![]() |
#4621 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Melihat Gülses - Bitmemiş Gibi
seninle bu aşkı kaldığı yerden devam ettirelim bitmemiş gibi bütün suçlarını affediyorum ne olur geri dön, gitmemiş gibi razıyım gönlümü yerden yere vur razıyım karşımda eller gibi dur bitsin bu ayrılık bitsin bu gurur ne olur geri dön, gitmemiş gibi ne ben söyleyeyim, ne sen hatırlat unut o vedayı anılara kat bizimle başlasın yeniden hayat ne olur geri dön, gitmemiş gibi.
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
![]() ########emre aydin -gülümse #######
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Müşerref Akay - Türkiyem
kahraman ırkıma sızmış ihanet bütün yüreklerde acı ve nefret düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türk`e Türk`den başka yoktur dost nimet ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım türkiyem türkiyem cennetim benim eşsiz milletim Türklüğün gençliğin önderi Ata`m senin eserindir bu yüce vatan izindeyiz milletçe aşk ile coşan yaşa var ol cumhuriyet ey aziz vatan Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım o`nun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem Türkiyem cennetim benim eşsiz milletim
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ayten Alpman - Benim Memleketim
Havasına suyuna taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuma Her köşesi cennetim ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda Aşıklar destan yazar dağlarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Bütün alem kurban benim yurduma Lay Lay... Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına Sen dost ararsan koş Mevlana'ya Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı Zengin fakir hepsi de sevdalı Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Havasına suyuna taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuma Her köşesi cennetim ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda Aşıklar destan yazar dağlarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Bütün alem kurban benim yurduma Lay Lay... Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına Sen dost ararsan koş Mevlana'ya Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı Zengin fakir hepsi de sevdalı Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim Bir başkadır benim memleketim
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ajda Pekkan - her yaşın bir güzelliği var
sisli gözlerin dalmış uzaklara dargın gibisin insanlara yabancısın sanki geçtiğin sokaklara tozlu çapraşık yollara geçerken yanımdan o an tanımadın beni hatırlamadın bile belki ismimi ben de değiştim sevgilim en az senin kadar inan ki her yaşın bir güzelliği var yüzündeki çizgilerinle saçındaki beyazlarla benim için eskisinden daha güzelsin bırak varsın geçsin yıllar bitsin artık bu korkular her yaşın ayrı bir güzelliği var duygular vardır duygularla beslenen belki yaşadık biz çok erken bir dönem gelir ömür boyu özlenen her anı canım seninle geçen inanmaz gözlerle bakma bakma yüzüme artık mutlusun belli, benden gizleme hatırlayıp da üzülme unut gülümse
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() YOLUMU BILMIYORUM GÜLMÜYOR ÖLMÜYORUM BU HAYAT YORDU BENI
BILDIGIN GIBI DEGIL-ARIF NAZIM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ajda Pekkan - Hosgör sen
bilsen neler dönüyor şu garip dünyada arkadaşlık düşmanlıkla yanyana bazen sebep bir aşksa çoğu zamanda para değiştirir insanları hep bir anda hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter mi hoşgör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonunda sen sarıl o sana sarılmazsa sen unut unutmazsa hangimiz uğramadık sanki haksızlıklara dinle beni sakın uyma şeytana pişman oluyor herkes sonra yaptıklarına esir olma boş yere gururuna hiç bunları kendine dert etmeye değer mi şu kısacık ömürler yeter mi hoşgör sen affet gitsin aldırma büyüklük sende kalsın sonunda sen sarıl ona sana sarılmazsa sen unut unutmazsa
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ebru gündes
Nasıl isterdim senle Ağlayan bir bebeğin sesine uyanmayı Nasıl isterdim bilsen Bir ömür boyu senin nefesini duymayı Ben söylerim gönül dinler şarkılar da hala güzel Olmayacak dualarda ihtimaller sana özel Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime Ayrılmasaydık evlenir miydik Anıların selamı var üzerimde kalmasın Ne kadar uzak olsan o kadar yanımdasın Hep sorup duruyorum bazen deli gönlüme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() celal güzelses
Bahçede yeşil çınar Boyun boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay Bahçelerde gül varı Var git ellerin yari Sen bana yar olmazsın Yüzüme gülme bari Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları
![]() ![]() |
![]() |