![]() |
#281 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() yıldızlara baktırdım fallarda çıkmıyorsun
seni görmem imkansız rüyalarım olmasa pencereden bakmıyor yollara çıkmıyorsun seni görmem imkansız rüyalarım olmasa yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da su serp yanan bagrima sağlığını duyur da yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda seni dermem imkansız rüyalarım olmasa seviyor özlüyorum seni can pahasına bir fırsat ver n’olursun beni bir daha sına bu aşkı söyleyemem senden bir başkasına seni sormam imkansız rüyalarım olmasa yalvarırım mektup yaz beş dakika ayır da su serp yanan bagrima sağlığını duyur da yaban gülü gibisin dağda kırda bayırda seni dermem imkansız rüyalarım olmasa rüyalarim olmasa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Melihat Gülses - Bitmemiş Gibi
seninle bu aşkı kaldığı yerden devam ettirelim bitmemiş gibi bütün suçlarını affediyorum ne olur geri dön, gitmemiş gibi razıyım gönlümü yerden yere vur razıyım karşımda eller gibi dur bitsin bu ayrılık bitsin bu gurur ne olur geri dön, gitmemiş gibi ne ben söyleyeyim, ne sen hatırlat unut o vedayı anılara kat bizimle başlasın yeniden hayat ne olur geri dön, gitmemiş gibi.
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 896
![]() |
![]() Ayten Alpman - Benim Memleketim
Havasına suyuna taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuma Her köşesi cennetim ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda Aşıklar destan yazar dağlarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Bütün alem kurban benim yurduma Lay Lay... Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına Sen dost ararsan koş Mevlana'ya Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı Zengin fakir hepsi de sevdalı Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Havasına suyuna taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuma Her köşesi cennetim ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda Aşıklar destan yazar dağlarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Bütün alem kurban benim yurduma Lay Lay... Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına Sen dost ararsan koş Mevlana'ya Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin Bir başkadır benim memleketim Lay Lay... Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı Zengin fakir hepsi de sevdalı Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim Bir başkadır benim memleketim
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
![]() celal güzelses
Bahçede yeşil çınar Boyun boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay Bahçelerde gül varı Var git ellerin yari Sen bana yar olmazsın Yüzüme gülme bari Aman gülüm nananay Top kaküllüm nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Tamam Gidiyorum Nasılsa beni senden soracak hiç kimsemiz yok nasılsa beni yolcu etmen için hazırdır nedenlerin merak etme beni nasılsan öyledir halim.. yanında olamayacağım her mesafede Saçına dokunma isteğimin ihtimali dahi yok artık bu yüzden önemi de yok nerde olacağımın ve seslenen sen olmayacaksın madem ßana sanıp adımı duyacağım hiçbir yöne kalbim çarpmayacak Siyah şimdi bana daha mı çok yakışacak bana oysa ne çok dilerdim geceyi kıskandıran gözlerine bürünmeyi Kaç bin adım sonra hayalin silinir gözlerimden Peki üç cümlenin birinde adını anma alışkanlığım tükenir mi ? bahardı gözlerin.. Şimdi takatim yeter mi boynuma kadar kış mevsiminden geçmekten Elime dahi dokunmadan nasıl verdin bana bu şekli Sen varsın gerçeksin madem.. Nasıl benden bahsedebiliyorum Ardından kaç yıl sonra yollarsın sende kalan aklımı Aklım bulunca tanır mı senden geriye enkaz kalmış beni Şimdi yetimler mi muktedir ruhumu teskin etmeye Nasıl bir sensizliğe düştüm ki Dünya koca bir çukur gibi bedenime Allah aşkına değmesin saçlarına artık şimal rüzgârları İzin verme..! Bilirim kokunun aşamayacağı uzaklık yok Bilirim gelirde beni kefenler nefesin Ölmemi istemezsin şimdi Dokunman gereken alnıma duvarlar çarpar Nerdesin..! Mehmet Ercan'a ait olan ve Kadir Oğul'un seslendirdiği bir şiir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() Ferdi Tayfur - Hatırlar Mısın
