Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.02.2009, 13:56   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1074 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Birliğimizi Kimse Bozamaz !

nasıl birlik beraberlik deyince herkes güzel güzel yazıyor , ama birlik demek tek tip adam olacak, tek mezhep olacak tek tip siyasi düşünce olacak demek değildir , okullarda zorunlu sünni din anlayışı eğitimi demek değildir, alevilik dersleride yer almalıdır, öyle başbakan kürsüden savurup söyleyip gitmesiyle olmuyor birlik kardeşlik, alevilik için 32 sayfa yer ayırmış hazretleri, lütfetmişler, siz tüm dersleri, tüm tv yi, 8 yatırımcı bakalığın bütçesinden çok bütçeyi diyanete ayırıp gece gündüz bana sövdürün sonrada kardeşlik deyin, kardeş ve birlik olacaksak eğer önce bana ve inancıma sövmeyeceksin, saygı duyacaksın, sonra benim inancımı kültürümü geliştirme çoluğuma çocuğuma öğretme hakkını bana vereceksin, benim ibadethanemi tanıyacaksın, banada suyu elektriği nasıl camiye bedava veriyorsan veya parayla veriyorsan banada aynı şartlarda veririsen kardeşlik olur, benden vergi alırken iyi, benden aldığın vergiyle bana sövdür bu yanlış artık, bana sakıncalı piyade muamelesi yapmayacaksın, 81 validen birisi bile alevi olmazmı ama yok, hiç müdür müşteşar olmazmı yok, bazı kadrolarda ve son 6 yılda alınan memuriyetlerde özellikle ayrım yapılıyor, hiç bir elinde bulundurduğu belediyeye alevi memur işçi almıyorlar hiç mi o vasıfta alevi yok
ondan sonra martaval oku bana kardeşlik cart cuurrtttttt yok ya keriz var
Alt 19.02.2009, 14:48   #12
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 768 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
nasıl birlik beraberlik deyince herkes güzel güzel yazıyor , ama birlik demek tek tip adam olacak, tek mezhep olacak tek tip siyasi düşünce olacak demek değildir , okullarda zorunlu sünni din anlayışı eğitimi demek değildir, alevilik dersleride yer almalıdır, öyle başbakan kürsüden savurup söyleyip gitmesiyle olmuyor birlik kardeşlik, alevilik için 32 sayfa yer ayırmış hazretleri, lütfetmişler, siz tüm dersleri, tüm tv yi, 8 yatırımcı bakalığın bütçesinden çok bütçeyi diyanete ayırıp gece gündüz bana sövdürün sonrada kardeşlik deyin, kardeş ve birlik olacaksak eğer önce bana ve inancıma sövmeyeceksin, saygı duyacaksın, sonra benim inancımı kültürümü geliştirme çoluğuma çocuğuma öğretme hakkını bana vereceksin, benim ibadethanemi tanıyacaksın, banada suyu elektriği nasıl camiye bedava veriyorsan veya parayla veriyorsan banada aynı şartlarda veririsen kardeşlik olur, benden vergi alırken iyi, benden aldığın vergiyle bana sövdür bu yanlış artık, bana sakıncalı piyade muamelesi yapmayacaksın, 81 validen birisi bile alevi olmazmı ama yok, hiç müdür müşteşar olmazmı yok, bazı kadrolarda ve son 6 yılda alınan memuriyetlerde özellikle ayrım yapılıyor, hiç bir elinde bulundurduğu belediyeye alevi memur işçi almıyorlar hiç mi o vasıfta alevi yok
ondan sonra martaval oku bana kardeşlik cart cuurrtttttt yok ya keriz var
abi sen harbiden yazındada söylediğin gibi sakıncalı piyadesin................sen ve senin gibi düşünenler olduğu sürece birlik te olmaz kardeşlikte olmaz.............adam ders kitaplarına 32 sayfa alevilik için yer ayırdık diyo sen bunuda eleştiriyosun..........yıllarc a yer verilmiyo diye eleştiriliyodu...........abi senin hoşuna giden hiç bişey olmazmı ya.........
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2009, 15:45   #13
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1074 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi sen harbiden yazındada söylediğin gibi sakıncalı piyadesin................sen ve senin gibi düşünenler olduğu sürece birlik te olmaz kardeşlikte olmaz.............adam ders kitaplarına 32 sayfa alevilik için yer ayırdık diyo sen bunuda eleştiriyosun..........yıllarc a yer verilmiyo diye eleştiriliyodu...........abi senin hoşuna giden hiç bişey olmazmı ya.........
hayat ancak muhalifsen ilerler,
yoksa herşeyi aynen kabul edersen hiçbirşey ilerlemez, aydın olmak muhalif olmaktır arkadaşım
Alt 19.02.2009, 16:23   #14
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 768 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yoksa herşeyi aynen kabul edersen hiçbirşey ilerlemez, aydın olmak muhalif olmaktır arkadaşım
iyide canım abim iyiye iyi diyeceksin kötüye kötü........hiç iyiye kötü diyen iyiyi eleştiren aydın olurmu...............burada yalnışsın bence...........iyi düşün.............
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2009, 16:36   #15
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23

Tecrübe Puanı: 689 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
aman şu ''ermenilerden özür dileme kampanyası'' başlatan sözde aydınlar gibi olmasında...
Alt 19.02.2009, 17:23   #16
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 23:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hımmm baykal 2 sin yani sen
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)