|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
Kendini kendimden sürdün,
masal değildi ama süründün, şimdi benim yarama tuz mu sürdün? Hangi sebepsen, sandığım en büyük itiraf. Neden yorgunluk sargılara denk değil, garip kayboluşlar peşinde, ne yana baksan boş suretler, bıktım! Sanki düşmüşsün en büyük düşünde, düşün de bul hadi.. Yargısız ya da insafsız bu iç çekiş. Şimdi bir elimi tutsan diğeri kıskanır, değeri ıskalanır.. "Sen" demiştim en başında, kıymet mi bilmedin, gözünü sevdiğin tüm yollar sana mı düşman? Nerdeyim dersem bulma beni, kaçak sürüngenlere özeniyorum, yersizim.. Yokmuş acının an be an çıkmazı, şimdi hangi yönde kırıldım bilmem.. Sözlerin içinde, içimden içince, hangi içimi çektim görmem.. Bırak, toparlanmasın! şimdi ben bu saatleri nereye gömeyim, kendimi alıp hangi dibe gireyim.. Gittim sanma diye geldim, bitişimi yorma diye gittim.. Kaderin yüzölçümü senden büyükmüş bilmedim
|
|
|
#3 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
- Ölüm Sana Kavuşmamım Tek Yolu... ----- Düş Bozumu Sevdalar Çocuğuyum ben Sensizliğe atıyorum her adımı Her adım hüzne yaklastırıyor Her adım kahrediyor Her adım yakıyor Yorgun bedenimi Hangi yönünü özlüyorum bilmiyorum Bana sarılmanımı sımsıkı Öpmenimi tatlı tatlı Yoksa koklamanı mı derin derin Yoksa Yalan olsada beni mutlu eden Seni Seviyorumlarını mı Bazen öyle anlar geliyor ki Kör bıcak keskinliğinde aksamlar Tuzlu su gibi içimi yakan anılar Aşkım Sensizliği Dolduruyorum Şarjörüme Sıkıyorum kafama iki el... Biliyorum hayata inat hayattayım Alamıyor canımı kahrolası sensizlik Yalvarıyorum yakarıyorum Ama elimde değil Ölemiyorum.... Kül Rengi hayat Siyah beyaz hersey Renkler yok Nesem yok sen yoksun Mutsuzum umutsuzum Askının ızdırabını saçlarıma sürüyorum Saçlarım bembeyaz Ölümü bekliyorum sevgili Sana kavusmayı Ama ölemiyorum....
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Yalnızlık
Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Geceyarısı aynalarda Suçlu ve ezik Gözlerim kan çanağı Cinnete dönüşen bir dinginlik Duruyorum karşında Şarap taşlaşıyor Midemde ve beynimde Mavi mavi tüten sigara Giderek mora çalıyor Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Suflör kullanma Dost seslerini dudağınla ısıtıp Gece hep aynı gece Karbon kağıdıyla çoğaltılmış Gibi kara ve soğuk Ellerim beynime alkol serpiyor boyuna Niye böyle, neden Sormuyorum artık Yalnızlık, yalnızlık Bir kez olsun kuğuların türküsünü Tersinden söyleyeyim Ölümse ölüm Yaşamsa yaşam Ayna hep ayna ayna... Ahmet Erhan
|
|
|
#5 |
|
Navigator
Yine Yalnızlık
Neden mi sana her haykırışımda ağlıyorum Neden mi en yakınımdayken yalnızlığını özlüyorum Neden mi son nefesimde senin kokunu içime çekiyorum Hata belki ama Aşk başlı başına yanlışlık Gözlerine vurgunum kalbine yanık Bu aşkın mecalini sende bulmak olsa da yazık O zaman hem sana yazık Ben bana yine yalnızlık Haydar Arıtan
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Adı: Gül
Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bir adam usulca bir uçuruma, "Sevi için" deyip atıyordu gül... Ve bir kız kanatıp hüznü boyuna, Hepten sevgisizlere satıyordu gül... Gülü vurmuşlar Gül Sokağı’nda, Uzanmış üç adım yatıyordu gül... Bülent Özcan
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