Albüm Adı : Batan Güneş Hayat yok bize bu yaşantıdan Gülmeyi unuttum ben ağlamaktan İstemem seninde boynun bükülsün Bütün mutluluklar gönlüne dolsun Ayrılık vakti gelmiş geçiyor Acıyla kederle doldu gönlümüz Görmeden dünyamı bir vefasız Fırtınalar gibi geçti ömrümüz Hatırlar mısın ilk günümüzü Ellerin elimde titreşiyordu Gözlerin gönlüme aşkı sunarken Suçluymuşuz gibi hep susuyorduk Bırak sen beni bende kalayım Ben kendi dünyamda çare bulayım Bırak sen beni fayda yok benden Ümidim kesildi kendi kendinden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() murat ince-bize kalan
Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize… Dilimizden düşmeyen şarkılar, Yalan yanlış hatıralar, Kırık dökük bu satırlar, Keşkeler kaldı bize, Bir de yara, bir de dert kaldı bize… Gece yarısı buluşmak varmış, Gün batımlarında ağlaşmak, Tan yerine sevdalık, Bir garip düşünce, kaldırmak farzmış… Bir de adamlık, Bir de ortada kalmak, Ve tokat ağlatan, acı sözler varmış… Naylon aşklar kaldı bize, İkiyüzlü gün kaldı, Katran sarılmış geceler, Bir yüzü hep sahte günler, Ay ışığı vurmuş caddeler kaldı bize… Yüreğimizde tükenmeyen dostlar, Hatırı sayılır arkadaşlar, Birlikte pişti dediğimiz mekanlar, Hayaller kaldı bize, BİR DE AHLAR, BİR DE TÜHLER KALDI BİZE… Uzakmış, yakınmış, Gitmek koşmak varmış, Sarp yamaçlarda vuruşmak, Cana, can varmış… Cepteki üç kuruşu paylaşmak, Bir de kardeşlik, Bir de kardeş kurşunu yemek varmış, Ve kurşun öldüren pusular varmış… Sahte kullar kaldı bize, Posta pusu kuranlar, Kuzu postlu kurtlar, Bir yanı hep çorak, Güneş açmamış bozkır tarlalar kaldı bize… Siyah üstü beyaz umutlar, Çalkalanır yüreğimde yarınlar… Güneş değmemiş bozkır tarlalar, Ve kurşun öldüren pusular varmış… Ay ışığı vurmuş caddeler, Saçak altı ıslak sokaklar, Yara, yara, dert kaldı bize, Ve tokat ağlatan acı sözler, BİR DE AHLAR, BİR DE TÜHLER KALDI BİZE… Sahte ! . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() emirkan-iyiki varsin
BEN AŞKIMI YANA YANA SÖYLEYEMEDİM YÜREĞİMDEN YÜREĞİNE DİNLETEMEDİM KARA SEVDA GİZLENİRMİ SÖYLE SEVGİLİM PAYLAŞAMAZSAM SENİNLE ÇÜRÜR BEDENİM SENSİZ HAYAT HAYAT OLMAZ ÇEKER GİDERİM BENİM CANIM SEVGİLİM İYİ Kİ VARSIN ALLAHIM BENDEN ALSIN ÖMRÜNE KATSIN BU GARİP CANIMDAN DAHA DA CANSIN BENDE SONRADAN DEĞİL, DOĞUŞTAN VARSIN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() müslüm babaaaaaaaaa
asigim bir kulunaaaaaa ![]() Aşığım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun elinde biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() nazan öncel-geceler kara tren
günlerdir kapımı kimseler çalmıyor göğsümden içeri yokluğun sızıyor bir demlik çayım var tütünüm de geçiyor duvarlara yazdığım her cümle ağlıyor evlerin ışıkları tek tek sönüyor bu ev bu nağmeler peşimi bırakmıyor geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler bende bir resmin var yüzüme bakmıyor kollarım seni ister geceler yine seni ne baharın tadı var ne de yazın sevgili bir demlik günüm var ömrüm de geçiyor hiç mi aslı yok bunun bu asılsız yüzlerin dudağımdan geçtin gözlerin yakmıyor vazgeçsen olmuyor ölsen olmuyor geceler kara tren geceler yüklüyor bana seni geceler ben de bir resmin var yüzüme bakmıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|