-ülkücüsü gerçekten bütün komplekslerimizden sıyrılarak bir geçmiş muhasebesi yapmalıyız. Ona göre de bir gelecek kurgusu ortaya koymalıyız, buna evet, ama yok değil geçmişin bu faturalarını birilerine haksız bir şekilde kesmek üzere yapılırsa o geçmişin muhasebesi olmaz, geçmişten ders çıkartmış olmayız ve yeni tahriklere, gerilimlere, kavgalara sadece yol açılmış olur.”

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 12.05.2008, 22:57   #2
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 782 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Yazıcıoğlu'nu Kızdıran Dizi.

arkadaslar ben kimseyi kınamıyorum napalım olucak bunlar ...anadolu insanı askere kızmışdır asker olmamışdır o kurumdan çeteler türemişdir ,,öğretmenler kominist olur demiş kızmış öğretmen olmamışdır ,,sanatçı desen aynı şeklde kızmış olmamışdır sığ kalmışdır ilimsiz sanatsız kalmışdır ,,, ancak çanakkaleden beri yorgun düşen kahraman anadolu insanının artık kozasından çıkma türnikeye girme vakdi gelmişdir ...Türk millet Allahın inayetiyle kendine bi format atıp artık nöbeti o yanlı kanı beyazlardan almalıdır,,,sanatıyla ,,ilmiyle,,değerleriyle gandininde dediği gibi elini yanlız Allah a gönlünü herkese açan kahraman anadolu insanı diye hitap ettiği temsiliyeti ile objektif bir şeklde bunu onlara gösderecekdir.. onlarda ozaman ne kadar yanlı oldukları anlayacaklardır...bu ancak büyük güç olan medyada dengelerin eşit olacağı zamandan itibaren mümkündür o günlerinde filizlendiğini hissetmekde o baharında kokusunu yavas yavas almakdayım,,,yeterki bizler okuyalım layıkıyla temsil edelim ,,memleketimimn hiç bir kurumunuda kanı beyazlara bırakmayalım,,,ben meseleye bu mülahazadan yaklaşdım ,,, needn sadece sol zihniyetin hayat hikayesi anlatılır ,,anadolunun gencecik yok olup giden fidanlarının hürriyet sevdalılarının destanına değinilmez ,,bu derin bi sızı arkadslar olaylar doğruları ve yanlışları ile anlatılsın ben ondan yanayım,,,,eğitime gereken önemi verelim insallah saygılarımla....el uzatmadığınız mahsun bi gönül kalmasın ...bizim destaımız varsın filim olmasın ama dilden dile anlatılsın...bucu sucu değil ...gelin bu kardeslik destanını biz yazalım adını da biz koyalım ...selamlar...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 12.05.2008, 23:08   #3
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 869 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Bu konuda kesinlikle Muhsin yazıcıoğlu'na katılıyorum.

Ben ne solcuyum, ne de ülkücü. Görüşüm ortada. Ama o döneme ait her türlü filmde sanki hep haklı olan solcularmış; her türlü kötülüğe onlar maruz kalmış; ezilen, asılan hep onlarmış gibi anlatılıyor.

Halbuki herkesin kendine göre haklı yönleri var.

Geçenlerde bir mühendis abimle konuştum. Abi diyorum ama adam babam yaşında ve o dönemleri yaşamış birisi. Kendisi ülkücü. Neredeyse tüm arkadaşlarını kaybetmiş. ''En yakın arkadaşım afiş asarken boynundan vurularak öldürüldü'' dedi. Gözleri doldu, utanmasa ağlayacak. Ben o dönemlerde yaşamadığım halde tüylerim diken diken oluyor onun anlattıklarını dinlerken.

Aynı şekilde üniversitede solcu bir hocam vardı. O da benzer şeyler anlatıyordu. ''Sınıfın yarısından azı mezun oldu çünkü gerisi ölmüştü'' diye anlatırdı.

Herkesin haklı olduğu yönler var. Allah o günleri bir daha yaşatmasın.
Ancak taraflı yayıncılığa da tepkilerin gösterilmesi lazım!

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 13.05.2008, 13:57   #4
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Yazıcıoğlu'nu Kızdıran Dizi.

millet bu tür dizileri seviyor
nedense KINALI KUZULAR gibi dizilere rağbet göstermiyolar.
ALLAH ISLAH EYLESİN.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.05.2008, 13:15   #5
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1101 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: -->: Yazıcıoğlu'nu Kızdıran Dizi.

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
millet bu tür dizileri seviyor
nedense KINALI KUZULAR gibi dizilere rağbet göstermiyolar.
ALLAH ISLAH EYLESİN.
NEDENİ NEDİR BİLİYORMUSUNUZ BURDA GERÇEK VATAN KAHRAMANLARI VAR AMA NE SENARİST NEDE YÖNETMEN VAR ORDA MALUM DİZİDE İSE ŞİŞİRME KAHRAMANLAR VE OYUNU YAZIP YÖNETENLER VAR HEP SAHTECİLİĞİ SEVMİŞİZ BİRAZDA ONDAN DİYORUM
Alt 16.05.2008, 16:17   #6
ulak.aka.azazel
Yeni Yiğido

ulak.aka.azazel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ulak.aka.azazel Şuan ulak.aka.azazel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2008 17:08

Tecrübe Puanı: 0 ulak.aka.azazel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

pek dizi seyretmem ama adını duydum daha önce dizinin dizide sol görüşü destekliyor diede duymuştum baktım sonra bi ara biras fazla abartmışlar biras araştırsalardı ii olurdu..e birasda saygı duymak lazım kurtlar vadisi de ülkücüleri destekliyordu bi zamanlar...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ulak.aka.azazel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.05.2008, 16:22   #7
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 983 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

evt bende katılıyorum..muhsin yazıcıoğluna..o diziden nefret ediyorum...sağ sol ayrımı yapan bir dizi ve atv nasıl böle bir diziyi kabul etti hiç anlam veremiyorum...

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)