**Sevgin Kadar Güçlüsün
SEVGİN KADAR GÜÇLÜSÜN Benden uzaktasın ama; Bir yerlerde olduğunu, biliyorum. Oralarda, beni sevdiğini, Yine beni düşündüğünü biliyorum. O bana yetiyor. Sende benim varlığımı biliyor, Beni sevdiğini, Düşündüğünü hissediyorum. Bu duygu, Bana mutluluk veriyor. Bedenler ayrı kalsa bile Ruhlar birleşiyor. Sevginin diliyle, Ruhlar konuşuyor. Tutulan güzel dilekle Hayat anlam kazanıyor. Belki de mutluluk bu. Sevinçler, kederler paylaşılıyor. Ben, senin, Bir yerlerde varlığını bilmem, Beni sevdiğini, Beni düşündüğünü bilmem Hayatıma anlam katıyor. Yalnızlığım yok oluyor. Seni düşünerek geçen hayatımın Bir amacı oluyor. Ve Yaşadığımı anlıyorum. Çünkü sevgi varsa hayat var. Ey sevgili, Bu dünyada Mutluluğun ölçüsü sevgidir. Neyi, ne kadar seviyorsan Hayatta o kadar varsın Yani hayattasın Varsın. Yaşarsın Sevgin kadarsın.. Ve Güçlüsün Duyguların çoğalır, Geleceğe ümitsin Sıkıntı, dert içinde, Sevgin kadar güçlüsün Bu sözlerden sonra; Sevgi hasrettir Sevgi, güzellik, Sevgi umuttur Sevgi yaşamak Sevgi, gülen yüz Sevgi, bakan göz, Sevgi; sıcaklık Sevgi yaşamak Sevgi, amaçtır, Sevgi bir kaygı Sevgi, içten söz. Sevgi yaşamak. Sevgi bir kucak, Sevgi tutan el Sevgi Uçuşmak Sevgi; yaşamak Sevgi umuttur Sevgi kaynaşmak, Sevgi sabırdır Sevgi; yaşamak Sevgi emektir, Sevgi bereket Sevgi hayattır Sevgi; yaşamak Sevgi sıcak söz Sevgi busedir Sevgi i yakan göz Sevgi; yaşamak Sevgi biterse Hayat anlamsız Amaç yok olur Duygu kaybolur Acıma kalmaz, İnsanlık olmaz Sevginin yerini Hiçbir şey almaz. Nerede güzellik Orada sevgi var Sevgisiz bu dünya, Sanki bir mezar Duyguların çoğalır, Geleceğe ümitsin Sıkıntı, dert içinde, Sevgin kadar güçlüsün
|
|
|
#8 |
|
Navigator
AĞLAMAK...
Yüzümde hissediyorum bir ıslaklık. Nedir bu bilmiyorum. Gözyası diyorlar Hayır.sadece gözyası değil. Sessizce haykırmak.Acı sevinç,aldatılmak, hepsi içinde.Canım yanıyor.İçim kanıyor. Fırtınalar kopuyor sessiz sedasız içimde.Yürüyorum bir karanlıkta.Sanki o yol hiç bitmicek aydınlığa ulasamayacagım.Sanki her akan yas o yolu dahada uzatıyor. Bu yuzden istemiyorum. Islanmasın yüzüm akmasın gözlerimden yas. Uzamasın daha fazla yalnız basıma karanlıkta yürüyüsüm. korkuyorum.Yok ki tutan elimden.Elini uzatan ben tutmadan cekiyor.Kayboluyor karanlıkta.Yetisemiyorum.Kosma ya calısıyorum.Ayaklarım yerinde sayıyor.Neden o yolun bitmediğini anlıyorrum.Yalnız olmuyor. O karanlık yok sadece birinin tüm kalbiyle sevgisiyle elinden tutup sana yönünü göstermesiyle bitermiş. Yoksa sende o yolda kaybolan bir cok genç gibi boğulur gidermişsin sessizce sesini duyuramadan!!!
|
|
|
#9 |
|
Navigator
Yine Sen Yoktun Yine Sen YoktunOysa sen yoktun Hep o buluştuğumuz köşede Elimde bir gül sanki yokluğuna ağlar gibi başı önüne eğik mahzun mahzun duruyor, Ve yine sen yoktun Hep seni düşündüğüm hayallerde Hayallerim bile hayal etmek istemiyordu yokluğunu Hala yoktun o eski resimlerde Silinmiş gitmişti sanki hayalin resimlerden Gözlerim inanmıyor kan ağlıyordu yokluğuna Yine sen yoktun, Hatıra defterim bile hasret kalmıştı Zor alışmıştı şiir defterim ayrılıklara Yalancı sevdalarımı karalıyordum Teselli adına Yine sen yoktun, Fakat içimde bir umut Geleceğin güne hasret bir yürek İçimde sen sevgisini besleyen bir kalp Evet hala bekliyorum seni o köşede Dön gel yine aynı gecede... İmran Baysal
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|