|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() |
nasıl birlik beraberlik deyince herkes güzel güzel yazıyor , ama birlik demek tek tip adam olacak, tek mezhep olacak tek tip siyasi düşünce olacak demek değildir , okullarda zorunlu sünni din anlayışı eğitimi demek değildir, alevilik dersleride yer almalıdır, öyle başbakan kürsüden savurup söyleyip gitmesiyle olmuyor birlik kardeşlik, alevilik için 32 sayfa yer ayırmış hazretleri, lütfetmişler, siz tüm dersleri, tüm tv yi, 8 yatırımcı bakalığın bütçesinden çok bütçeyi diyanete ayırıp gece gündüz bana sövdürün sonrada kardeşlik deyin, kardeş ve birlik olacaksak eğer önce bana ve inancıma sövmeyeceksin, saygı duyacaksın, sonra benim inancımı kültürümü geliştirme çoluğuma çocuğuma öğretme hakkını bana vereceksin, benim ibadethanemi tanıyacaksın, banada suyu elektriği nasıl camiye bedava veriyorsan veya parayla veriyorsan banada aynı şartlarda veririsen kardeşlik olur, benden vergi alırken iyi, benden aldığın vergiyle bana sövdür bu yanlış artık, bana sakıncalı piyade muamelesi yapmayacaksın, 81 validen birisi bile alevi olmazmı ama yok, hiç müdür müşteşar olmazmı yok, bazı kadrolarda ve son 6 yılda alınan memuriyetlerde özellikle ayrım yapılıyor, hiç bir elinde bulundurduğu belediyeye alevi memur işçi almıyorlar hiç mi o vasıfta alevi yok
ondan sonra martaval oku bana kardeşlik cart cuurrtttttt yok ya keriz var
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
yoksa herşeyi aynen kabul edersen hiçbirşey ilerlemez, aydın olmak muhalif olmaktır arkadaşım
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
iyide canım abim iyiye iyi diyeceksin kötüye kötü........hiç iyiye kötü diyen iyiyi eleştiren aydın olurmu...............burada yalnışsın bence...........iyi düşün.............
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() |
aman şu ''ermenilerden özür dileme kampanyası'' başlatan sözde aydınlar gibi olmasında...
|
|
|
#16 |
|
Yeni Yiğido
![]() demirkan Şuan
Son Aktivite: 06.01.2010 23:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|